onsdag, april 10, 2013

Lille venn!


Årets første lille forfrosne stakkar! Jeg har speidet etter dem i mange uker på vei til jobb, og i dag fant jeg endelig en liten klynge. Det er seks minusgrader hver morgen, men det er vår!

9 kommentarer:

Gu sa...

Jeg har også funnet en! Nå bor den i et eggeglass på kjøkkenbordet. Det gir håp!

Og apropos vær og temperatur. Jeg skal for aller første gang til New York 1. mai. Du har jo vært der mye. Hva kan jeg forvente av varmegrader? Kan jeg håpe på skjørte-vær, tror du?

Takk for fin blogg, forresten.

Glamourbibliotekaren sa...

Tja, det kan være uforutsigbart der som her, jeg har opplevd kulde i april og sprengvarme i juni, så det er litt vanskelig å si! :) Vær forberedt på det meste, gå for lag-på-lag, ha gjerne en vindtett jakke, og gode sko! Så kan du jo sjekke ut "New York"-kategorien i bloggen her for tips ellers. God tur!

koristen sa...

Ååh, jeg vil også ha en sånn og stikke nesa nedi, da lukter det vår! Har bare sett hestehov på utilgjengelige steder foreløpig.

fru winther sa...

Ååååå, sånne søte små gulinger fant jeg også i går, og jeg ble skikkelig lykkelig. Har også ventet på dem i mange uker.

quantum satis sa...

lille Tussilago farfara !

Synne sa...

Hurra, så fint at de titter fram, og så snill du er som reddet en inn!

Glamourbibliotekaren sa...

Koristen: De kommer nok snart!

Fru Winther: samme her!

Quantum satis: jaaaa...

Synne: Skal redde flere i morgen så den ikke er så alene!

Ingrid Tunheim sa...

Så deiligmå se at de er der...kanskje de er å finne hjemme på Jæren når jeg kommer hjem igjen om et par dager. På hytta på Sørlandet er de i hvertfall ikke. Ikke hos oss i alle fall...

Anonym sa...

Jeg har sett noen i veikanten her i byen også, men etter denne snørike dagen her så vet jeg ikke helt hvor de er ... stakkars små ....

Populære innlegg