fredag, mars 01, 2013

Glamorøs fredag


Hurra, det er mars! Vårmåneden! Glamourbibliotekaren hilser eder med vårlig makeup og prikkete klær, samt røde kinn etter en frisk spasertur før kl. 0630. Nydelig himmel på  vei til jobb, Donny Hathaway på stereoen og perler i ørene hever glamouren ytterligere, og selvfølgelig en vårduft: The Different Company sin Un parfum de charmes & feuilles. Etter jobb i morgen skal jeg sette meg på et tog og tøffe avgårde til en innlandsby og møte min turnerende ektemann - når man har sjansen til å bo på hotell (og spise hotellfrokost!), bør man benytte den.

Ha en fin første mars, kjære lesere! Fråts i tulipaner og sprudlende limonade, det skal i allefall jeg! Og klem for all del en bibliotekar!

Her kan dere også nyte Donny:23 kommentarer:

Anonym sa...

Startet jobbdagen 7.15 med nytraktet kaffe, ny angoragenser, perler i ørene og Lilly bak ørene.Har klemt to bibliotekarer.
God helg til glamourbibliotekaren fra Kjersti

Josefine sa...

God glamorøs fredag til alle! Her starter glamouren med litt treg morgen og en t-bane seinere enn vanlig. Kjolen er lilla og snart skal sminken legges før jeg griper tak i termokoppen og drar avgårde til Blindern. Dagen skal brukes på oppgaveskring og trening, senere blir det pizza og pakking. I morra drar jeg til York på studietur og skal være der i to uker! Det blir artig! :)

Annette sa...

God morgen!
På dagens hjemmekontor er jeg i gang med andre tekoppen, nam. Grunnet en vond hals og muligens en gryende forkjølelse gjør jeg unna dagens arbeid hjemme, med to hjemmestrikkede skjerf rundt halsen. Glamorøst nok for meg i dag:-)
God fredag og helg ønskes alle på denne herlige morgenen!

HildeSofie sa...

God glamorøs morgen!
Her er det strålende sol ute, og de få varmegradene lurer meg nesten til å tro at det er vår, men med en meter snø på plenen så er jo det bare tull :)

Jeg avspaserer i dag, for å skrive på prosjektoppgaven min - som har overrasket meg med å være mer spennende enn jeg hadde trodd, og det er jo et pluss. Komforten får forrang i dag, så antrekket er ikke mye å snake om, men jeg har tulipaner og levende lys.

I kveld blir det kjærestetid, og hvis været er fint i morgen blir det en tur ut i snøen - jeg har så fryktelig lyst til å brenne bål og grille marshmallows!!

Riktig god helg til alle, og god tur til Innlandet, glambibl!

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Jeg har en stille morgenstund med kaffe og A-magasinet. Antrekket er sort bukse, hvit bluse og sort jakke, siden jeg straks skal sette meg i bilen og kjøre til Oslo for å ta farvel med onkelen min. Begravelser er aldri morsomme, men han var en gammel mann, og jeg ser fram til en fin og vemodig stund med familien. Dagens duft ble Coco Mademoiselle.
Siden jeg har jobbehelg, blir den fritiden som er igjen fylt opp av unger og kjæreste og deres aktiviteter. Håper på fint vær og en spasertur eller to ...

God helg til alle her inne og der ute, og god tur til glamourbibliotekaren. Hotelliv er deilig en gang imellom!

Trekkoppfuglen sa...

Topp start på helga med fridag, blide unger, blid mamma og kakao til frokost.
Unger er levert i barnehage og skole, jeg nyter en stille stund før husrydding står for tur.
I morgen reiser jeg til Oslo, herlig med et døgn i storby og på hotell.

God helg!

Anonym sa...

Hurra - 1. mars. Sorte tights, sorte ballerina, grå, lang Espirit genser, perler i ørene og rundt halsen, moteriktig stor herreklokke merke Tommy Hilfiger, sort Mulberry clutch - klar for spisesalen og et glass Cava. Siste feriedag! .mette

Alt godt sa...

God morgon! Sola skein då eg gjekk til jobb i dag, det er glamour nok for meg.

Etter å ha stabla familien på beina, kokt havregraut til heile familien og chai til fjortenåringen er det deilig å slappe av på kontoret med ein kopp earl grey, triveleg fagprat med kollegaer og glamourbibliotekarens fredagsoppsummering.

Helga blir roleg trur eg, i den grad ei helg med fullt av tenåringar i huset kan vere roleg. Eg håper å få pressa inn ei treningsøkt, men elles blir det tacofredag, bifflaurdag og lang søndagsfrukost.

Min personlege glamour består av raud tunika med litt blondar på, ull under og Marc Jacobs Hibiscus på halsen. Den er deilig frisk og vårleg, så den passar godt på den første vårdagen.

Eg sender ei varm helsing til Elisabeth i nord og pelsdotten hennar, og ynskjer alle som er innom, vertinna især, ei fredeleg helg.

koristen sa...

Denne uka har vært merkelig med innslag av både jubel og tragedie - og da mener jeg ikke vm på ski...

Men nå er det fredag og ny måned, sola skinner og jeg har nyklippet hår. Svarte bukser og fin, blågrønn cardigan med matchende skjerf, perler i ører og på finger. Chanel bak ørene, det er jo fredag!

I kveld er det middag, kino og vin med verdens fineste kusine. Imorgen blir det intensivt husarbeid siden jeg får besøk av en venninne på søndag. Veldig kjekt med besøk av og til for sånne som synes omtrent alt i verden er mer spennende enn å stelle hus ;-)

Ellers blir det forhåpentligvis tid til Murakami-lesing og gitarøving med Dolly Parton-bok. God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Stine Arkeologine sa...

Sol og vårvær ute, jeg får lyst til å finne fram klinkekuler og hoppestrikk og være ti år igjen! Det er nok et stykke igjen før vi får påskeliljer i hagen, men jeg har noen fine eksemplarer på bordet. Masse jobb skal gjøres unna i dag, men i helga blir det både Victoria og Anna Karenina på kino, og med foreldrene mine på besøk blir det glamorøse dager for både store og små! Er nydusjet, har liljekonvallparfyme i håret, fin bluse og en stor kaffekopp. Bra dag!

Ha en riktig god helg!

Maje sa...

God tur ønskes både glamourbibliotekaren og Josefine! (Skulle gjerne vært i Josefines sko, for York er en trivelig by:)

Ellers sender jeg mine kondolanser til barnebibliotekaren og håper at hun får tatt et fint farvel til sin onkel.

Bortsett fra været, som er så glamourøst det bare får blitt på vinterstid, er det lite som vitner om fredag her. God, varm strikkejakke med høyt liv og snøring, litt Marc Jacobs Daisy på halsen og litt Eos mint på vintersåre lepper. Håper på minst ett (helst to) kinobesøk i helga, for jeg skulle gjerne ha fått med meg både Anna Karenina og Victoria.

God helg til alle!

Hermia sa...

Klem, klem denna bibliotekariedag!
Vi har inte kramats på mitt biblitoek men väl startat dagen med en fin gemensam morgonfika.

Lagom glamour idag med prickigt linne under svart tröja, och lagom fart på jobbet vilket känns skönt en sådan här fin fredag. I morgon väntar arbete på ett stadsdelsbibliotek, och på kvällen har jag inviterat min käre maken till en fin restaurang. På söndag hoppas jag få se en fin Sverige-Norge kamp i VM-skidspåret (framför tv alltså) :)

Trevlig helg!

Arkivaren sa...

Veldig enig i at alle sjanser til hotellfrokost bør benyttes :)

Det fine været og vårfølelsen er min glamourfaktor i dag. Gleder meg til helg - og kanskje enda flere bibliotekarklemmer utover dagen :)

God helg til alle!

namnam sa...

Dagens glamour består av fin hårdag - direkte fra frisøren, svarte dressbukser, lang grå cardigan og rosa perler i ørene. Imidlertid er øynene såre og kroppen er frossen og verker, så det kjennes ut som en forkjølelse er i anmars. Alle mammas kjerringråd og triks må derfor trekkes ut av ermet, og så blir det vel en rolig helg med hjemmemys, te med honning og dvd.
God glamorøs fredag til alle!

Marit sa...

God formiddag!

Våren starter, slik den gjør hvert eneste år, med min egen bursdag. Ingen feiring denne morgenen siden husbonden er på jobbreise, men desto gledeligere er det at han kommer hjem i kveld akkurat i rett tid til å lage en bedre middag til meg.

Glamoureffekt i dag er knall røde lakksko som egentlig er litt over grensen av hva som er akkseptert på min noe konservative arbeidsplass. Jeg skylder på bursdag!

Ha en god helg, alle sammen!

berlinløvinnen sa...

Sol og varmegrader i løpevær, handling og kaffekos m mor, en kjæreste som kommer hjem etter ei uke på jobb, og fredagsro i hjemmet etter intense arbiedsdager. Livet smiler. god helg!

Glamoursjefen sa...

Alltid imponert over hvor tidig du vandrer av gårde til jobb. Skulle ønske jeg var like morgenfugl... :)

Her er det fredagsglamour med ny OPI neglelakk og duften av duftprøve fra Bodyshop som jeg fikk under handletur i går. Husker plutselig ikke hva den heter, men den lukter godt (også utover dagen).

Oversender virtuell klem til glamourbibliotekaren især, men også alle bibliotekarer (og -spirer) som leser bloggen.

Frøken Desibel sa...

God formiddag!

Det er vår! Og i dag går turen etter jobb til fjells på jobbens årlige utflukt... Det blir 2. gang på brett siden 1999, og det i løpet av én måned. Om jeg ikke passer meg, så kan jo dette fort bli en vane:-S

Har tydeligvis en i overkant good hair day, for her har det kommet flere komplimenter:-) Og med kjole og Infusion d'Iris er fredagen komplett.

Ha en flott helg alle sammen, og Annette og vertinnen især:-)

frk Frydefull sa...

Oi, var i ferd med å glemme hele rapporten - så bedre sent enn aldri. Til-og-fra-dag på kontoret og nå bare utålmodig etterå gå ut i vårsola å hente helgens bukett med tulipaner. Har allerede planlagt å kjøpe en stor bukett i alle farger i dag!
Helga skal tilbringes med min kjære - det er flere helger siden sist vi ikke hadde planer så det blir deilig. Frisørbesøk, kafé, tid utendørs står på planen.
Vårhilsen fra sør!

Alice sa...

Hurra då var det helg! Fyrst husarbeid (som er lite glamorøst), men etterpå blir det sofa og restar av den supergode gulrotkaka frå onsdagens styremøte. Det er dagen glam her i heimen. God helg! Klem klem :)

Ina sa...

Sitter pyntet og klar og venter på kollegaer som legger siste hånd på dagsverket. Nå venter fest og moro, før en helg hvor jeg skal nyte det fine været som er spådd, i tillegg til ny musikk i rådhuset på søndag.

Nyt hotellopphold og alt medfølgende!

Anonym sa...

Hygger meg med fredagskommentarene en tidlig lørdag morgen. Hektisk dag i går - fullt trøkk på jobb med studentveiledning og trøst av gråtende elev på toppen av de ordinære oppgavene. Sistnevnte smilte litt da vi skiltes og var ved litt bedre mot - fint! Rakk en pølse i lompe før vandring på rød løper på premiere på 'Oliver' på Oslo Nye Teater. Herlig hjertevarmende og med stort musikalsk trøkk. Alle med skolebarn bør få det med seg om man bor slik til at det er mulig! I helgen skal det vaskes, strikkes, leses og rettes. En tur ut i marsværet må også prioroteres! Blir jeg ferdig med rettingen i tide, frister en kinotur og 'Victoria', God lørdag fra Glamourlektoren

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle hyggelige fredagsrapporter! :)

Populære innlegg