onsdag, januar 01, 2014

2014!Hei 2014! Min nye Peanuts-Moleskine veier ca 1/10 av fjorårets Frankie Magazine-dagbok, hvilket gjør det enklere å ha med seg skjønnlitterære bøker i veska i tillegg! I fjor måtte jeg velge mellom dagboka eller en bok å lese i. Dagboka ble dermed stort sett hjemme. Jeg vet det er mange av dere som har skaffet dere årets Frankie-dagbok, hvilket er like fin som fjorårets, men pass på skuldrene!

På en dag som denne, når man gjerne blir hjemme og sløver, vil jeg tipse om at TCM sender klassikere hele dagen. De er allerede godt i gang med "Charlie og sjokoladefabrikken" med Gene Wilder fra 1971, kl. 12.25 begynner "Dr. Zhivago", kl. 15.35 er det "Singin' in the rain", og kl. 17.15 er det klart for selveste "Gone with the wind". Den har jeg ikke sett på noen år nå. Kanskje på tide å se den igjen!

Ha en fin første januar, alle sammen! Her blir det straks sen frokost. 5 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Din nye Peanuts-Moleskine ser både praktisk og morsom ut! Jeg har også gått for en lettvekter i år, Parisian Chic Weekly Planner (!) som jeg fant blant mye annet fint på Norli.

(I tillegg har jeg årets Faber and Faber Poetry Diary, en 5-årsdagbok og vanlig dagbok.. Men de får holde seg pent hjemme!).

Glamourbibliotekaren sa...

åå, så herlig! Jeg har jo Parisian Chic-boka, men visste ikke at det også fantes en planner! Det får bli den til neste år :)

Stine Arkeologine sa...

Ha ha, ja det må du gjøre, jeg ble på min side fristet av den sjarmerende Peanuts-Moleskinen din! :-) Det er så mange fine dagbøker, nesten umulig å velge bare en!

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det er fryktelig vanskelig! Noen år har jeg kapitulert og kjøpt de aller kjedeligste (og letteste i antall gram) almanakkene fra bokhandelen.

Glamoursjefen sa...

Herlig Peanuts-Moleskine. Det er jo et skikkelig kinderegg - både Peanuts og Molkine i ett. Hvor får man kjøpt sånne da? For en svoren Peanutsfan som meg er det nesten et must og er litt overrasket over at jeg ikke har sett den før du la ut bilde her i bloggen din.

Ønsker deg riktig godt nytt år. Tusen takk for alle gode innlegg, tanker og inspirasjoner i løpet av 2013.

Populære innlegg