fredag, januar 17, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Jeg har hjemmekontor for første gang i historien, og elsker det allerede - selv om arbeidsdagen kun har vart i to minutter! Her er det fyr i ovnen, jeg drikker te, hører på P2s nyhetsmorgen og Kulturnytt, dufter av Chanel Bois des Iles (himmel, så nydelig den er!), og er iført kjole og glitrende grønne øredobber. Nå skal jeg gå i gang med fordypning i Bach-kantater, hurra!

I lunsjen tenker jeg meg ut for å kjøpe tulipaner, årets første, og dessuten skal jeg sende avgårde en liten bunke med invitasjoner til et kommende selskap. 

Ha en fin fredag alle sammen! Alle er hjertelig velkomne til å rapportere om sine fredager i kommentarfeltet! 

30 kommentarer:

Anonym sa...

Hurra! I dag er det jeg som får "åpne ballet". Vi har fått sola tilbake nå, og er ikke dèt glamorøst så vet ikke jeg. Sitter på kontoret i nystrikka vest - festa de siste trådene klokka sju i morges, og til lunsj har jeg en solbolle spart fra i går! God helg alle sammen, hilsen U9

Anonym sa...

Ny lang svart og hvit blomstrete skjorte fra HM med hvit genser over. Manifesto parfyme. Frisk gåtur til jobb. God helg.

Unknown sa...

Gratulerer med hjemmekontor! Det er det beste jeg vet! :) (nesten i alle fall)

I dag startet jeg dagen med å klippe lugg helt selv, så jeg føler meg ganske ny, har splættet på noen dråper av Flowerbomb og tatt på meg ei brun strikkajakke.

Ikke veldig glamorøst i snøføyka men jeg ble så glad for at luggen ble ålreit at jeg ikke brydde meg om resten.

Ha en fin dag! :)

Anaruh sa...

Jeg er hjemme med syk fireåring på fjerde dagen, og vi koser oss godt! Hun ser Alvin og gjengen (for fjerde gang denne uka; jeg står over nå, tror jeg), vi drikker te og jeg hører på Michael Jackson i Spotify.

Planene for dagen er ut og leke i snøen, kanskje bake noen kanelboller og ellers bare ta livet helt med ro.

Helgen er et blankt ark, men jeg har i alle fall lyst til å lese, gå på ski og skrive et par brev.

Ønske alle sammen en riktig god helg; og kos deg med hjemmekontor!

Malicia Malurt sa...

Hjemmekontor, hurra! Sitter og skriver artikkel iført en glamorøst myk grå slåbrok og drikker te og hører på tørketrommelen.
I kveld er det foredrag og så skal vi besøke gode venner på hytta. Det betyr vin, ski, for mye mat, vin. Og så skal jeg gjenoppfriske kunnskapene om renessansen. DEN er glamorøs,, den....

Anonym sa...

I dag tar eg heilt av på glamourfronten, for eg har nye, hekla blondehanskar! Til dei har eg kjole og filthatt med stor blomst. Kven bryr seg vel om ein liten snøstorm?

Snella

Anonym sa...

Som regnskapssjef består januar hovedsakelig av jobbing, men det går greit med hyggelige kolleger. Ansiktsfargen er grå, men med et par store, fine øredobber og litt farge på øynene, håper jeg å motvirke det litt slitne uttrykket ;-)

I kveld er det virkelig "glam": jentefest:-) Da er det på med glitrende genser og høye hæler!

God helg!

Trude

Mynte sa...

I dag skal jeg også kjøpe meg tulipaner, gjerne i en sterk farge! Trenger mer farger i alt det hvite og grå.

I lunsjen skal jeg drikke kaffe på kafe. I dag har jeg pynta meg med en kul ring og en god, myk genser.

I helgen blir det aketur med barna, tur i skogen og god tid med de jeg er aller mest glad i!

God helg!

koristen sa...

Kaffe og blåbærmuffin - da er det fredag! Kontoret mitt er usannsynlig rotete, men det skal jeg gjøre noe med i løpet av dagen. Etterpå er det klubb hos en venninne, det er alltid kos. Vertinna synes min hvite, broderte Gudrun S-bluse er den fineste jeg har hatt noen gang, så da har jeg selvsagt den til svarte bukser. Supersøte glassøredobber fra Praha passer fint til, og duften er Vetyverio.

Hjemmekontor høres herlig ut, og god helg til alle!

Cecilia sa...

God morgen,
Jeg har bursdag i dag, DET er vel glamorøst? Ingen stor feiring i år, men jeg har på meg ny fin svart topp som var gave fra en god venn, under lilla favorittcardigan fra Filippa K. Smykkene fikk jeg til bursdagen i fjor, og duften er Lady Million.
I morgen skal jeg på tur i skogen med hunden min og alle de andre fra dressurkurset, det blir stas! Søndag er uten planer heldigvis, etter en hektisk uke.
Gleder meg allerede til å sitte på første rad i Konserthuset når James Taylor kommer i september! Alltid fint å ha en konsert å se frem til, særlig med James ;-)
God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Ine sa...

I dag fyrer jeg i peisen, drikker kaffe, spiser brødskiver med Nutella (vi har et alt for stort glass i skapet, alt for lett å falle for fristelsen og leser Dagsavisen - sånn innimellom å passe baby, da. Jeg tror jeg også vil ut å kjøpe tulipaner i dag, og ellers gleder jeg meg til fredagspizza med min kjære i kveld, et par episoder Parenthood og å lese mange sider i boka mi. God fredag og god helg!

Josefine sa...

Dagen i dag begynte med å sove til klokka åtte, samt en god frokost med A-magasinet og radioen som selskap. Skal fiske litt husarbeid her før jeg tursler til universitetet og årets første forelesning! Dagens glamoureffekter er pionparfymen til L'Occtaine og en rosa lammeullsgenser fra NoaNoa.

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Flott med så mange rapporter allerede! :)

Cecilia: Ses på første rad! :)

Ine: Ble ferdig med sesong 4 her om dagen, venter på at femmern skal komme :)

Maje sa...

God formiddag - og gratulerer med dagen til Cecilia.

Dagens glamoureffekter består av et par perleøredobber jeg fikk av min mann i morgengave etter bryllupet vårt (for 7,5 år siden). Jeg bruker dem ikke så ofte, så når jeg gjør det føler jeg meg ekstra fin.

Ellers håper jeg å få til et lite te-og-rester-av-julebaksten-lag for venninner i helga. Man må jo kose seg litt i snøværet:)

God helg! Og en ekstra takk til Glamourbibliotekaren for denne bloggen. Alltid et lyspunkt i vintermørket.

Kristine sa...

God fredag! Dagen føles lite glamorøs akkurat nå - hodepine er ikke så gøy. Lukter godt av en gammel traver, Lolita Lempickas lilla utgave, gleder meg til å få nye, alt for dyre vesken som er sendt over Atlanteren og ser også frem til trening i kveld.

Ha en fantastisk helg!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag formiddag!

På byråkratkontoret ser jeg ut på snøen som laver ned (som den har gjort i en uke nå - Kong Vinter tar igjen for det tapte!).

Antrekket er sort kjole med grønne strømper under, og armbånd i sort og sølv fra Snö.

Planer for kvelden: hjemmealenekveld med pizza og Skogsmatrosen av Jon Michelet. I morgen pakker jeg meg inn i ull og vindtette klær og stikker til Lillehammer for å heie frem deltakerne i NM-løypene (jeg er ikke så interessert i vintersport, men jeg lar aldri en unnskyldning til å drikke Valhrona-kakao og spise Kvikklunsj gå fra meg, hoho!)

God helg ønskes alle!

Glamourbibliotekaren sa...

Cecilia: Skulle jo naturligvis gratulere deg med dagen også! :)

Trude sa...

Hjemmekontor her ogsaa - lenge siden det fallt paa en fredag, saa det er ekstra koselig aa kunne ta turen innom bloggen aa lese og rapportere.

Det er sol i Barcelona i dag, men huskaldt blir det i murhus uten glava i veggene. Dermed er det varmeovn og stearinlys og litt roekelse paa hjemmekotoret og noe varmt i koppen.Har kort dag paa fredager saa det blir lunsj ute etter endt arbeidsdag.

Har faa planer for denne helga - kanskje litt luking i hagen (jada hagesesong om vintern og) og en tur paa trening. Og saa leser jeg "Maskeblomstfamilien" av Saabye Christensen og den kunne jeg tenke meg aa kose meg med, enda den er ganske saa dyster...

God helg der hjemme!!

.mette sa...

Ikke så mye glamour her nei. Ligger i senga med te, vann, iPhone, iPad og blokk og blyant (komisk) innen rekkevidde og pleier sår hals. Planen er slik: opp, dusje, på med grå tights og nydelig genser (Københavnkjøp)-eg. tenkt brukt til trening - koksgrå med teksten Soul rebell - men den er nesten for fin til det! Flette håret og ta på parfyme som sjelden brukes pga.jobben. Rundt halsen skal jeg surre et fint sjal i alpakka kjøpt på Folkemuseet på fjorårets julemarked. Har ingen planer bortsett fra å bli frisk. Takker for fin blogg og ønsker både fru Glamour og alle lesere en fin helg. .mette

Kristin sa...

HJemmekontor FTW!
Ser utover et snødekt landskap, og gleder meg over at vennegjengen bytter ut kveldens middagsselskap med en hytte-til-hytte skitur.
Å bo i Norge, det er jammen meg glamorøst når en kan spenne på seg skia i det en går ut av t-banen.

Nyt helgen glamourbibliotekar og alle dere andre snøprinsesser.

Glamourlegen sa...

Heia alle med hjemmekontor! Snella høres henrivende ut, henne skulle jeg likt å sett! Gratulerer med dagen til Cecilia, og Nutella Amen i all evighet Ine :)

Jeg fikk sove to timer sammenhengende fra 10 til 12 i formiddag (sammen med påkoblet nurk) og føler meg uvant og herlig uthvilt! Kaffe nr to er innabords allerede, vaskemaskinen durer i bakgrunnen, oppvaskmaskinen er tømt og sjefa sjøl sitter påkledd i lekegrinden og spiser bok (tidlig krøkes...). Egen bekledning er fortsatt pysj, men hverdagskjolen henger klar på badet når det blir mulighet for kattevask - men blogglesing gikk foran i dag. Blått og syrinrosalilla mønster, empireliv og ammevennlig åpning øverst, kjøpt på salg på NoaNoa nylig. Kunne trengt en radikal oppdatering og et kjempesalgsraid, men det blir for vanskelig å gjennomføre sånn rent praktisk i år.

Har noen småfettere innlosjert denne uken, så i kveld skal vi ta del i fenomenet ´fredagstaco´. Eksotisk! I morgen blir det venninnelunsj (hjemme), og søndag blir det familiebesøk (borte).

Ha en deilig helg alle sammen!

Johanne sa...

Hurra, fredag! Fin, rolig kontordag, med utsending av nyhetsbrev og artikkelskriving.

Har selvpåført handlestopp, og tester derfor nye kombinasjoner av klær jeg allerede har. Føler meg ikke så verst fiks i hvit kasjmirgenser og ikat-mønstret blyantskjørt. Og behagelige Vans.

Prøvde på Margielas Beach Walk da jeg var ute i lunsjpausen. Gir umiddelbar sommerfølelse.

Enn så lenge får man bruke vinteren for det den er verdt. Planlegger årets første skitur med to- og fireåringen, satser på kort og problemfri tur med plenti med kvikk lunsj på innerlomma.

Glad fredag og god helg!

Hilde 1981 sa...

Hjemmekontor her også, men det funker dårlig for meg; blir trøtt, lat og ineffektiv, så det beste for meg er et strukturerende arbeidsmiljø med litt høyere tempo. Men jeg har da iallfall fått sensurert de fleste av eksamensbesvarelsene, resten tas i helgen. Morgenbladet rappet mannen med seg på jobb, så avislesing blir det ikke. Vaskehjelp kommer om en times tid, så helgen får en god start. God fredag til alle!

Annette sa...

God fredag!

I kveld blir det ekstra glamorøst, vi skal nemlig ha nyttårsmiddag med venninnegjengen! Jeg pynter meg for anledningen med hvit topp med litt-mer-enn-vanlig utringning på ryggen. Men først skal jeg en tur i styrkerommet på jobb og fortsette på veien mot mine styrkemål!

God fredag og helg ønskes alle :-)

Glamourlektoren sa...

Litt matt under makeup'en etter travel dag på jobb - hjemmekontor tar jeg i helga ;) Med åtti norskelever har jeg sjelden fritidsproblemer, og i helga blir det mye jobbing - med god te i koppen og titting ut på snødrivene på gården. Til trøst har jeg en sprell levende, herlig tigerstripete kattunge til å holde meg med selskap. Han er virkelig en underholdende og kvikk fyr som holder hele familien i ånde om dagen. I rolige stunder er han deilig å ha hengende rundt halsen som verdens søteste skjerf eller som varmeflaske i senga. At man ble vekket av ham kl 05:15 er derimot en annen sak.. Håper alle nyter den flotte vinterhelgen som er under oppseiling - med ute- eller innesysler etter behag. Januar er tid for innekos - enig med Glam bibl. Jeg går i hi og nyter det!

Mari sa...

Jeg har tilbrakt uka med jobbing, oppussing og rydding av leilighet, og er ganske sliten i dag.

Heldigvis har jeg en deilig genserkjole i kasjmir. I dag ble den kombinert med et par kule boots fra Carven og en svart, tettsittende ullkåpe. Jeg føler meg mer fresh enn jeg ser ut, og i dag er det en god ting.

Rutineoppgaver på jobb har gitt muligheten til å høre på podcaster og senke skuldrene. I kveld skal jeg gå til anskaffelse av en pen tulipanbukett, spise vegetarmat og slappe av med "hjemmespa"; fotbad, ansiktsbehandling og en deilig bodylotion.

God helg!

Marta sa...

Hatt ein overraskande fin fredag med tanke på avlyst skitur og diverse anna. Har følt meg effektiv; det må vel vera verdt litt! Elles har eg skrudd opp glamouren no i kveldinga, med parfyme, nyvaska hår og glitrande strikkejakke. Skal på besøk til ei veninne, noko som vert ein fin slutt på ein fin dag. God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag - om enn i siste liten... Her har dagen for det meste vært nydelig, selv om en superkjip samtale ved lunsjtider ikke var noe stas. Den gikk i min favør, forsåvidt, men var ikke noe gøy.

MEN jeg dufta av Valentina, som utvilsomt har blitt min signaturduft, og jeg hadde Estee Lauder på leppene. Håret skal vi ikke snakke om; med 8 minusgrader + vind har vi oppimot 30 effektive minusgrader her, og da er det på med lue, votter, dunjakke og varme sko. Blant annet.

Dagen har ellers vært glamorøs også fordi jeg har fått ordna masse admin-saker som jeg har venta avklaringer på, og så fikk jeg omsider min nye almanakk i posten i dag. (De har ikke vært trege, jeg har vært utålmodig.) Ettersom Ordning&Reda har innskrenket kraftig på sortimentet sitt og ikke lenger har sånn almanakk jeg gjerne ville ha, måtte jeg ty til en onlinetjeneste og designe min egen. Er temmelig fornøyd så langt. Heldigvis.

Nå skal jeg lese hva dere andre har sagt - god helg til hver og en!

Stine Arkeologine sa...

Fredagen var så travel at jeg ikke rakk å skrive en hilsen her, det ble heller ingen ytre glamour men jeg fikk gjort unna mye bra arbeid og da var det iallefall glamorøst å krype nydusjet og dødssliten til sengs sent på kvelden med et fint dikt og levende lys! :-)

Ina sa...

Loooovlig sen fredagsrapport fra Tokyo!
Fredagen, og resten av helgen var fin, med ny sveis og gamle venner og kollegaer!
Parfymekjøp "Dolly Wish Eau de parfum" allerede rapportert til glamourbibliotekaren direkte, resten følger her:
Kåpe i sekstitallsstil, sorte fløyelshansker, ull med blonder innerst og tid til å krølle håret hver morgen, sørger for glam av den gamle skolen! I tillegg har jeg endelig skaffet meg det offisielle, knallrøde lykkeundertøyet fra bestemorbydelen Sugamo.

Populære innlegg