fredag, mars 29, 2013

Glamorøs fredag


God morgen! 

Ferie betyr ikke nødvendigvis sovemorgen for et a-menneske, men det er deilig å stå opp tidlig når man ikke skal avgårde på jobb! Hjemmepåske er i det hele tatt veldig fint! Vi er så heldige med været i år her på Østlandet. 

Antrekket er foreløbig svært casual, men senere i dag blir det delvis prikkete. Duften er Piment Brûlant som jeg kjøpte på L'Artisan-butikken i SoHo påska for seks år siden. Påske i New York... (timeout mens jeg drømmer tilbake... og tilbake til vår i New York, sommer i New York, høst i New York, vinter i New York. Alt funker i denne byen.)

Ok. Planene for dagen (og helga!) er stort sett å sitte ute i sola og lese - jeg har to favorittsteder: Morgensola inntas foran garasjen, og ettermiddagssola på den lille verandaen utenfor annekset i hagen - dessuten har jeg muligens tenkt å høre på årets påskekrim fra Radioteatret. Noen som har begynt å følge med? De ligger heldigvis ute på nettradioen så man kan få det med seg selv om man misset sendingene i går. Og i kveld er det favoritt-krim på tv - Lewis! (og Hathaway!)

Jeg regner ikke med at så mange av dere er online i dag, men dere som er det kan jo gjerne legge igjen en fredagsrapport! Ha en strålende dag og en fin påskehelg alle sammen!

Eders Glamourbibliotekar.


P.s. En annen påsketradisjon her i bloggen er jo å slakte en sjokoladekanin. Nå har jeg ikke vært i utlandet og fått tak i en sånn som tidligere år, men jeg har et dinosaur-egg fra Pascal. Vi får se hvordan det går!

13 kommentarer:

L sa...

Nå sitter jeg her med tekoppen og venter på påskelabyrinten. Deilig med ferie og god tid!
Helga skal tilbringes sammen med storfamilien, med tradisjonell påsketur med innlagte påskehareoppgaver og bursdagsfeiringer.
God påske til alle!

Jacta est alia sa...

God fredag!

Nyter påsken i et påskepyntet hjem og skal snart nyte dagens første kaffe. Gleder meg til Lewis i kveld jeg og! Artig at det foregår i Oxford

S sa...

Hadde nesten glemt det er fredag! Jeg har nettopp spist god frokost med familien, og sitter med kaffekoppen. Været i nord har jo ikke vært så veldig bra, men tror likevel vi tar en liten tur ut på ski. Det er så deilig her vi bor, for vi har skiløyper like bak huset. Tror også jeg må vie litt tid til å rydde og vaske, men skal prøve å holde tempoet nede. Ellers blir det litt tid til å lese også.

Ha en god fredag, folkens!

Anonym sa...

Straks fin frokost her hos oss. Vi er nydusjede og pene her.
Jeg har Gucci parfyme, blomsterduft på meg og ikke sminke, ikke smykker. Kun krem i fjeset. Straks skal vi ut på tur.
Det er glam for meg det, ut på tur - aldri sur :)

Ine sa...

Jeg gikk for sovemorgen i dag, og har akkurat spist frokost. Oppvarmede scones fra i går og to kopper kaffe. Planen for dagen er å gå en tur i Østmarka, lese, se på krim (helt enig i at Lewis er bra!), høre på krim og lage pizza. Den ytre glamouren holdes på et lavt nivå i dag, med pysjamas og håret i hestehale. Deilig!

Linn sa...

Påskekrim for alle penga:)
Riktig god påske :)

Tuva sa...

Startet dagen med årets første utejoggetur - friskt! Nå er det pledd, krim og hjemmelagde trøfler i sola på verandaen.
God påske og god helg til alle!

Ina sa...

Milde himmel, det er jo fredag!

Jeg nyter noen etterlengtede, langsomme feriedager i ren og påskepyntet leilighet. Spisebordet har fått låne mammas duk i Provence-mønster, og i stuen står slanke grener med malte egg og grønne skudd i en vase. Mann og stebarn er hos familien på landet, og jeg har benyttet anledningen til vårrengjøring ledsaget av musikk fra så å si alle verdens hjørner. Mari Boine etterfulgt av malisiske Salif Keita, etterfulgt av iranske Mahsa Vahdat, etterfulgt av serbisk-bosniske Goran Bregovic, og så videre.

Jeg får lunsjbesøk av en gammel venninne i dag, hun får påskegul curry og kanelsnurrer med perlesukker. Antrekket er behagelig-glamorøst: En fin genser over vide langbukser, og en stor sløyfespenne som holder håret vekk fra maten.

Dagens parfyme er Saffron Amber Cardamom fra Korres. Safranparfyme som støtteerklæring til alle krokusene som nå kjemper seg gjennom kald jord og snørester, opp mot overflaten og vårsola. Heia, heia, heia!

Stine Arkeologine sa...

Familie, blå himmel, sol, snø, solbriller, tur, fregner, krokus, kaffe, gulrotkake og skattejakt i gamle bokhyller!

Håper dere alle får en fin og fredelig fredag og påskehelg!

fru winther sa...

Piment Brulant! den er finfin! Og veldig vårduft, syns jeg. Her går det i myke klesplagg, bøker, lange turer med hunden, NRK Gull og planlegging av sommerferie. Det ser ut som vi skal fly til Bologna...dagens duft er forøvrig L'Artisan Parfumeurs "Seville a l'Aube", en duft som alltid klarer å gjøre meg glad. Fortsatt god påske til alle!

Josefine sa...

God langfredag og god påske! :)
Dagen i dag er ikke så veldig glamorøs av seg, meget casual i påska. Men jeg har gått min første skitur på seks år og er utrolig stolt av meg selv for det!

Anonym sa...

På the moors of Lancashire and Yorkshire er antrekket anorakk og fjellstøvler. Solen skinner og sauene breker! Fin langfredag. Sa jeg lipgloss med farge fra Arden - litt glam må det være. .mette

Glamourlektoren sa...

Bypåske på meg - på "landet", riktignok, rett utenfor byen. Dagen er brukt til å strikke ferdig en genser - min første på sikkert ti år..! Monteringen har tatt noen timer, men nærmer meg slutten. Drops sin instruksjonsvideo på Youtube reddet meg da jeg ikke fikk til sammenmaskingen på skuldrene. Det ble felling med tre pinner i stedet - genialt enkelt og pent attpåtil! Det glamorøse med denne dagen er at jeg har vært alene fra morgen til kveld, men med hyggelig selskap av huset to katter. Resten av huslyden er på guttetur. Resten av helgen blir gradvis mer sosial. Men akkurat nå nyter jeg å gå i myke klær i et hus som forblir ryddig med minimal innsats, og å kunne gjøre akkurat hva jeg vil :-)

Populære innlegg