torsdag, mars 28, 2013

Påskekort

I år bestemte jeg meg for å ta opp en gammel tradisjon: Å skrive påskekort. Jeg kan ikke huske sist jeg fikk et kort i posten i anledning påsken. Jeg var i allefall liten! Man kan ikke klage på at man ikke får post hvis man ikke skriver brev selv, ergo satte jeg meg ned en kveld i uka før påske og skrev i vei.

Utvalget av påskekort i butikkene her er noe knapt, men det har tatt seg opp de siste par årene. Det morsomste er naturligvis å lage kort selv! Gul papp kan klippes ut i kyllingform, for eksempel. Jeg gikk litt mer internasjonalt til verks og bestilte gamle ubrukte påskekort fra USA via Etsy.com. I tillegg tegnet jeg litt både inni kortene og på konvolutten, for å sette et litt mer personlig preg på det. Slike kort er jo gjerne "ferdigskrevet" med trykt hilsen inni, men det får man bare ignorere. 

Nå er det i seneste laget, men allikevel: Å sende påskekort er en fin ting. Husk det til neste år!


3 kommentarer:

Hermia Says sa...

Igår fick jag faktiskt ett påskkort, från mina föräldrar. Men jag ska verkligen försöka att komma ihåg att skicka själv nästa år. För det är roligt få kort i brevlådan, särskilt de lite mer oväntade. Till julen gjorde jag egna julkort för första gången sedan jag var barn. Och även om de såg ut ungefär som då, min konstnärliga sida har aldrig utvecklats, så var det extra roligt att skicka dem.

Jag tror de som får dina fina kort i lådan kommer att bli väldans glada!

Anonym sa...

Men en veldig koselig ide, så kanskje noen flere (av oss) kan gjøre dette til neste år? :)

Veldig hyggelig :)

God påske!!!

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Kult å lage egne kort!

Koselig koselig: Takk det samme!

Populære innlegg