onsdag, februar 06, 2013

James

Februar og mars er James Taylor-tid for meg, hvert eneste år. Vårvinteren, når man merker at dagene er lysere, når det er koselig å gå tur og få røde kinn uten å fryse halvt i hjel, når sola ikke går ned før etter at man har kommet hjem. Han er med meg overalt. Jeg skal definitivt lage en egen James-spilleliste til dere, og inntil videre kan dere kose dere med denne låta fra en av mine yndlingsplater - "JT".
James Taylor er heldigvis glad i å turnere. I år har han sendt ut mail til fansen og beklaget at det ikke blir noe særlig turnévirksomhet, men det er fordi han jobber med ny plate. Gyldig fraværsgrunn!

Her er flere albumomtaler: In the pocket - og Gorilla. Og her er omtale fra noen konserter: Folketeatret 2012, København 2009, og Konserthuset 2008.P.s. Obama, presidenten med den beste musikksmaken, er også glad i James - så glad at James har fått spille på begge innsettelsene.

7 kommentarer:

tonemor sa...

Du bruker også dette ordet "vårvinter" . Det er jo et fantastisk ord som jeg ikke har hørt før iår, via en annen blogg. Så fint å oppdage nye ord!

Glamourbibliotekaren sa...

Åjaa, "vårvinter" er et innarbeidet begrep, og en helt egen følelse! Og for min del: I alle år helt tett knyttet til James Taylor.

Ine sa...

Å, som jeg gleder meg til James-spilleliste fra deg! James Taylor er en sånn artist som alltid får meg til å føle meg bedre på en dårlig dag. Og ellers også, så klart.

Anonym sa...

Just yesterday morning they let me know you were gone.....mette

Glamourbibliotekaren sa...

Ine: Så fint at du gleder deg! Han er enestående.

Mette: Suzanne, the plans they made put an end to you.. Jeg gjentar, han er enestående.

Hermia Says sa...

Tack! Detta gav mig en fin mjukstart på morgonen.

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: My pleasure! Mer James kommer snart :)

Populære innlegg