torsdag, august 15, 2013

Augustkveld

For en nydelig dag det var i går! Jeg satt i sola og leste, tok et skikkelig skippertak i hagen på ettermiddagen og fikk luket unna mye ugress og klippet bort visne ting, og om kvelden tok vi en dukkert i sjøen. Kveldssola glitret så nydelig i vannet! Takket være mine splitter nye badesko kunne jeg løpe uti uten problemer - det utgjør virkelig stor forskjell når man skal bade i Oslofjorden. Man slipper å skli på glatte steiner eller kutte seg opp på spisse. (Og etter badet duftet jeg som denne, uten at jeg hadde tatt den på)Etter en varm dusj: Te på verandaen. Håper denne sommeren varer leeeenge til. 

7 kommentarer:

petit sa...

Så flott, unner deg mange sånne kvelder :)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det!

Anonym sa...

Åh, så deilig! Sånne fine lykter har jeg på verandaen, og jeg vil også nyte augustkveldene så lenge som mulig. Og så har du den nye Mummikoppen - fin.

Jeg har et parfymespørsmål: hva gjør man når man har gjort et (for ikke å si to) bomkjøp? Duftene er litt brukt men nye og flotte, finnes det et "pent brukt"-marked for dem?

Slik skjedde det: på årlig, vårlig Paristur fikk jeg parfymeprøver som takk for god handel. To helt nye bekjentskap for meg - Nina Ricci L'air de Paris og Balenciaga L'essence. Jeg synes begge var nydelige og passet meg, prøvde dem i små doser fra de små glassrørene man får da jeg var hjemme igjen.
Tenkte at det var fint med nye helgedufter og noe annet enn hverdagens Chanel Chance og Allure.
Og så begynte jakten.

For parfymene var ikke å få tak i i Oslo, på Gardermoen, i Gøteborg, København... Til slutt - i år - fikk jeg tak i begge i Frankrike og slo til! Vel hjemme fikk jeg endelig tatt dem på i vanlig dose, en spraydusj. Og da kjente jeg at det nok ikke er dufter helt for meg... skuffende. Har prøvd noen ganger, men i normal dose blir kombinasjonen med min egen duft ikke så passende.

Jeg synes det er dumt om de bare skal bli stående i boksene i skapet hos meg, så derfor lurer jeg på om det er mulig å selge dem videre privat. I nær omgangskrets er det migrene og ferske babyer, så der er det lite parfymebruk nå. Men så kom jeg på at du blogger om emnet og at jeg kan spørre deg.

Lille My

.mette sa...

nå er jeg så klar for avlegge fredagsrapport at jeg klarer nesten ikke vente.... mette

Anonym sa...

Nå ble jeg virkelig glad for å høre at et annet menneske under 80 har badesko! Der vi bader er det skarp, smuldrende skiferstein på høykant, rur og blåskjell. Jeg elsker badeskoene mine! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Lille My: Det finnes et norsk parfymeforum som heter Parfymesnakk - hvis man registrerer seg der, kan man poste i et kjøp&salg-forum. Jeg har solgt noen parfymer der (men er ikke aktiv deltager i forumet ellers), og det funket helt ypperlig.

Anonym: Jeg trodde det var helt vanlig å ha badesko jeg, haha!

Ina sa...

Men kor har du funne badeskoa dine? Eg leiter!

Populære innlegg