lørdag, desember 21, 2013

Ivan Turgenjev / Et adelshjem. - Oslo : Solum, 1994. - 200 s.Denne har jeg lyst til å lese om igjen med en eneste gang. Jeg liker de store russerne! Tsjekhov, Tolstoj, Gogol, Turgenjev, Dostojevskij

Dessuten vil jeg ha en nattergal i haven som kan synge når jeg sitter ute og drikker te på verandaen på deilige vårkvelder. 3 kommentarer:

Hermia sa...

Tack för tips! Jag jobbar helg på mitt bibliotek innan julledighet och har en diger läsplan, men ändå saknas något. Kanske just en ryss? Ska botanisera i hyllan!

Regnboge sa...

Spennande!

Eg har planer om å ha russisk litteratur som eit hovudfokus i leseåret 2014. Då kan det hende eg plukka ropp denne, om eg finn den.

Anonym sa...

oh oh !, en stor glede for meg så vel som russisk litteratur, ja, tolstoi, Dostojevski, Turgenev, Gogol og ovenfor: Pushkin ... så langt, og takk til deg, i begynnelsen av ferie tok jeg til min bibliotek By: "A. Tsjekhovs" damen med den lille hunden ( pa to språk ) for den doble gleden av å arbeide praksis uttale, språk Min oldefar at jeg hadde sjansen til å se to eller tre ganger når jeg var barn. men jeg har så mye å lese, og å underholde meg, kulturelt. ah! fuglen eventyr hagen, vil dette være for meg spurver, fugle rødstjert. (Men jeg drømme litt, husker en japansk nattergal vi hadde hjemme, en gang), nå er det vanskelig med mine katter. veldig god lesing for denne juleferien. bruno

Populære innlegg