tirsdag, juli 23, 2013

Hagevandring i juli

En fin metallisk grønn flue på en stjerneskjerm, eller Linnés døtre, som de også kalles. 
Provencalsk stemning i lavendelbedet. Her fryder humlene seg!Rosene som klatrer over hele verandaen er på sitt peneste nå. Og kaprifolen blomstrer!The more the merrier. Valmuer ved trappa... 


 ...og under epletrærne. Graham Thomas!


Og disse har dere jo allerede sett. 

10 kommentarer:

Synne sa...

Du tar nydelige bilder! Hagen din virker som et lite lykkeland!
Nå er det altfor lenge siden jeg har stukket innom, men jeg tilbragte hele forrige uke uten ordentlig nettilgang, langt nord i landet. Bare fjord, fjell, god mat, godt selskap og brettspill til kveldsmaten... Hittil denne uka har jeg for øvrig vært i opplæring i ny deltidsjobb, hurra! Sommeren er liksom akkurat som jeg hadde håpet, og det virker som at du også koser deg med små og store utflukter og hverdagsgleder også i ferien. Det unner jeg den ærede Glamourbibliotekaren så til de grader.
Fortsett å nyte supersommeren!

Anonym sa...

Nydelige blomster, takk for titten :)
Her nytes sommeren på hytta ved fjorden og vi koser oss veldig. Det er late dager, bading og bare kos :)

Akkurat nå er det litt grått,, men det løser vi ved å ta en liten tur til byen. Det er jo masse salg, må inn og sjekke litt om det er noe fint :)

Ha en fin dag!

Kjersti sa...

Så fantastisk frodig du har det! :)

Anonym sa...

Nydelig! Kvar får du tak i stjerneskjem (i Oslo)? Er dei lette å få til?

Rosenhufsa sa...

Vakker hage, vakre bilder :)

Anonym sa...

mitt valg gar til lavenel , det er som en neie fordi den er vakker provencalsk grunn . og det minner meg "Arlésienne" ( farandole) av Bizet ;filmer og boker fra "m.Pagnol"; kaffé " des deux garçons" i Aix en Provence ( tidligere eier av en soster av min bestemor). sjarmerende provencalsk pa språk sang . og historier fra barndommen mor pa "cours mirabeau". det er så fint hagen din i juli, som forteller historien i bilder! bruno

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for hyggelige ord, alle sammen!

Anonym: Jeg har fått stauder av mamma, men de er sikkert å få tak i her også. Ikke vanskelige å få til i allefall, og de sprer seg!

Anonym sa...

Du har så vakker hage! Jeg har overtatt hus med hage selv, og samlet inspirasjon til planter som må skaffes. Stjerneskjerm er notert, den var nydelig.

Er hagen din veldig stor? Det ser i hvert fall ut som det er mange forskjellige soner, kriker og kroker... :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Tusen takk! Ja, hagen er stor, og den har veldig mange kriker og kroker, berg og trapper, benker og stoler her og der. Den er alt annet enn rektangulær, og plena er så lite plan som man kan få den, haha! Lykke til med din egen!

Anna sa...

Jeg er stor fan av Grahams :) Nydelig

Populære innlegg