onsdag, september 18, 2013

Fugletribunalet / Agnes Ravatn. - Oslo : Samlaget, 2013. - 208 s.


Jeg digger Agnes Ravatn, jeg har lest alle bøkene hennes, jeg abonnerer på Dag og Tid for å lese hva hun skriver. Humoren, språket, skråblikket. Hun brukte deler av sin tildelte time i "Sommer i P2" til å snakke om sin bygde-tenåringstid med Yves Rocher-avhengighet (lyder kjent!), hun elsker Todd Rundgren, og hun trakk seg fra Bård&Harald-show i siste liten fordi hun ikke ville være på tv. Slike jenter vil det gamle Norge ha! I tillegg skriver hun altså knasende gode bøker. Denne siste, Fugletribunalet, gjorde meg til og med bittelitt mørkredd. Ti poeng fra meg! 

Herved anbefalt, uten å røpe noe som helst av handling eller plott eller noe.
(72 måneders ventetid på hoved-Deichmanske, oops) 
Fint omslag!


4 kommentarer:

Janne sa...

Utrolig bra bok, jeg klarer ikke legge den fra meg. Ti poeng herfra også!

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Jeg gleder meg til å lese den. Får den inn i "mitt" bibliotek i dag. Det første jeg skal gjøre er å ta den med meg hjem!

Maren sa...

Hun er fantastisk! Jeg hørte henne på Litteraturhuset i vinter en gang, og det var skikkelig flott. Til nå har jeg kun lest Stillstand av henne, men gleder meg til å lese denne etterhvert.

Lektor Tørrdal sa...

Jeg gikk innom skolebiblioteket vårt og bibliotekaren ble hel i fyr og flamme da jeg lurte på om hun kunne bestille bøkene til Ravatn. Så nå venter jeg i spenning mens jeg leser "A Moveable Feast" som hun bestilte for 2 uker siden.

Populære innlegg