mandag, august 05, 2013

Den siste uka via Instagram


Roadtrip i Sverige med Fleetwood Mac. 
Åttitalls hestebrevpapir som fremdeles duftet svakt! Fra en loppis langs veien i Värmland. Ti kroner. 

Lunsj i et konditori som har sett likt ut i ca 70 år. 
Uplanlagt fargekoordinert frokost. 
Bukett av engelske valmuer, agurkurt og stjerneskjerm plukket inn lørdag kveld. 
Som jeg skrev: Fredag omfavnet jeg min indre pensjonist. 

Og dette er nå for en halvtime siden, på benken i hagen hvor det er morgensol tidligst. Samt en liten verandafilm fra fredag kveld, med min elskede utendørs-platespiller:
5 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Stemningsfull bilderapport! Den brevposten har sikkert ei hestegal jente spart lenge og godt på før den til slutt ble offer for en usentimental ryddeaksjon og havnet på loppemarked. Godt den havnet i hendene på en som forstår seg på slikt! :-)

Og ja, uplanlagte frokoster blir gjerne de mest vellykkede.. Jeg planla så lenge og mye i dag at da jeg endelig hadde rigget meg til med det perfekte (og fargebalanserte) frokostbrettet, pledd, kaffe, avis, solbriller og skaut, forsvant sola og det begynte å hølje ned! En lærepenge..

Glamourbibliotekaren sa...

Nå sitter jeg og grubler på om jeg skal skrive brev på dette brevpapiret, eller om jeg skal ta vare på det.. akk, for et dilemma.

Ida sa...

Deilig sommerstemning i bildene dine! Nå skal jeg følge deg på Instagram øyeblikkelig :)

Hermia sa...

Apropå plattespiller: Åt god piggvar på en restaurant i Olso häromdagen, S:t Lars tror jag den hette. På deras bardisk stod en äkta grammofonspelare där skivorna vändes och byttes under kvällen. Trevligt!

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Så bra!!

Populære innlegg