torsdag, august 08, 2013

Postkortsommeren 2013

I år har jeg sendt flere postkort enn noengang før. Jeg elsker å få postkort fra alle verdenshjørner når venner er ute på reise, og jeg synes det er moro å kjøpe kort og sende selv. I sommer har jeg så langt sendt fra Paris, Skillebekk, Berlin, Leipzig, Rotterdam, Amsterdam, Lillehammer, Trondheim, Beitostølen, Arvika. Samt noen hjemmefra. Jeg har kjøpt veldig mange flere kort enn jeg har sendt, mer om det senere. 
Tilbake har jeg fått kort fra Sverige, Danmark og Polen.  


Berlin, Amsterdam, USA. 


Vinterlige kort fra Oslo og Hallingdal, sommerlige kort fra Henningsvær, Kragerø, Skrova, Lista.Og England. 


Her er to jeg har kjøpt selv, men ikke sendt. Jack Kerouac med kattepus og Jean-Paul Sartre med pipe og øyne på kryss og tvers. Kan jo ikke kvitte meg med dem! Som sagt, mer om det senere. 


Mitt beste tips er: Ha ALLTID frimerker i veska. Det er ikke alltid lett å finne steder som selger frimerker når man er i utlandet, så det lønner seg å hamstre når man først finner et utsalgssted. Kjøp masse kort, ta kafépauser og skriv, skriv, skriv. Send til venner og besteforeldre og kolleger og fettere og kusiner og foreldre og naboer. Jeg har alltid et par kort i veska også, i tilfelle jeg får lyst til å skrive til noen når det er langt til nærmeste kiosk/butikk/bokhandel. 


4 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Så bra, da er vi flere som sender postkort. Jeg gjør det også, til og med til kollegaene mine på jobben (ikke sant Anita?!?!?! ;) )

og det hender jeg er heldig og får noen tilbake også. For eks fra kollega som var på tur til Den dominikanske republikk (litt morsomt fordi det tok 3 mnd fra hun var der og sendte kortet til jeg fikk det!!!) og min venninne har vært på Cuba tre ganger nå og jeg er heldig og får kort derfra! :)

GØY!

Synne sa...

For en flott samling kort!
Dette har vært tidenes dårligste postsommer for min del, av flere grunner - det smerter meg, men jeg kommer sterkere tilbake til høsten. Det er i hvert fall veldig fint at andre opprettholder postkorttradisjonene i mellomtida! Så mye fint du har fått og funnet!

Stine Arkeologine sa...

Mange fine kort! Veldig hyggelig både å sende og få. Jeg har det samme dilemmaet med ekstra fine kort - det er de jeg helst vil både gi bort og beholde! Kjøper derfor ofte flere med samme motiv (og en gang sendte jeg et hjem til meg selv, ha ha..).

Glamourbibliotekaren sa...

Koselig koselig: Ja, det er gøy!

Synne: Du holder jo ene og alene liv i postvesenet, så jeg tviler ikke på at du kommer sterkere tilbake!

Stine Arkeologine: Lurt! Sende dem til seg selv! :D

Populære innlegg