lørdag, februar 09, 2013

Radio Glamourbibliotekar vol. 24: James Taylor


Som tidligere nevnt, her er en hel spilleliste tilegnet James Taylors musikk. Han er en av mine største musikalske helter, ikke minst på grunn av harmoniene og gitarspillet. At stemmen hans er den jeg ville hørt på hvis jeg av en eller annen grunn skulle bli vettskremt og trengte trygghet rundt meg (og den jeg ubevisst valgte på en veldig trist dag i fjor), sier litt om hvilken rolle han spiller i mitt liv.
Love ya James.


9 kommentarer:

Hege sa...

Ville gjerne like dette, men stemmen ble for lys, hmhm.

Stine Arkeologine sa...

Det er godt å ha musikk som kan virke slik! Når jeg blir alene skal jeg sette meg ned og bli bedre kjent med James, tusen takk for spillelisten. :-)

Marta sa...

Takk! Passa perfekt ein kald kveld med kakao når ein er kald og småsjuk :)

Hermia Says sa...

Lyssnar vid frukostbordet och från andra sidan hörs, vid första låten, direkt från maken: "och I love you, gumman" :)

Så fint du beskriver betydelsen av JT:s musik för dig!

Glamourbibliotekaren sa...

Glad dere liker det! :) Og Hermia - ti poeng til maken!!

Hermia Says sa...

:) Fast jag som inte är så hemma i Spotify-världen lyssnade ju inte på din lista utan på JT:s album inlett med Your Smiling Face. En liten stund senare var där ngn låt av Ron Sexsmith. Fattar ingenting..

Hermia Says sa...

Men nu är jag på right track igen :)

Løvemunn sa...

Tusen takk for spillelisten! Jeg har dessverre gått glipp av live JT når han har vært i Oslo, men har hatt stor glede av å lese om konsertopplevelsene dine.

Gunn sa...

Min helt klare nummer en også. Musikken hans har vært med meg siden syttitallet, men dessverre ble han litt borte for meg en del år. Nå har jeg heldigvis funnet tilbake til han igjen, men dessverre ble jeg for sen til å sikre meg billetter til konserten hans i Oslo i høst. Fikk billetter til Stockholm, da...

Populære innlegg