onsdag, april 03, 2013

Akkurat nå drømmer jeg om:


Jeg drømmer om vår og det medfører - uten unntak - en del sikling inne på diverse kosmetikk-butikker; iHerb primært, siden deres produkter i stor grad er økologiske og uten parabener. Jeg vil ha rosevann til ansiktet, lekker olivensåpe og verdens beste yndlings-lavendelhåndkrem til badet, vindusvask med grønn te (vårsola mot vinduene avslører hvor sjelden jeg vasker dem), en kokosduftende eau de toilette for å få tankene ytterligere mot sommer, en old-school-variant av vaskemiddel i en fin metallboks (og man kan selvfølgelig kjøpe refills) - som minner meg om at jeg snart kan henge klesvasken ut i vårvinden - og til slutt: en rabarbrarød lipgloss fra Burt's Bees
(Jeg er oppriktig fan av iHerb og innlegget er ikke sponset, iHerb kjenner meg kun som en ordinær kunde og ikke som blogger - men siden alle iHerb-kunder får hver sin rabattkode de kan gi videre, opplyser jeg om min: HUZ242. Jeg får noen poeng, og førstegangsbestillere får 5 dollar i rabatt.) 
12 kommentarer:

TrudeAM sa...

Før påskeferien hadde jeg et skikkelig iHerb-raid,- og i dag lå det 4 pakker og ventet på meg på posten:) Blant annet deilig Gardenia-duftende kroppsolje fra Monoi Tiare Tahiti, kokosduftende bodylotion fra Desert Essence (sommerlukt delux!) og faktisk en rabarbarafarget lipshimmer fra Burt's Bees :D Elsker å få pakker i posten (selvom jeg har betalt for de selv ;)

Glamourbibliotekaren sa...

Samme her! Åååh, den gardenia-oljen... elsker de produktene! Jeg har hatt kokosshampooen fra Desert Essence, sikkert samme duft! Alldeles nydelig. Har du prøvd epleproduktene deres? Jeg skal definitivt ha både shampoo og balsam!

Anonym sa...

Hei! Nå ble jeg fristet, og etter flere innlegg på bloggen din angående iHerb gikk jeg inn på nettstedet og valgte noen produkter. Så kom jeg til checkout, der prisen for frakt var over 27$ for et par flasker sjampo, som i seg selv kostet mindre enn dette. Kan det stemme?
Hilsen Sophie

Glamourbibliotekaren sa...

Da må det være gigantiske flasker isåfall. Hvis du holder deg under ca 1,8 kilo, er det seks dollar i frakt. Du får flere valg når du velger type frakt, og de dyreste tar bare et par dager og leverer på døra - men jeg bruker alltid vanlig post til seks dollar. Tar ca ti dager.

Kristina sa...

Om du får tak i den vil jeg anbefale Burt's Bees sin mørkerøde lypsyl som heter Red Dahlia eller noe sånt. Gir perfekt farge!

Glamourbibliotekaren sa...

oi, takk for tipset! Skal se etter den!

Line sa...

Jeg får SKIKKELIG lyst til å gjøre en bestilling eller tre nå.. Hva er dine erfaringer når det gjelder storhandling? Lønner det seg her?

Skapt sa...

Jeg har vært flittig bruker av iHerb takket være dine tips! Men i det siste synes jeg frakten har blitt himla dyr. Det var vel ikke sånn før? Om man bestiller te og slikt går det jo greit, men det tar ikke lang tid før et par sjampoflasker med følge vipper 1,8 kg. Har nesten gitt opp å bestille! Det skal sies at jeg er storfan av Mrs Meyers Clean Day, og de veier jo litt ... Det er ikke noen som tilfeldigvis vet om man kan få tak i Mrs Meyers andre steder?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg har ikke merka noen forskjell, for å være helt ærlig - bestilte shampoo og balsam i vanlige størrelser for et par måneder siden og holdt meg under 1,8 kilo. Tror ikke de har endret noe, men jeg kan selvfølgelig ta feil.

Jazzku sa...

Oi, har aldri tenkt på at jeg kan kjøpe husholdningsprodukter derfra. Og så så fine! Kanskje jeg blir inspirert til å ta vindusvasken litt tidligere enn antatt.

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg vasker gulv med basilikumsåpe, badet med lavendelsåpe, oppvasken med kaprifol.. det hjelper faktisk en hel del!

Lisa Simonsen sa...

Kan fortelle at Avalons hårprodukter også er veldig gode!

Populære innlegg