onsdag, februar 27, 2013

The Sorrows of an American / Siri Hustvedt. - London : Hodder, 2008. - 306 p.I denne romanen er hovedpersonen en middelaldrende fraskilt mann med norske aner, psykiater og bosatt i Brooklyn. Etter farens død går han gjennom papirer sammen med sin søster, og finner noe som etterhvert vil avdekke gamle familiehemmeligheter. Andre og nyere hemmeligheter dukker også opp, og her er ensomhet, følelser, drømmer. Jeg liker det. Jeg har lest bortimot alle hennes bøker nå, og innrømmer gladelig at jeg er stor fan. 


7 kommentarer:

Lykke sa...

Åh, det virker som en bok i min stil. :))

Anonym sa...

Jeg likte også den, men likte "What I loved" mye bedre... Synes det var festlig at en av karakterene fra what I loved deltar på middagsselskap i "Sorrows...".

Anonym sa...

My favourite author! Hun skriver bare så bra. Paul Auster også. Min drøm: en helg hjemme hos ekteparet i NY. .mette pt Gran Canaria

Synne sa...

Familiehemmeligheter, altså! Skulle ønske det var mer spenning i min egen slekt, haha.

Stine Arkeologine sa...

Høres fin og spennende ut. Er mellom bøker akkurat nå, så det passer bra med et "Buy-now-with-1-click" på Kindelen i kveld!

Kjersti sa...

Jeg har ikke lest noe av henne - ennå. Det skal endres i nær framtid!

Lise B sa...

Jeg tror ikke jeg har opplevd noen annen som beskriver så godt hvordan vi erindrer, og hvordan disse erindringene er med oss hele tiden, og dukker opp som assosiasjoner midt i hverdagen, midt i det andre. Ingen over, ingen ved siden!

Populære innlegg