fredag, juni 21, 2013

Glamorøs fredagGod morgen! Det er midtsommer og straks sankthans, har dere hyggelige planer? Jeg er på en musikalsk pilegrimsferd i helga (rapport kommer senere), og dette er faktisk en forhåndsprogrammert glamorøs fredag - så det er dere som får boltre dere i kommentarfeltet! Kom med deres rapporter! Hva gjør dere for å forgylle dagen?

God helg alle sammen - og glad midsommar til alle svenske lesere!18 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg får det ikke mer glamorøst enn hvordan livet er for tiden: å en strand på en tropisk øy. Noen ganger kommer en tidlig ferie på helt riktig tidspunkt!
God fredag til alle fra 40 grader under parasollen.

HildeSofie sa...

Riktig god morgen! Kjære stod opp fryktelig tidlig i dag, mens jeg snek meg til en ekstra halvtime - slikt som går an når reiseveien til jobb er fra senga og ned i stua :)
Har nettopp funnet meg en kopp ceylon-te, og på vei inn etter å ha hentet avisene plukket jeg med meg noen blomster fra villniset bak garasjen - lupinene som snart må kuttes før de sprer seg enda mer er jo også fine i vase på bordet!

Planer for helgen: vaske terrassen, og kanskje begynne å spa opp gammel jord fra et bed som skal bli nytt i løpet av sommeren. I tillegg skal det slappes av, hengekøya skal opp, og god vin skal drikkes. Hurra for sommer!

Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Morgenjoggetur, nytt skjørt og varm kaffe - min glamorøse fredag så langt. Helga skal først og fremst brukes med fine folk, men i kveld er jeg alene hjemme. Og det er litt stas, siden det er meldt regn og Top Gun (ah, herlig nostalgi!) går på tv. Jeg synes jeg hører sofaen kalle allerede ;)

Håper alle får en riktig fin helg!

frk Frydefull sa...

God morgen! I dag var klokken 0737 da jeg våknet - en HEL time mer enn den skulle vært. Dermed ble det en brå start. Litt glam likevel med nye jeans og stor jadegrønn ring. Helgen står uplanlagt foran oss - og det kjennes bra etter en hektisk uke.

Line sa...

Siste skoledag. Tidvis travelt, tidvis stille og rolig. Glamour i klesveien er rosa skjørt, blondebluse og indiske "juveler" i form av misty topas smykke og øredobber. Om en stund samles hele skolen i kantina og i kveld blir det avslutning for personale, det blir koselig. Ellers skal jeg bruke morgendagen til å arbeide med ved hjemme, og vaske på onkels campingplass. På søndag blir det St. Hans feiring i fjæra.

God helg og god St. Hans til alle

Lovise sa...

Det er etatsstyringsmøte på jobb - moro og glamorøst for en byråkrat! Jeg har pynta meg med kjole, daisy-øredobber fra Georg Jensen og neglelakk Cute as a Button, til ære for etaten :)
God helg!

S sa...

God fredag!
Har det svært travelt på jobb for tiden, og kjenner at det begynner å tære på. Men sånn blir det når man skal steppe inn for kolleger på ferie, i tillegg til sine egne oppgaver. Det er bare å trå inn gassen!

Har på meg en ny fargerik og mønstret topp, noe som er nokså ulikt meg. Det får utgjøre glamouren i dag.

I kveld blir det avslapping med familien, men usikkert om godværet holder seg så vi kan slakke ned på terassen eller må oppholde oss innendørs. Har ingen store planer for St. Hans-helga - vi tar tingene litt som det kommer og justerer ting etter været. Sånn er det å bo i nord.

Ha ei trivelig helg!

Anonym sa...

Joggesko og olivengrønn kjole. Sort pasjminas og perler, alltid perler. Klar for jente-hage-fest hos venninne, middag hos venner med egen strandlinje og St. Hans på søndag. Hva mer kan man ønske seg? God helg til alle! .mette

Synne sa...

Fredag! Min første i Norge på lang tid!
Det er fortsatt under en uke siden jeg flyttet hjem fra Paris, og jeg er fortsatt fortumlet, men jeg koser meg sånn. Det var så fint å se Oslo igjen, og familie og venner og kjæreste!
I dag skal jeg frilanse frem til lunsj, og jeg har skaffet meg en kopp Nespresso-kaffe og en liten sjokoladekjeks til arbeidet. Det står tre blomsterbuketter rundt omkring i leiligheten, fra fine folk som har ønsket meg velkommen hjem, og jeg kan ta pauser på balkongen (den har jeg savnet!).
I ettermiddag skal jeg busse hjem til barndomsbygda for å treffe igjen flere venner. Dette blir en herlig helg, det er jeg helt sikker på.
God og glamorøs St. Hans til alle!

koristen sa...

Defekt server her på jobb er definitivt uglamorøst, men om noen få timer det det ferie!

Det feires med uglekjole, smykker i rav og sølv fra krakow og Vetyverio bak ørene. Dessuten et stort smil :-)

Etter jobb reiser jeg rett på hytta for å bli der i en uke. Det blir turgåing, bading i iskaldt vann, hagearbeid og masse deilig avslapping (avslapning?) med bøker og strikketøy. Herlig!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle glamorøse!

Alt godt sa...

God morgon! Her er det ein glamorøs, men vemodig fredag. Eg skal i bisettelsen til ei god venninne, der eg skal synge, og bidra med minneord på vegne av ein stor vennekrets. Triste greier.

I høve dette har eg svart kjole med kvit og svart cardigan over, og svarte pumps. Bak øyrene har eg Givenchy Dahlia Noir.

I kveld er vi trippelbooka, men eg vurderer likevel berre å bli heime med tenåringane, lage heimelaga pizza og ha fredagskos med dei. I morgon reiser dei på eit seminar som varer til langt ut i neste veke, så det blir ikkje så mykje å sjå til dei framover.

Eg ynskjer alle, vertinna inkludert, ei fredeleg helg. Og så sender eg varme tankar til Elisabeth, som skal feire ekte midtsommar hos broderfolket. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Våknet som frk. Frydefull en time senere enn planlagt, så denne fredagen startet litt plutselig. Det krever sin kvinne å få to barn på skolen i turbofart uten at harmonien rakner helt, men med litt kreativitet kom vi fint i havn! (minstemann synes heldigvis slike ting som at mamma går til skolen med bare nattkjole under regnjakke i strålende sol er helt naturlig).

Så etterpå var det tid for litt fredagsglamour: lang dusj, tid til sminke og til å finne fram en fin sommerbluse, og så en stor kaffe på benken i solveggen før jeg kjørte på jobb. I helga skal vi bare kose oss hjemme, ta små sykkelturer med matpakke og planlegge og småpakke litt til ferien. Gleder meg!

God helg! :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en sofa i Stockholm! Tidlig ferie i år har betydd ei uke med glamourfølelse allerede, og denne helga tyvstartet i går med en preview på ei work-in-progress-forestilling med Cullbergballetten. I dag blir det tur ut på landet til midtsommerfeiring med gode venner av vertinna - og jeg gleder meg stort. Har rosa kjole, Chanel på leppene og splitterny kjempefin veske i rødt og sort, kjøpt på loppis for 125,- SEK. Da kan ikke dagen bli annet enn bra!

Stor klem til AltGodt, og god helg til alle som èn!

Ingerid sa...

Lenge siden sist! Etter en jobbtur til England for et par uker siden har glamouren steget noen hakk her på kontoret, med en nydelig oolong-te fra Algerian Coffee Stores i Soho (anbefales!) og i parfymeveien, Volutes fra Diptyque, innkjøpt et så prosaisk sted som John Lewis i et avbrekk mellom jobbrelaterte ting. Etter litt utprøving ble Eau Duelle og l'Ombre dans l'Eau satt litt på vent (feil årstid for meg?), mens Tam Dao, lovende som den var, etter en halvtime antok den velkjente lukten av katteurin som enkelte dufter får på meg (!) Volutes er perfekt, lett og mystisk, jeg har nok funnet en favoritt der.
Helgen blir rolig, etter flere travle, med familien. Litt baking, litt husstell, i ettermiddag feire at eldstemann er ferdig med første klasse - vi skal spise middag på favorittkafeen!

TheGirlinOslo sa...

Kontor fest:)
Holder det som underholdning ?

Ha en fin dag

Frøken Desibel sa...

Etter mange stressende dager/uker, toppet det seg litt i går, så da tok jeg meg en joggetur rundt Bygdøy i det sola var på vei ned. Det var helt nydelig! Og så våknet jeg da også med en helt annen sinnsstemning i dag:-D

Har tatt på meg fint skjørt, Daisy i ørene, og litt Chanel Chance Eau Tendre her og der.

I kveld kommer mine foreldre på besøk, for i morgen braker det løs. Da blir det Styrkeprøven fra Lillehammer med pappa og Annette. Satser på at evt regn funker som ekstra motivator til å komme fort i mål.

Ellers er planene for helga å feire ei venninne, forhåpentligvis ta en tur innom Folkemuseet på søndag og å se Gudfaren 3 i min forberedelse til Siciliatur.

Håper alle får en fantastisk fin helg, og en ekstra "fit for fight" hilsen til Annette:)

Annette sa...

Endelig fredag!
Nå tar jeg snart helga, da vi skal flytte ut av kontoret og alle rundt meg pakker og bråker. Jaja, det får bli en litt tidlig fredag da. Greit for meg:-) Skal finne bursdagsgaver til to venninner, det blir hyggelig å feire dem på søndag.

Men først skal turen Lillehammer-Oslo unnagjøres på racersykkel og det skal jammen meg bli godt å bli ferdig. Vi får bare håpe at treningen til meg og frøken Desibel har fungert.

God helg og fredag!

Anonym sa...

jeg skal reise på ferie i morgen, en uke til kreta.
Jeg gleder meg veldig :)
i dag har jeg hatt på meg en pen bluse på jobben, vanligvis er jeg t-skjorte jente, men i dag slo jeg til :) det var hyggelig.

hilsen meg

Populære innlegg