søndag, mars 17, 2013

Den siste uka via Instagram


To nye eggeglass er klare til påske!
Saturday night fever: I seng før kl. 2230, med tekopp, Donald og NRK Gull på radioen. Let's party!!
I år skal der skrives påskekort. Disse er av den gamle sorten, bestilt fra Etsy. De er forholdsvis nøytrale - det finnes nemlig påskekort for ethvert slektsforhold. "Happy easter, dear Uncle!" - "A special Easter wish to my beloved cousin!" osv. Jeg foretrekker å skrive selv. 
En av mange plater som snurret i løpet av uka. Leon Ware. 
Radio hører man også på, naturligvis. Gleder meg til påskefeiringa i Gull med påskekrim-radioteater i mengder, hver dag!
Straks denne settes på, er jeg åtte år igjen. Elsket Police, det gjør jeg i grunnen fortsatt. 
En kveld på kjøkkenet. 
Vårtegn: Når sola skinner gjennom det lille vinduet i 2. etasje og treffer veggen øverst i trappeoppgangen. 
Jeg vil ha grønt gress NÅ. 
Vakre roser til helgen. Og et glass eplemost. Fredagslykke! FIRE Bach-album i posten. (følg meg gjerne - jeg er @glamourbibliotekaren)


5 kommentarer:

Malin Aurora sa...

Åh gud så söta äggkoppar!

fru winther sa...

JA! Grønt gress NÅ!!! De eggekoppene er så søte, falt for dem da du postet bilde på Instagram, men tenkte at du sikkert hadde funnet dem på loppis eller arvet eller noe i den duren, men så FANT jeg maken! Jippijai! Naive påskeeggeglass var akkurat hva jeg trengte, de kommer til å bli brukt heftig i tiden framover, samt neste påske og alle påsker etter det :D

Glamourbibliotekaren sa...

Malin Aurora: Ja, de er kjempesøte!

fru winther: jajamen, de er ikke eksklusive i det hele tatt - masseprodusert og billige hos Søstrene Grene! Trodde jeg hadde skrevet det på Instagram, men det hadde jeg visst ikke! Must-haves.

Synne sa...

Så mye hygge! Kjempesøte eggeglassog påskekort, da!
Jeg kan ikke utstå sånne Hallmark-kort med alskens ferdigskrevne hilsener til fanden og hans oldemor, haha! Da er det bedre å lage dem selv eller å kjøpe gjennom andre, ja. Jeg har aldri tenkt på muligheten til å kjøpe kort på nett - merci!
God søndagskveld!

koristen sa...

Så koselige bilder :-) Det bladet kjøpte jeg også, leste på toget igår, så på de nydelige bildene og drømte meg fremover til våren...

Populære innlegg