fredag, september 27, 2013

Glamorøs fredag


God morgen, kjære venner! Det er fredag igjen, og her i hovedstaden var det en kvart minusgrad da jeg våknet! Mine stakkars tomater på verandaen.. Jeg er spent på hva som har klart seg i hagen. Kanskje det blir en kjempebukett å plukke inn i dag..!

Dagens duft er Noa Noa, jeg drikker te, jobber med musikk som vanlig, og gleder meg til helg!

Hva gjør dere på en dag som denne?

Ha en fin fredag, alle sammen!

Litt musikk til arbeidet, inspirert av bildet over:

20 kommentarer:

Karrimarri sa...

Goooood fredag frå jobb. Skal nyte dagen i lag med finfine elevar og hyggelege kollegaer :) Og deretter dame/jente-klubb. Og det må jo berre bli bra. Og det var jo eigentleg glamouren, i tillegg til ein styggfin sommarfuglring. Er ikkje heilt enig med meg sjølv om den er bærbar, men eg forsøker iallefall. Ha ein toppers dag alle fine folk der ute :)

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Her på Toten var det -2,5 i dag morges, så en litt tykkere høstjakke er funnet frem, sammen med vanter og skjerf. Antrekket består ellers av grå jeans og rød genser, enkelt armbånd i sølv og perle på fingeren. Duften er Chanel Change.

Dagens første tekopp er drukket opp, og dagen skal brukes til å føre en protokoll, skrive ut informasjonsmateriell til de fine folkene som skal bidra i årets TV-aksjon (jeg er sekretær for dem, og det er virkelig en takknemlig og givende oppgave!), og litt annet mer generelt kommunalt byråkrati, hihi.

Planer for helgen: Litt hagerydding må til før vinteren kommer for fullt. Ellers blir det en tur til byen for å lete etter gode innesko til kontoret. Jeg kommer fra et kontormiljø der vi var svært uformelle og loffet rundt i tykke ullsokker om vinteren, men her på rådhuset er det *litt* mer formelt. Tips til gode og fine kontorsko, anyone?

Ut over det: Fyr på peisen, te, bok, tv-serie ("Dag"), sjokolade fra Sebastien Bruno, vin og kjærestekos.

God helg alle sammen!

Løvemunn sa...

God morgen fra balkong med havutsikt sør i Frankrike. Det er disig her nå, men varmt allerede, og det dufter blomster og våt jord. Da gjør det ikke noe å ha badekåpe med grøtflekker og bustete hår. Noen dråper Mitsouko bak ørene og rød leppestift skal høyne glamourfaktoren om en stund. Senere skal jeg på det lokale apoteket og kjøpe Roger&Gallets Fleur de Figuier (Francis Kurkdijan). Det finnes grønnere fikendufter, denne er mer gourmand, men jeg tenker at den kan fremkalle deilige minner om en varm sensommer når jeg reiser hjem til det kalde nord.

V sa...

Det ser ut til å bli nok en nydelig høstdag her i vest - nesten for ille å være inne på kontoret. Men i dag blir det tidlig helg og da skal vi prøvekjøre et par biler, i en 5 års dag og så blir det nok tid til litt avslapping også. Glamouren er litt casual i dag (og), ny varm genser, statementsmykke rundt halsen og jeans. Mitt beste tips til kontorsko er å bruke alle de fine skoene med høye hæler som man får brukt litt for sjelden ellers (de med litt fornuftlige hæler vel å merke). De løfter antrekket hvis man vil kle seg litt mer casual også.
God helg til dere alle!

Anaruh sa...

Jeg started dagen med havregrøt og en rolig morgen, før jeg tok på meg høstklær og aeropresset en kaffe til å ta med til jobben.

Har akkurat hentet en hyttenøkkel, til helgen drar vi til fjells! Tid til lesing, mange kopper te, rusleturer i fjellet og lave skuldre.

God helg og god høstferie til de som har det.

berlinløvinnen sa...

Glamouren er, etter å ha sjekket at hortensiaene fremdeles lever på glassverandaen, at sola blir klar og høy og at katten går inn for sofalanding etter en natt ute,å sette seg i senga under vinterdyna med alle fredagsavisene og de nye lesebrillene. Jeg har innsett at høsten unektelig må inntas langsomt.., så kan løvet knase under joggeskoene..en gang utpå ettermiddagen. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Her er det også kaldt, jeg våknet til en rimhvit hage og iskaldt hus og prøver å få i meg varmen med en kjempestor kaffekopp. Skal jobbe hjemme en times tid til håret har tørket og bilen har tint i sola. Det er en nydelig høstdag, bare en har nok klær! Det har jeg - en varm og fin ullcardigan og skjerf, og parfymen Noa Perle som dufter lunt og vinterlig (og minner meg om Snipp og Snapp, det må være hasselnøttnoten..).

Riktig god helg alle sammen!

Glamourlegen sa...

Trøtt trøtt trøtt, glamour er masse kaffe og skravlende bebis. God helg alle!

koristen sa...

Kjølig og vakker fredag i Oslo, så det ble høstlig glamour idag. Svart kjole med tykke strømpebukser og fine støvletter, sølvsmykker, varm og deilig kåpe. Duften er Vetyverio, den passer til alt :-)Neglene sniklakkeres lekkert lilla (Essie nr 47) i skrivende stund - ikke si det bort!

Planer for dagen: Jobbe intenst før jeg skal i venninneklubb, jeg gleder meg til god mat og vin og masse skravling.

Planer for helgen: Kort besøk hos mor, nyte høstværet, lese ferdig "Pergamentet" av Gert Nygårdshaug, glede meg til å se "Monica Z" på mandag.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anonym sa...

Fremdeles ferie før jeg starter i ny jobb på tirsdag:)

I dag unner jeg meg ansiktsbehandlig - luksus! Antrekket er ny bluse og høye hæler for å føle det glamorøse. I kveld er det hallvakt frem til kl elleve. Antar det blir stille, så en god mulighet for å lese en ny bok.

God helg alle sammen!

Trude

Anonym sa...

God morgen!
Dagens helgeglamour er nyklippet hår (i går), knallfint høstvær, og nystartet Aftenpostenabonnement. Litt fancy frokost skal jeg også unne meg straks. Helgen er full av gjøremål som dugnad og kurs og pensumlesing. Tar et skikkelig skippertak nå før jeg reiser på høstferie neste fredag.
Ønsker alle glamourlesere en strålende helg!
Hilsen Ida i Bergen

Annette sa...

God formiddag!
Jeg gleder meg til helga. Da skal jeg nemlig til Berlin og bli undervist i lindy hop av fantastiske Thomas og Alice fra Frankrike :-)
Dagen startet litt trått i forbindelse med at vi den ene veien flyr med Ryanair. Utfordrende nettsider, kan man vel trygt si. Flyr nok ikke med det flyselskapet igjen. Sånn, nå er dere advart.
Men ellers er dagen god, og jeg har drukket en kopp med nykvernet kaffe og i ørene henger sort og gullfarget pynt.
God fredag og helg ønskes alle og Glamourbibliotekaren og Frøken Desibel især!

Elisabeth sa...

God formiddag fra strålende solfylte Bodø! Her er det glamour i lange baner i dag - jeg har omsider kommet hjem til meg selv, etter å ha vært 'borteboende' i over ei uke. Glamorøst å kunne ta helgevask i eget hus og se at det blir ryddig og rent, for så å ta en dusj på eget bad. Det gjør heller ikke noe å se Landegode badet i høstsol utenfor stuevinduet mens jeg sitter med laptopen i fanget og hører på NRK Alltid Nyheter...

Helga blir også glamorøs; jeg har uventa frihelg etter at et kurs ble utsatt. Passa fint, siden venner fra Stavanger kommer på besøk til byen! Vi skal på StreetArt-safari, innom Galleri Bodøgaard (og kafèen Onkel Halvdan) og ... vel, spise sammen, enten vi lager noe hjemme hos meg, eller velger å gå ut. Æ gler mæ!

Jeg dufter av Valentina og har Estèe Lauder på leppene, Max Factor på vippene. Høsttemperaturer betyr litt varmere klær, og sokker som går høyere enn ankelen. Jeans, hvit skjorte og en plommefarget strikkegenser fra H&M pryder kroppen i dag.

I kveld blir det regionfinale i Bandwagon, og i tillegg til lokale helter skal Karpe Diem opptre (og LidoLido). Tror det blir ei super helg!

STOR klem til Alt Godt og gode helgeønsker til vertinna og alle gjestene :)

barnebibliotekaren sa...

Plutselig oppdaget jeg at jeg har gått flere uker uten å avlegge fredagsrapport ... sånn blir det noen ganger. September har vært uvanlig travel jobbmessig, og jeg ser fram til et par uker med litt mer moderat tempo. Ingen høstferie på meg, men litt roligere allikevel.

Dagens antrekk er jeans, myk genser og godt og varmt skjerf. Jeg har hjerter i ørene og dufter av Idole d'Armani.

Helgen skal tilbringes med tekopp, vinglass og bokbunke. Og kjærsten.

God høsthelg til alle der ute! Og til vertinnen!

Mariaflyflyfly sa...


God fredags formiddag!
...eller litt ettermiddag kanskje?

Hvitt rim overalt på morgenluften med hundene. Riktignok eeeelsker jeg høsten, it`s my favorite time of the year, men nå hoppet det liksom nestentilvinter litt for fort.
Koser meg fortsatt med gnistrende luft og deilig høstsol fra hjemmekontoret, og ser fram til en lenger tur med hundene etter arbeidstid. Og etter at jeg har søkt om politattest. Må ha denne i boks før treningstur med fotballaget til sønnen min neste påske. Satser på at den går smooth, for å si det slik! :)
Tror oliventreet ble glad for å flytte inn fra balkongen, og til varmen. I morgen står georginene på agendaen. De skal tas opp, skrelles og settes i åpen eske i boden.
Planen er også å male endel vindus- og andre karmer i helga, men vi får se. Livet løper så fort for tida, så har lyst til å få lest endel de kommende to dagene.
Vi får se hvordan den blir!

God helg!

Julia sa...

God fredag, alle sammen! En helt nydelig høstdag startet med ulltøy og verneklær i felt på Toten (i kuldegrader ja), før det bar inn til byen lenge før rushet startet. I kveld blir det fårikål med venner, så jeg får vel ampe opp glamournivået litt før den tid (type hverdagskjole, tykke strømper, lakke om negler etc). Og så har jeg fått mastergradsvitnemål! Dette blir en bra helg, tror jeg. Nyt den, hele gjengen!

.mette sa...

Havregrøt og ripssaft fra Askim frukt og bærpresseri. Aftenposten på iPad. Dusjet og klar for legekontroll. Lunsj med bestevennen og ektefellen i en og samme person. Hjem: bakt eplekake og laget salsa, vasket huset, vasket tøy, godt med en "fridag". Kaffe, vann og et syrlig eple nydes mens jeg planlegger neste step. Ha en strålende helg! .mette uten perler

Synne sa...

Dagens antrekk består av en rød vintagekjole, en svart cardigan, en sløyfe i håret og enkle sølvsmykker.
Jeg har truffet to fine frøkner over en kaffekopp og et kakestykke i ettermiddag, og gledet meg stort over septembersola og den klare, friske høstlufta.
Kjæresten kom forresten hjem fra jobb med en eske fra Pascal nå nylig, så i kveld blir det et kakestykke for å feire helga. For en fin overraskelse!
En god og glamorøs aften ønskes alle!

Ina sa...

Nyter en rolig aften her hjemme, med lett lesestoff, NRK Klassisk og en snill guttunge i høstferie-mood.

I morgen skal jeg finne meg noe fint i skapet, fikse hår og lakke negler, suse inn til byen og se premieren på "I Fokines verden" med Nasjonalballetten. Søndagen er helt blank, og det kjennes veldig godt! Håper det deilige, klare høstværet fortsetter. God helg!

Oda sa...

Her kjem ei litt forsenka fredagsrapport:

I det klare fint haustveret er Danmarks vakre landskap med vide, blå horisontar ekstra vakkert. Dog noko kaldt, så mitt antrekk besto av ullgensar (på for første gong denne hausten), over eit høgliva heimesydd marineblått skjørt funne på UFF. Blondegensar fått frå ei venninde og gråblå veske frå Sommerfesten på Giske. Eg har atter ein gong dufta av mi yndlingsparfyme; un jardin apres la mousson frå Hermés. Musikk på øyret medan eg sykla har vore Sophie Auster sitt album Red Wheather. Og min glamorøse fredag blei tilbragt på hotell i eigen by med Landsmøte for Musikkterapi- foreininga, levande musikk til dei tidlege morgontimar og dejlig mat og mennesker.

Populære innlegg