fredag, juli 12, 2013

Glamorøs fredag


God morgen!
Det er siste arbeidsdag på leeeenge - jeg skal ha ferie, HURRA! Stemningen er på topp, ikke minst på grunn av pangstarten sommerferien min fikk på Rockefeller i går kveld hvor selveste soulgud Bobby Womack spilte- jeg håper noen av dere var der, for det var virkelig en once in a lifetime-opplevelse!

Fracas, nyvasket crazy hår og kjole får være dagens glamoureffekter; nå skal jeg jobbe som en gal for å bli ferdig med alle deadlines og kunne danse ut i solen en gang tidlig i ettermiddag.

Ha en fin dag, alle sammen! Og hør på dette:


15 kommentarer:

Anna Lovinda sa...

Nå er dagene fylt av tanker om flytting, pakking, oppussing, ny jobb, snart gammel jobb, og at jeg vil savne Oslo og gode venner og bekjente her.
Men savn er ikke farlig, det sier bare noe om at årene her i Oslo har gjort inntrykk og at jeg har hatt det fint den tiden jeg har vært her.

Håper alle dere som har ferie koser dere maks med det, og at vi som ennå er på jobb tar litt latere dager... :-)


Ønsker glambibliss god ferie, og nyt turer, hage, og livet som feriekolonivert! Hører rykter om at det er spådd fint besøk...

barnebibliotekaren sa...

Jeg sitter på et ryddig og luftig kontor, med litt såre bein. I går var det nemlig det årlige kjempeboksalget på biblioteket,- mye ståk og sjauing, men veldig gøy. Antrekket er capribukser og blomstrete topp, og jeg dufter av Biotherm Eau Fraiche.

Etter dagens innsats i skranken bærer det hjem for å pakke bilen, for så snart jeg er ferdig med lørdagsjobbingen er det endelig ferie!
I første omgang går turen sørover til min egen paradisøy i skjærgården. En drøy uke med en salig blanding av søsken og tantebarn med tilbehør. I år er vi for første gang på mange år fire generasjoner på øya. Det skal bli så herlig!!!

Fortsatt god sommer til alle der ute, og god ferie til glambibliotekaren!!

Koselig koselig sa...

Feriemorgen hos meg her jeg sitter og koser meg med morgenkaffe, pc og nyheter på dumburken.
Det blir glamorøs kveld på meg i kveld, men før det blir det i grunn en dag som bærer preg av det motsatte - rydde og brette klær + at jeg må vaske sykkelen min.
Men senere i kveld blir det å møte venner til en drink før vi skal på sommerrevy her i Sandefjord med Ivo og etterpå skal vi spise middag på Brygga11 hos Geir Skeie (han som vant Bocuse d'or for et par tre fire år siden). Det kaller jeg glamorøs fredag :)

koristen sa...

Sola skinner inn på kontoret, og jeg har kaffe med fredagsscone til. Antrekket er caprijeans og hvit topp, glamoureffekten er en nydelig blåklokkenål i sølv og emalje - ny for meg, men kjøpt brukt på marked sist helg. Dufter av Elizabeth Ardens Green Tea.

Eneste plan for helgen er å ta båt fra Aker brygge til Drøbak sammen med en venninne i morgen, gleder meg. Ellers blir det balkongliv, og kanskje en sol- og badetur på søndag.

God helg og god ferie/sommer til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Kjersti sa...

Du får jo en fantastisk start på ferien med det flotte været! :)
Enn så lenge sitter jeg med kaffen og slengeklær på, men snart skal jeg sminke meg litt og ta en tur til byen og ordne øyenbrynene. Det er en hverdagsglamour jeg unner meg. Deretter blir det rett tilbake for å nyte utelivet i hagen og etter hvert, når det blir litt svalere (da snakker vi vel egentlig om utpå kvelden...) gå en liten tur i skogen med hunden.
God helg, og god ferie!

HildeSofie sa...

God glamorøs feriefredag! Man blir døgnvill av sommerfiere :)
Første ferieuke er snart over, og jeg har to igjen. En liten tur til Sørlandet blir det nok, og ellers hjemmeferie med mest mulig late dager i hagen.

Antrekket er så langt ikke stort å skrive hjem om, for jeg skal rydde og ordne litt straks, men senere i dag blir det prikkete kjole og vin på terrassen!

God helg til alle :)

Mette sa...

Kjole i grå og hvite striper, grå matchende ballerinas. Nyvasket hår som dufter godt og veldig klar for en sommerlig helg. .mette

V sa...

Her er det jobbefredag igjen etter en fantastisk sommerferie! Men etter en lang ferie er det greit å være på jobb igjen også. I dag er det nye jeans, hvit og lett bluse og brune sko som burde brukes oftere. I helga skal vi så smått begynne å planlegge en liten oppussing hjemme, blir kjekt å velge ut farger å male i og prøve å tenke kreativt. God helg alle, - og god ferie til vertinnen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her i Bodø er det ca 12 grader og regn, og skyene ligger så lavt at man knapt ser noe av landskapet rundt seg. Da er det godt med glamour innendørs istedet! Etter en Oslovisitt tidligere i uka har jeg tre sorter ny te fra PdT som jeg prøver ut, og så har jeg et par fra tehuset i Stockholm, som jeg kjøpte der midt i juni. Good times!

Den ytre glamouren begrenser seg når det regner og når man har fått en ferie-hund i hus, i tillegg til sin egen. Turbukse og regnjakke, rett og slett. Men neglene er nylakkerte i en oransjerød valmuefarge fra Essie, og jeg dufter av Valentina.

Helga skal brukes dels til jobbing, dels til uteliv med hundene, og dels på ei bok jeg leser. Har gitt meg selv ei sommerutfordring om å lese minst ei bok pr uke fra 17. juni til 17. august, og foreløpig ligger jeg et par bøker foran skjemaet. Nå leser jeg 'Jack' av Ulf Lundell, som jeg har holdt på med ei stund.

God helg, alle sammen, og stor klem til AltGodt med takk for sist, og for god mat!

Frøken Desibel sa...

Min andre glamorøse fredag på Sicilia. Det er ekstremt varmt foreløpig, men en tur til stranda hjelper nok. Har hatt min siste italienskundervisning i dag, og i kveld er det middag med elever fra skolen. Har heldigvis noen dager før jeg vender nesa hjemover:-)

Dagens glamoureffektet er foreløpig bare brunfargen og nyvasket hår, men i kveld blir det fin grønn retrokjole og kanskje en parfyme fra carthusia som jeg vurderer å kjøpe.

Buona finesettimana a tutti:-)

Ina sa...

God helg! Sitter og teller sekunder til arbeidsdagen er omme, skal hive meg i bilen og kjøre mot Vestfold og en av mine store helter, Gordon Summer aka. Sting. Har fotsidt skjørt og ferskenfargede negler til hans ære.

S sa...

God fredag!
Avspaserer fra jobb i dag, og har dermed startet ferien. Skal bli herlig med fire uker fri. Dagen i dag har gått med til oppussing og maling. Veldig greit å komme i gang med prosjektene vi har snakka om så lenge. Ute er det tåke og regn, og den nord-norske sommeren er her. Derfor er det greit å jobbe inne. Blir litt mer spennende når vi skal ta hull i veggen i neste uke -håper regnet tar et opphold da.

Startet egentlig fredagsfølelsen i går, ved at husbonden og jeg var alene hjemme, spiste god mat og så film. Og resten av helga vil nok bestå av mer malingsarbeide og klargjøring til de neste prosjektene.

Ønsker alle ei riktig god juli-helg!

Anna sa...

Har spist årets første norske jordbær. Og solen skinner i Bergen. Enda en uke til ferie, men feriefølelsen begynner å komme snikende nå :-)

Stine Arkeologine sa...

Fin feriefredag med familie, loppemarked og en hel stabel av bokskatter, flott åpning av et galleri der moren min har med bilder, og kanskje litt for mye god mat (men hva kan man gjøre når barndommens favorittretter popper opp på bordet dag etter dag!).

Forskjellen på hverdag og helg er litt utvisket for tiden, men det var fint å pynte seg litt ekstra i dag, bruke parfyme, spise kanapeer, se fine bilder og attpåtil få en hyggelig kompliment fra en fremmed mann (det er nemlig ikke hverdagskost for slitne småbarnsmødre..). :-)

Riktig god ferie til deg, og god sommerhelg til alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Fin feriefredag med familie, loppemarked og en hel stabel av bokskatter, flott åpning av et galleri der moren min har med bilder, og kanskje litt for mye god mat (men hva kan man gjøre når barndommens favorittretter popper opp på bordet dag etter dag!).

Forskjellen på hverdag og helg er litt utvisket for tiden, men det var fint å pynte seg litt ekstra i dag, bruke parfyme, spise kanapeer, se fine bilder og attpåtil få en hyggelig kompliment fra en fremmed mann (det er nemlig ikke hverdagskost for slitne småbarnsmødre..). :-)

Riktig god ferie til deg, og god sommerhelg til alle sammen!

Populære innlegg