tirsdag, mars 05, 2013

Finn stilen: Mars


Det er mars, og snart påske! Jeg gleder meg! Fri, sol (kan man håpe), påskete på verandaen!
Her er et passende antrekk for denne måneden, i allefall når snøen begynner å smelte for alvor. Alle klærne er fra Uniqlo, med unntak av skjerfet som er fra Banana Republic. Skoene er Adidas, leppestiften er fra Clarins, og duften er Atelier Colognes Trèfle Pur - en av mine egne vårdufter. En t-skjorte med en lykkelig Snoopy på må være noe av det mest passende å iføre seg når våren endelig kommer!

8 kommentarer:

koristen sa...

Åååh, fine Snoopy! Vil ha alt egentlig, bare jeg får cardiganen i en farge jeg ser menneskelig ut i ;-) Påskeeggene ser ut som de er fra Anthon Berg, vil ha dem også, yummy!

Ine sa...

Veldig fin mars-stil! Gleder meg noe enormt til snøen og isen smelter, slik at man kan gå med joggesko igjen. Og til man kan bruke trench coat uten å fryse :)

Fru Tunheim sa...

Nydelig vårinspirasjon.....og en anbefaling om å fjerne ordrebekreftelsen du har for kommentarer. De er ofte vanskelige å tyde og en barriere for å kommentere.

Glamourbibliotekaren sa...

Koristen: Mm, påskeegg!

Ine: Jeg går med joggesko på trass, ramler og sklir, men JEG GÅR MED JOGGESKO!! Hurra!

Fru Tunheim: Jeg forstår det, men om jeg fjerner den, kommer det flere titalls spam-kommentarer hver eneste dag, og jeg har ikke kapasitet til å sitte og overvåke det dessverre.

Synne sa...

Den trench'en er til forveksling lik min egen, som jeg faktisk fant frem i dag! Nå er det fjorten grader i Paris, og det er for varmt med tung kåpe. Herlig!
Jeg er forresten på utkikk etter en slik bringebærrød leppestift, så takk for Clarins-tipset.
God onsdaaaag!

Kjersti sa...

Lekkert!

Koselig koselig sa...

Herlig :)
Jeg kjøpte dagens deal på Lindex i går, en knallrosa cardigan og skjerf med blomster på :) Fantastisk vårlig.

Til kommentar ang ordbekreftelse, jeg har fjernet muligheten for anonyme kommentarer i min blogg og etter det har jeg null spam hos meg.
Jeg vet jo at du har en del anonyme kommentarer kjære Glambibliotekar, men jeg vil vel kanskje oppfordre de anonyme til å bare registrere seg (kanskje litt anonymt) hos Blogger så slipper vi dette????

:)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har egentlig ikke så lyst til å tvinge folk til å registrere seg for å kommentere her, så av to onder synes jeg ordbekreftelsen er den minst plagsomme :)

Populære innlegg