fredag, februar 01, 2013

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen!
Jeg er på en liten businessreise, men kommer hjem igjen til kvelden - akkurat i tide for å se premieren på den nye norske filmen "En som deg", hvor en nær slektning av meg har en rolle. Hurra! Casual glamour er tingen i dag siden det blir en del reising; myk cardigan, skjerf, tekanne-smykke og røde negler. Dagens duft er Fleur d'Oranger. Ellers: Bok i veska og forhåpentligvis en tekopp i umiddelbar nærhet gjennom hele dagen. Mer jobbing blir det i helga, men ellers skal jeg nok få til et kinobesøk til - samt en stor dose avslapning.

Ha en fin fredag, kjære lesere! Vennligst legg igjen rapport i kommentarfeltet!

Mvh eders Glamourbibliotekar.

35 kommentarer:

Anonym sa...

Nytrenet og nydusjet,sitter med nytraktet kaffe og dufter(diskret) av Rose des Champs.
God helg til Vertinnen og alle besøkende fra Kjersti

Josefine sa...

God fredag! Favorittkjole på, dufter av "Lola" og har tilogmed unnet meg selv litt eyeliner i dag. Det blir mye farting her i gården også, har forelesning og seminar fra 10-14 så er det rett til National for å rekke et tog kl 14:18.

God helg!

Karri sa...

comfyglamour idag. Heilsvart med ein fargeklatt av eit skjerf. Her er det Chloe som gjeld, samt burgunder neglelakk :)
Planer for helga her er retting, aking og bursdagsselskap for fin niese.
God helg til alle, og då spesielt bibliotekaren.
Klem frå Karri

Anonym sa...

Ikke mye glamour her nei. På antibiotika/sengeliggende/syk - men det er da det gjelder! Dusje, nyvasket hår, på med myk lammeullsgenser i dyp lill som matcher pysjbuksene. Mykt skjerf fra Espirit rundt halsen, Elisabeth Arden Plum på leppene. Jeg er overbevist om at totalsummen: antibiotika + glamour vil stable meg på bena ganske kvikt. .mette

Stine Arkeologine sa...

Jeg sitter med en stor kopp kaffe omgitt av papir, bøker og artikler og skal skrive flittig fram til klokka 13. Da slutter eldstemann på skolen, og vi skal på skitur! Masse, fin snø her nå, jeg gleder meg til å komme ut. Etterpå skal vi plukke opp minstemann og hjem og spise pizza. Det blir fredagsglamour for alle mann.

Ellers er antrekket ullundertøy og morgenkåpe, parfymen er Biotherm Eau de' Energie og musikken er Stacey Kent "Raconte-moi". Lyst og fint både inne og ute.

Kos deg på kino, og god helg alle sammen!

Ine sa...

God morgen! I dag går jeg for veldig avslappet glamour med myke jeans, favorittgenseren fra Gudrun Sjödén og et deilig skjerf i kashmir og silke. Nå skal jeg straks på universitetet, og etterpå skal jeg til byen for å finne fint stoff til å trekke om noen stolseter, og ikke minst kjøpe tulipaner. God helg!

S sa...

Endelig fredag! Sitter på kontoret og er klar for innsats. Ikke så mye ytre glamour i dag, men har tatt på noen ny sko. Ellers er det parfymen Chance det går i for tida.

Har en del møter foran meg i dag, så dagen går nok raskt. Deretter er det hjem og slappe av og spise god mat med familien. I morgen blir det lesing av fag og overnattingsbesøk av en liten venninne, søndag er planen å stå slalom med resten av familien og deretter kommer gode venner til enkel middag. Og om jeg rekker det, bør jeg gjøre noe husarbeide.

Ønsker alle en riktig god helg, og til glamourbibliotekaren sier jeg "ha en god jobbreise".

Rutsi sa...

Første gang jeg kommenterer her inne etter å ha lest bloggen i hva som føles som en mannsalder. Dette da dagens glamournivå er så overstrømmende høyt etter å ha fått innvilget oppholdstillatelse for min mann i går! Etter årevis med myndighetsvillet splittet familie, barn uten sin pappa, vanskeligheter på alle bauger og kanter, kan vi nå begynne reorienteringsfasen. Planer for livet, livet, livet kan nå legges. Ytre "glamour" i form av husflidstøfler, utvasket ammetopp og farmors gamle sjelevarmer. Vi får råde bot på det dagen i ære:)

Alt godt sa...

God morgon! Komfortabel glamour er det her og, med svart innsvingt kjole med ullcape over, bestemorsstøvlettar på beina og ull under.

Dagen byrja også glamorøst, med ein spasertur langs ring to med filmmusikken til Love actually på øyrene. I kveld skal vi på styremiddag for eit styre eg sit i på fin restaurant, det er alltid like koseleg. Resten av helga blir det ganske roleg, men eg har hinta til kjæresten om at eg har lyst på Beady Belle-konserten på Victoria, viss det framleis er billettar att. Barna er på seminar, så vi har heime-åleine-helg for oss sjølve. Fine greier!

Eg ynskjer vertinna og alle som stikk innom ei fin helg, og sender varme klemmar til Elisabeth i nord, som er huskyhandler rundt Femunden i dag. Lykke til, både til handler, huskyar og til han som står bak sleden!

Maje sa...

Det er visst heller casual her i dag, men med lavendel-håndkrem og EOS mint balm på leppene hjelper det jo litt.

I kveld står det opera på programmet - Don Pasquale i Operaen. Jeg er ikke så kjent med Donizetti, så det blir morsomt. Lørdag blir det uteliv med venner og barn, og søndag er det nok en forestilling: "Musicals" i Gjøvik. Det blir stas med en musikkhelg igjen. Lenge siden sist.

God helg!

Johanne sa...

Fredagsglamouren i dag tok seg betydelig opp med en kaffe fra Stockfleths. Tidlig ut døren i morges hjalp ingenting i møtet med strømstans på tbanen. Tok en time fra sinsen til oslo sentrum...

Dagen lover godt, sjefen har med gulrotkake til lunsj, jeg skal skrive nettnyhet om en spennende bok vi har gitt ut. Planlegger å kjøpe norske Granta og deilig vin på veien hjem. Som alltid er det pannekakefredag hjemme hos oss, ukens høydepunkt for småjentene.

Føler meg ikke så verst elegant i dag, med nye sorte kilehælsko og ny sort bukse, men nå krever kortet en lengre shoppestopp. Blir nok sunt for både konto og sjel.

Ønsker alle en nydelig februarhelg :)

berlinløvinnen sa...

God fredag! (Den forrige var i Berlin uten rapportering) Nå In bed med rykende kaffe og fredagsavisene. Om kuldegradene minsker til bare 10 er det løpetur snart. Glamouren er etter hvert å være ute i mild luft..God fredag og filmhelg, en del spennende på gang nå!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamour består av helsvart antrekk, skjørt og bluse, med lyseblått skotskrutete slips som eneste fargeklatt. Dagens duft er Strawberry Flower fra Fresh som jeg nesten ikke tør å bruke av for jeg vet at jeg kommer aldri til å finne den igjen når flaska er tom.
I dag blir det en rolig dag på det nye kontoret som etterhvert begynner å personifiseres. I kveld er det fredagspizza og film med gode venner, i morgen konsert på fine Dokkhuset som jeg har gledet meg til lenge.
Kudos til Mette for imponerende glamorøs innstilling til sykdomsbekjempelsen! God helg til alle dere andre!

Kjersti sa...

Både dagen i dag og resten av helga blir mer preget av praktisk og varm påkledning enn glamour, grunnet hyttetur. Kanskje blir glamourfølelsen hentet fram gjennom å drikke avkjølte bobler foran peisen - det kan være noe!
God helg til både glamourbibliotekaren og alle andre som er innom :)

Anonym sa...

Etter en lite glamorøs morgen med mye somling og tull, ble jeg overlykkelig da møtet jeg skulle rekke ble avlyst og jeg i stedet kan jobbe med det som haster de nærmeste timene!

Glamouren består i dag av dyre dråper fra Serge Lutens, ny topp og vissheten om at helga skal tilbringes med min (ganske) nye kjæreste. Bare det å SI kjæreste er fantastisk. Fin fredag! Håper alle har det minst like fint som meg denne helga :)

barnebibliotekaren sa...

Morgenen i dag føltes veldig lite glamorøs og altfor tidlig, men litt kaffe kvikket opp. Nå sitter jeg på kontoret og kjenner solen titte gjennom persiennene. Godt!

Lørdagsjobbing gjør at helgen blir litt kort, men jeg gjør det beste ut av det med nye bukser i dag, og planer om å innvie en ny bluse i morgen. Dagens duft er Burberry London, og jeg har til og med tatt på leppestift i dag!

God helg til alle,- gjester og vertinne!!

koristen sa...

Jeans og svart genser er ikke så glamorøst, men fine øredobber og Chanel No 5 Sensual Elixir hever nivået. Nå skal her jobbes intenst i noen timer, blant annet med litt hardt tiltrengt glamourifisering av kontoret.

Etter jobb reiser jeg på besøk til venner på landet - gleder meg til å strikke, klappe katter og treffe fine "fillenevøer" på 11 og 18.

På toget skal jeg lese "Middagen" av Herman Koch. Er på side 99 og må innrømme at jeg foreløpig ikke skjønner så mye av all lovprisingen, men håper det retter seg :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre, HURRA til Rutsi!

Dahlia sa...

Litt trå start på dagen går fort over med Razika på ørene og sollys strømmende inn vinduet. Et møte er avlyst og jeg kan kaste meg over en rapport som skulle vært ute av verden for lengst. Lite penger på kontoen, men tulipaner, vin og te kjennes som de beste investeringene i dag.

Maren sa...

God fredag! Jeg har siste dag i praksis i dag, så siste morgenmøte med både te, kake og twist er gjennomført. Jeg har en brunrosa kjole på, med søt krage og fine bånd. I kveld skal jeg ut å spise med ei god venninne, og i morra bærer det tilbake til Oslo. Jeg gleder meg til hverdagen der igjen, også. God helg!

U9 sa...

Starta dagen i magedyp sne (for Verdens Vakreste, lilleste hund) etterfulgt av kos på fanget og deilig Kusmite. Gikk på jobb i høye støvletter for å unngå våte buksebein, og en snart klar for felleslunsj i kantina. Det blir koselig!. Kledt i varianter av turkis med turkiser i ørene og diskret duft av Saharienne. Er godt forberedt på helg med både lesestoff, strikketøy og Nettflix. God helg til alle.

Marianne sa...

Her på loftet går det i denim og cordfløyel. Sitter å surfer på nettet og drikker kaffe og plages bare litt av byggearbeidet utenfor.

På vei til jobb senere skal jeg høre på denne:
http://www.youtube.com/watch?v=168UaxgQu-o

GOD HELG! : )

Siri sa...

Å, treg morgen, lite produktiv så langt, lengter til helgen til tross for at arbeidsuka har vært helt ok.
Antrekk i vinrødt og svart, og en pannelugg som for en gangs skyld ligger som den skal, det vil si nedover.
Ingen planer bortsett fra pizza og tv-kveld med kjæresten i kveld. Deilig. I morgen blir det besøk på Popsenteret for å se utstillingen "Punk i Oslo 80-82", og om kvelden er det 40-årsdag for en svigerinne. Søndag er planen å bare sulle i heimen. Deilig. :-)
Gratulerer så mye til dere, Rutsi, og god helg til alle!

Studinen sa...

Vintagekjole fra Madrid, sol og grønne stener i ørene er dagens glamour, samt en ufrivillig sen morgen siden elektrikeren kom to timer etter avtale...
Gårsdagens nyhet om at jeg bærer på en liten jente er like strålende idag, og jeg ser frem til en rolig, solfyllt helg med mann og sønn.
God fredag og helg til alle!

frk Frydefull sa...

God fredag ønskes far Sørlandet! Solen skinner, men inne på kontoret er det i overkant hektisk. Ikke så høy glamourfaktor her i dag, men håret dufter av ny shampo og Acqua di Parmas Mirto di Panareo. En duft jeg egentlig kjøpte til min mann men som jeg elsker å bruke selv. Ny rocka t-skjorte fra Helmut og nye briller (hverdagsluksus - OG helt nødvendig) redder dagen.

I helgen venter et etterlengtet frisørbesøk, og en årlig fest med gode kolleger. Gleder meg masse til å smette inn i blyantskjørt og høye heler. Det har vært mye praktiske sko og parkas siste tiden.

Men først, vinlotteri på jobb og indisk mat hjemme … Herlig!

Martine sa...

Her er det skjørt og ullstrømpis som gjelder. Jeg koser meg med skrivearbeid hjemme, og gleder meg til en liten handletur i ettermiddag, Jeg har lovet å lage middag til mannen i kveld, så da blir det vegetar-enchiladas :) Aldri prøvd det før, så det blir spennende! I kveld skal sommerferien planlegges og forhåpentlig bestilles - turen går til Sicilia :)
Helgens aktiviteter: Strikketøyet er en myk genser til mannen, og boken er Brobyggerne av Jan Guillou :)
God helg!

instance sa...

Endelig fredag! Har vært på kurs i Oslo denne uken, og nyter å være hjemme igjen. I dag er ikke antrekket spesielt glamorøst (oversized grå ullgenser, stjerneskjerf, svarte jeans og svarte, flate støvletter).

Men parfymen er på plass :) - Narcisso Rodriguez, som jeg har fått med meg at flere av glamourbibliotekarens tilhengere har en forkjærlighet for. :)

Sola skinner, jeg har ny julegavete i koppen og snart er det helg! Skal prøve meg på grytestekt No-knead-bread for første gang. Ønsker alle en flott helg!

Ingerid sa...

Hjemmekontor her - og det er helt skjønt! Det nye hjemmekontoret er det mest glamorøse i det nye huset vårt. Nå gjenstår det bare å få det til å se ut som et ekte hjemmekontor og ikke bare et hjørne bak noen kasser. Glamouren glimrer ikke så sterkt idag, men jeg har prøvd L'Occitanes Ambre og sniffer på den innimellom. I hjørnet i stuen noen magnoliakvister i en vannmugge. Ellers slitte klær og litt øm i hodet etter at visdomstannen ble trukket igår. Det blir en rolig helg med familie og venner. God helg til alle, og særlig til Rutsi - gratulerer, det må føles helt spesielt. Og til Glamourbibliotekaren, så klart.

notisboka sa...

Tweed, orange, perleøyredobbar og god fredagsstemning! Gler meg til å sitje nokre fredelege timar på jobb utover ettermiddagen før det er middag med gode vener i kveld. I morgon ventar kjekk venninnebursdag, så dette blir ei staseleg helg.

God helg!!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Etter 10 timers søvn våknet jeg altfor sent i dag, men etter en heller slitsom uke mentalt, så var det nok på sin plass.

Denne uka fikk jeg endelig sofaen på plass i leiligheten min, og plutselig ble det mye mer hjem enn tidligere. Jeg storkoser meg:) Det var nok ukas høydepunkt, sammen med skryt fra sjefen.

I helga er det seminar som står på timeplanen. Bare én uke til NM for brass band. Tenkte jeg skulle booste motivasjonen i korpset ved å lage banankake av de overmodne bananene som bare ber om å bli brukt.

Håper alle får en fortreffelig helg, og gratulerer så mye til Rutsi.

HildeSofie sa...

God formiddag alle glamorøse!
Her har det vært hektisk møtevirksomhet i dag, og morgenen startet med strømbrudd over halve Oslo sentrum, med påfølgende mangel på internett og slikt. Men kaffemaskinen hadde strøm, så jeg fikk meg en kopp te!
Enkel sort kjole i dag, med knallgrønne strømpebukser som fargeklatt. Nå er det litt mer møte, før jeg vender nesa mot Innlandet igjen.
Planer for helgen: absolutt ingen! Kjære er hjemme for første helg på tre uker, så det må nytes :)
Riktig god helg til alle!

dez sa...

Vårfølelse, fredag og - weekend! Fredag er desidert den beste dagen i uka - her hos oss er fredag ensbetydende med "pizza, film og beina i hvilestilling"!!

Dagens look er: knæsjgrønn lakk på neglene og matchende farge på smykket i nesa, duften IDOLE d'ARMANI eau de toilette i nakken, iført haremsbukser i jeansstoff og lys gjennomsiktig overdel : ) Sminken er som vanlig eksperimenterende i forhold til farger og idag er det fargene dus lyserosa, lysegrønn og fersken som har funnet veien til øyepartiet : ) Kveldens film er "The Arbor" og kveldens bok er, "En engel i Paris".

Med ønsker om en riktig god weekend!

Sørlandspige sa...

Frisk luft og blå himmel, null grader og vindstille etter kulingen - det er glamour, det! Dessuten 1. februar, og da kiler det en smule i vårfornemmelsene (jeg sa en smule!). Skal snart fyke over stuegulvene med støvsugeren, resten ble tatt i går, og så pynte meg litt til fredagsettermiddagen: Kjole, rosemønstra strømper og rosa Daisyduft. God helg!

Hilde sa...

Dagen sålangt har blitt brukt til en liten arbeidsøkt, matinnkjøp og husarbeid, så ikveld trenger jeg litt glamourfølelse for å løfte stemninga litt. Håper å se en god film sammen med mannen min, og ellers kose meg med rødvin, sjokolade og rent hus :) Sen middag er også en glamourfaktor! Nå: en kopp kaffe!
God helg fra Hilde

Ina sa...

Avslutter arbeidsdagen og tar fatt på en helg som er viet avslapning og husarbeid - i den rekkefølgen. Har begynt på "Beatles" igjen, og gleder meg til å lese videre : )

God helg!

Synne sa...

Åhå! Jeg er sååå klar for helg, etter en litt tung og trøtt uke. Det regner i Paris i dag, men det gjør ikkeno' når man har prikkete paraply og får krøller av luftfuktigheten. Jeg har et av mine favorittskjørt på meg, og lukter av Nina Ricci, og skal unne meg et vinglass i kveld. God helg til alle!

Populære innlegg