lørdag, februar 23, 2013

Lørdag formiddag

Frokosten ved spisebordet, hvor vi har panoramautsikt til fuglebrettet. Det betyr imidlertid at fuglene ser oss like godt også, så her må man drikke sin te og spise sitt egg med forsiktige rolige bevegelser. Et blomstergavekort jeg fikk for nøyaktig ett år siden ble i går brukt på disse fine tulipanene. Og radioen spiller så fin musikk at jeg blir helt varm i hjertet. 

Håper alle har en fin lørdag!

6 kommentarer:

Synne sa...

Jeg spiste også egg til frokost i dag - det hører med i helga! Dette ser og høres ut som en ganske optimal lørdag formiddag. Håper resten av helga blir like bra!

Maren sa...

For en flott start på dagen. Jeg fant tantes hjemmelagede tebriks i fryseren, og koste meg med det til frokost i dag. Takk for filmtips, jeg gleder meg til å se filmatiseringen av denne fascinerende boka. God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: God helg til deg også!

Maren: Tebriks! Må bake snart.

Kjersti sa...

Det ser veldig koselig ut! Og utsikt til småfuglene er idyllisk. De har jo begynt å synge igjen, jeg hører dem stadig når jeg går tur. Fantastisk!

Stine Arkeologine sa...

Høres ut som den perfekte frokostplass, selv om man må spise i slow motion! :-) Vi hørte også radio til frokosten i går. Det var så mye fint i "Perler fra platearkivet" at det ble reprise klokka 14!

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti: Ja, tidlig om morgenen også! Helt vidunderlig!

Stine Arkeologine: Her ble det reprise både kl 14 og 18! :)

Populære innlegg