fredag, april 19, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!

Etter en aktiv uke med mye besøk, to konserter og altfor lite søvn, er jeg klar for helg! Litt jobbing blir det, samt en tur på loppemarked for å finne vinyljuveler, og forhåpentligvis litt lesing. Dessuten bør jeg kanskje komme i gang med vårens prosjekt: Fordype meg i Nibelungenringen. 16 timer med Wagner. Jeg skal ta det over litt tid... 

Dagens duft er Colors by Benetton, den mest quirky glamoureffekten er et skjerf fra en secondhandbutikk i Marais med jaktmotiv (hunder og fasaner e.l), og nå husker jeg ikke mer. 

Ha en fin dag alle sammen!  Lytt til Radio Glamourbibliotekar vol. 26, det gjør jeg!

23 kommentarer:

Anonym sa...

Gule krokuser lyser opp utenfor mitt kontorvindu. Hørte svarttrosten i dag igjen og nå er kaffen klar! God helg fra Kjersti

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Ute øser regnet ned, inne på hjemmekontoret er det levende lys og en gul kala, nrk radio og te i koppen. Jeg har så smått begynt å tenke på opprydning i epost og dokumentmappa på pc'en min, for i august begynner jeg i ny jobb (hurra!) og før den tid er det mye som må ordnes. Jeg ser frem til en jobb lokalt (kommunebyråkrati here I come!), men kommer til å savne alle de flotte kollegene mine.

Dagens antrekk er sorte jeans og sort topp, med en knallgrønn cardigan over. Duften er Fleur de Cherie, fra L'Occitane.

Planer for helgen: skolearbeid, skolearbeid, skolearbeid, i form av analyse av en rekke intervjuer og spørreskjemaer. Krevende, men moro, nå når jeg begynner å se at oppgaven tar form.

God helg til alle!

Siri sa...

Nystrøket bluse i dag! Det skjer ikke hver uke, for å si det sånn.

Deilig med regn, synes nå jeg. Det vasker gatene rene og gir meg en unnskyldning for å bruke ettermiddagen til å rydde hjemme. I morgen er det tog 5.29 fra Oslo for å bli med på Skarverennet (den korteste distansen, altså - 2,5 mil). Krysser fingrene for at jeg ikke smører meg helt bort, for lite gjør meg mer sinna enn bakglatte ski. Og når rennet er over, er også skisesongen for i år over, og det er på tide å ta fram sykkelen. Det blir fint!

frk Frydefull sa...

God morgen! Riktig glamourøs fradag i dag, med unntak av litt underskudd påsøvn her også. Nyinnkjøpt duft - Escentric Molecules 03, som jeg lenge har vært nysgjerrig på, ikke hatt muligheten til å teste og nå bare kjøpte. Den virker spennende … Paljettopp, polkadottskjerf, sneakers og deilig vårvær ute. Helgen skal brukes til å ordne i vår lille rekkehushage, det skal kjøpes bryllupsgaver før neste helgs store begivenhet. I samme anledning må jeg få ferdig alle bordkort, kirkeprogram, sanghefter og det hele … koselig jobb!

fru winther sa...

Wagner, ja...jeg minnes en konsertframførelse av Siegfried som jeg overvar i min ungdom, da jeg jobbet som frivillig for Festspillene i Bergen...Det var meg i bunad, en håndfull andre i bunad, og det som føltes som 1000 patriotiske tyskere i salen. Og det varte og varte...tror ikke jeg var mentalt klar for Wagner på det tidspunktet, men èn dag skal jeg kanskje prøve igjen. Myk, marineblå ullkjole med hvite striper, det som kalles steitmentsmykke rundt halsen, L'Artisans Seville a l'Aube som duft og med planer om å fordype meg i bøker om Toscana i helgen, for å forberede sommerens ferie. ENDELIG til Italia! Litt vasking blir det kanskje også. Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Uniformen på plass. Nyvasket hår satt inn med Most Wanted Prison Oil. Fin helg i sikte. .mette

Karrimarri sa...

God glamfredag til alle saman.Her durar vi på med pottetett hovud, men friskt mot. Snart helg, men fyrst skal eg underhalde elevar med innføring i musikk på 1970-talet, for deretter å kose oss med Ivo Caprino film. Kjekt å vere lærar.
Dagens glamour består av gullarmband og bling i øyret. Funkar fint det.
Håpar alle får ei gilde helg rundtom.

koristen sa...

Vått vær ute, men Oslo trenger sårt til en vask, så det er helt i orden. Hestehov, snøklokker, krokus og scilla er observert, så nå går alt den riktige veien.

I helgen blir det besøk hos mor, forhåpentligvis blir det vær for en koselig tur til Stavern i morgen. Jeg gleder meg til neste uke, da står vårrelaterte og glamorøse begivenheter i kø.

Antrekk? Svart og fornuftig, oppkvikket av et vakkert sjal fra Indiska og perlering.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Henrikka sa...

Dagens (og denne ukens) glamoureffekt: Sykling til jobb på snø- og isfrie gater etter lang vinter med buss! Det gir naturlig rouge i kinnene og glad sinnstemning. Ingen store glamoureffekter ellers, bortsett fra nyklippet pannelugg og Clean Ultimate Eau de Parfume. I kveld blir det hjemmelaget sushi og i morgen skal jeg synge lettbent musikk med koret mitt på en konsert med flere andre kor.
Riktig god helg til alle!

S sa...

Dagens første møte er overstått, og nå gjenstår det bare tre! Selv om tåka henger lavt i fjellene og det regner ute, så har jeg absolutt vårfølelsen inne. Nå er det deilig med vår! Kjenner at det gjør godt for energinivået, og det behøvdes. Helga er herlig fri for planer, men alltids mye som MÅ gjøres med hus & heim. Likevel litt lettere når det er lyst og man kan ha vinduene åpne uten å fryse til is.

Har på meg dongeri og cardigan over en enkel jumper, nyvasket hår og litt parfyme. Og kjenner på litt stølhet etter treningsøkta for to dager siden.

God helg, alle sammen!

Ina sa...

God fredag! Grytidlig oppe hele uken, og gleder meg veldig til helgen. Den byr på feiring av verdens kuleste og snilleste 11-åring, som skal få en STOR reise i gave. Har ellers ingen andre planer enn å planlegge berlintur, samt å nyte min nyinnkjøpte hojicha fra Kyoto, via Les Palais des The. Anbefaler hojicha til de som ikke har prøvd det før, en rund, nøtteaktig japansk te, med lavt koffeininnhold. I Japan (og hjemem hos oss) er den populær blant barna.

Er kledt i lys, lys gul genser og har på meg en lite streif av bestemorfavoritten Red Door fra Elizabeth Arden. Er man lett på hånden, er den HELT fantastisk
- og kledelig også for oss yngre damer.

Glamourlektoren sa...

Litt skjelven av for lite søvn - jobbing til midnatt og opp igjen kl 5 for å fullføre det jeg ikke orket i går kveld. Men nå kommer den gode fredagsfølelsen som melder seg for en lektor når man slipper å jobbe i helgen, så det var verdt det! Siden jeg styrtet til jobb i morges, ble det lite ytre glamour - kan bare skilte med et nyvasket skjerf med glade prikker. På vei hjem skal jeg se etter hestehov og blåveis og nyte vårfølelsen. I helgen blir det husvask, loppemarked, bok og strikketøy. Perfekt!

Stine Arkeologine sa...

Dagen startet med befaring i bedene utenfor solveggen, der spirene til krokus, påskeliljer og tulipaner har vokst mer for hver titt. Det er støvelvær, men støvler, hestehale, enkel bomullsgenser og begynnende solbrune hender og ansikt føles egentlig både vårlig og glamorøst! Deilig å slippe ullundertøy! Venter storfint besøk i helga, har handlet inn masse blomster og gleder meg.

Ønsker alle en riktig god helg!

Line sa...

Ute regner det, men det er jo april og våren skal vaskes frem. Det må jeg gjøre inne også når jeg kommer frem, men uten så store vannmengder. Bilen har fått bli med til jobb i dag så i ettermiddag kan jeg følge mitt eget tempo og ikke bussen sin. Jeg skal kjøpe en bursdagsblomst i gave til i morgen, kjøpe en avlagt kjole og så får vi se hva det blir til mer før jeg vender nesen hjem.
God helg til Glmaourbibliotekaren og alle andre

Studinen sa...

God glamorøs fredag! Har ikke så mange ytre glam-faktorer, ikke engang parfyme... Men et vårlig antrekk i alle fall. Klarte også å svømme en tur idag, noe som føles bra, og gleder meg til å treffe endel andre familier i ettermiddag for å spise middag sammen.
Helgen forøvrig består i dugnad i morgen, og kanskje en konsert på søndag. Ellers litt studering og avslapping satser jeg på!
God helg til alle!

Elisabeth sa...

God formiddag, og god glamorøs fredag! I Bodø er overskyaværet i ferd med å gå over til solskinn - hipp hurra :) Det kjennes glamorøst, og nå er terrassen min både fri for snø OG tørr, helt av seg selv. Lite gleder meg mer!

Dagen startet glamorøst med å kunne sove lenge, og deretter stakk jeg rett ut på halvannen times tur med hunden. Vi gikk ca 3km til et sted hvor han kan løpe løs og herje litt - det var veldig populært. Nå føles det glamorøst å være nydusjet og å ha hår som fikk seg en liten Redken-kur, jeg har bl.a. nytt undertøy ( føles alltid bra!) og en komfortabel Parken-jakke på meg. Max Factor på vippene og Chanel Rouge Allure på leppene gir det lille ekstra på en ellers bra dag.

Helga skal tilbringes med litt jobbing, litt sosialisering, masse tid utendørs - og fullføring av et privat skriveprosjekt som jeg har brukt alt for lang tid på, men som nå er nesten helt ferdig. Hurra!

STOR klem til AltGodt og god helg til alle som en!

¤Lykke¤ sa...

God glamorøs fredag!

Her tas livet med ro. Med skadet fot tvinges en til å senke tempoet betraktelig. Så her måles sofaen med radio gull sine gylne toner fra høytaleren. Bøker leses og dokumentarer på TV sees. Foten blir etterhvert bra igjen, men denne uken har vist meg en formanende pekefinger om å huske å puste og ta livet med ro. Samt at det fremdeles er litt tidlig å gå med joggesko enkelte steder. Is kan enda forekomme. ;-)

God helg til deg og de andre som leser denne fine bloggen.

Alt godt sa...

God glamorøs fredagsettermiddag!

Her har roa senka seg, eg har fått sendt frå meg alt eg skulle ha ferdig til helga, og er ganske fornøgd. I ettermiddag skal eg intervjuast av NTB, dei skal lage ein reportasje om boligbytte, så det blir spennande. Elles blir det roleg, lite planar, mykje kos.

Dagens glamour er enkel; Ilse Jacobsen-støvlar med ullfor på føttene, Philosykos bak øyrene og Russian Earl Grey i koppen.

Eg ynskjer alle, og spesielt Elisabeth i nord, ei deilig helg. :)

Anonym sa...

Oi, no er det lenge sidan eg har kika innom (skamfull). Slik er det når vekene flyr fortare enn nokon gong! Her er det heimeverande fredag då eg er sjuk, men med god kaffi, radio summande i bakgrunnen og Aftneposten er det likevel særs hyggeleg.

God fredag!

barnebibliotekaren sa...

Nyklipt og nyfarget hår er dagens mest glamorøse for meg! Ellers går det i ett, og med jobb og barneforestilling i morgen er det bare å holde seg "i tempo" til jeg kan lande i morgen ettermiddag.

Dagens duft ble Burberry London.

God helg til alle, både vertinne og gjester! Endelig ser det ut til at våren er i anmarsj :-)

L sa...

God kaffe og rund sjokoladekake sammen med glamourkommentarene :-)
I kveld blir det etterlengtet pizza, rødvin og filmkveld på sofaen!

Glamourlegen sa...

Ny rosa cardigan i kasjmir under vårjakka i dag, brukte 3 min (dvs 2 min mer enn vanlig) på øyensminke, og har en fin stabel biblioteksbøker liggende.

Ønsker alle en deilig helg!

berlinløvinnen sa...

Våknet fortumlet i Europas vestligste hjørne i mange varme grader og sol, glamouren var og er sjelden og enestående: Uforglemmelige minner fra Lisboa skapt av en fantastisk og genuin historieforteller, utsyn, lukter, lyder, smaker og trappevandringer uten sidestykke! God helg!

Populære innlegg