tirsdag, mai 14, 2013

Kva las du no?


Hva leser dere for tiden? 

I tillegg til livsprosjektet Proust, har jeg tatt med meg en passende bok av Francoise Sagan, "Bare et smil" ("Un certain sourire").


Se så nydelig Liz Taylor var på dette bildet! En slik kjole skulle man hatt. 

25 kommentarer:

Line sa...

Jeg holder på med Svindel og multelikør av den Catharina Ingelmann- Sundberg. Boka virker kjempespennende, men jeg har det så travelt for tiden at det blir ikke så mye lesing. Men jeg fikk hørt noen hørespill med Klaus Hagerup sin Markus, og kom derretter halvveis i Danny og Den store fasanjakten av Roald Dahl. Alt dette mens jeg vasket rundt på onkels campingplass. Jeg har flyttet Danny og den store fasanjakten til cd'spilleren i bilen, så nå får jeg hørt den på tur også. Det er koselig med gamle gjenhør, og Rald Dahl er aldri feil. Hwer på skranken har jeg Arne Garvang: En helt tilfeldig forbrytelse, planlegger å lese den snart, må bare registrere den færst. Tilbake til arbeidet
God bok alle sammen:-)

Anonym sa...

Bonjour Tristesse - hadde nesten glemt den lille perlen av en bok.Tror det finnes en vakker film også..... .mette

Anonym sa...

Engler i LA av Marian Keyes

og jeg ler godt innimellom. Morsom bok ... :)

Maren sa...

Jeg har akkurat begynt på A.S. Byatt sin The Children's Book, en bok jeg fikk i julegave for to år siden. Og det lille jeg har lest virker veldig lovende for fortsettelsen.

Stine Arkeologine sa...

Jeg leser "Jakten på Olav den Hellige" av Øystein Morten. Glimrende formidling av en av de mest fascinerende historiske personene i skandinavisk historie! Morten får godt fram hvor ufattelig brutal krigerkulturen var omkring år 1000, ikke noen forherligelse av norske vikinger her. Den parallelle detektivhistorien om Olav-relikviet i Sankt Olav domkirke er spennende lesning!

"Beatrix potter. A life in nature" av Linda Lear venter på nattbordet, den ser veldig fin ut.

Dahlia sa...

Matisse-historier av A.S. Byatt, en fin liten bok å lese på flyet. Og siden jeg akkurat har kommet tilbake fra Paris, vurderer jeg å begynne på det store Proust-prosjektet, men det må nok vente til sommerferien.På nattbordet ligger Colettes Chérie.

Hermia sa...

Igår läste jag ut en bok från Mjellby konstmuseum, någonstans i södra Sverige, som handlade om konstnären Nils Dardel. Näst på tur står nog En irländsk dagbok av en tysk författare, Martin Feldenkirchen, och som jag hoppas blir bra till Londonresan som väntar :)

Cecilia sa...

Jeg har akkurat begynt på Jazz av Toni Morrison, kjøpt på loppis. Og den siste ferdigleste var Engelens spill av Carlos Ruiz Zafon. Fra Barcelona til NY ...

Anonym sa...

Jeg har akkurat lest ut En mann ved navn Ove av Fredrik Backmann. Anbefales på det sterkeste. Morsom, trist og rørende på samme tid.

Josefine sa...

Når jeg ikke leser til eksamen, leser jeg den nyeste boka til Lars Saabye Christensen, "Sluk". Den minner om Beatles og er veldig fin sommerlitteratur da det handler om en gutt på 15 som har sommerferie.

Caza sa...

"En trettimeters reise" av Richard C. Morais. Koselig bok for deg som liker mat og eksotiske India.

Glamourlektoren sa...

Romanen "Stål" av Silvia Avallone - om medaljens bakside i det italienske samfunnet - i en sliten industriby i Toscana, kun en kort svømmetur fra turistenes Elba. Anbefales!

koristen sa...

Jeg ble nylig ferdig med 1Q84 av Murakami, del 3. Rar, spennende og vakker bok. Jeg harbegynt på I en og samme person av John Irving, men er ikke sikker på om jeg har lyst til å lese mer om en fyr som ikke klarer å si "bibliotek" og "penis" akkurat nå. Har fått flere tips til bøker som ser mere fristende ut her :-)

Tuva sa...

The Great Gatsby som oppvarming til filmen som kommer alldeles straks.

L sa...

Jeg leser En sjøens helt, Skogsmatrosen av Jon Michelet,i tillegg til Thinking Fast and Slow av Daniel Kahneman. En lett og en tung.

dez sa...

Jeg leser for tiden kultboken, "Egalias døtre" av Gerd Brantenberg. I denne berømte feministiske satiren blir kjønnsrollene satt på hodet. Leser boken som en del av en samlesing av norsk fantasy, i regi av bloggen, "Bokstavelig talt".http://elbakken.blogspot.no/?m=1

Tina80 sa...

Har akkurat lest ferdig Hele livet på en dag av Alyson Richman, og storkoste meg. Nå har jeg startet på Fordelene ved å være veggpryd av Stephen Chbosky.

Helene Harefrøken sa...

Jeg har akkurat lest ferdig De hengte revenes skog av Arto Paasilinna. Den var skikkelig herlig, og anbefales på det varmeste! :)

Anonym sa...

"Hjemme" av Bill Bryson og Alexander McCall Smiths "Tea Time for the Traditionally Built".
Hegepege

Emma sa...

Lolita. Vet ikke om jeg totalt sett synes den er mest ubehagelig eller en bra bok, men det er ihvertfall fascinerende at det går an å skrive så vakkert om så forferdelige ting.

Anonym sa...

Jeg er fornøyd med, og innsatsen til "Knut Hamsun" (victoria) i norsk. jeg fortsatte min reise lesing "Thomas Mann" (Doktor Faustus). og i dag det meste av "Book of Ruth" (tospråklig og kommentarer) .... bruno

Anonym sa...

Sagan her også, Bonjour tristesse. Og Geert Maks USA. En reise.

Lotte sa...

kommet noen sider ut i både Blind av Lars Ove Seljestad og Leve posthornet av Vigdis Hjorth. Spent på om de lever opp til forventningene da mange har anbefalt de

Mademoiselle karamell sa...

Jeg er akkurat ferdig med the Rosie prosject, fantastisk feelgood på linje med Hundreåringen. Nå er jeg i gang med Inferno.

Kaisa sa...

Litt sen, men jeg leser "War with the Newts" av Karel Capek. Det er jo en sci-fi-klassiker og sikkert god satire, men akkurat nå er den rimelig kjedelig.
Planen er å starte på en ny serie av Gail Carriger, ny og fin Steampunk med overnaturlige vesener. :)

Populære innlegg