mandag, februar 10, 2014

Ah


Anthropologies interiøravdeling frister *alltid*. Men timingen er jo *alltid* elendig når man er på reise, har begrenset med koffertplass og ikke har råd eller ork til å begynne å organisere hjemsending med båt og container osv. Ergo tenker jeg alltid på den avdelingen som en slags vindusshopping. Bare se, men ikke røre, og i allefall ikke kjøpe. Men jammen frister de meg. Se bare på dette bordet, med denne duken og den grønne buketten. Come to mama. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har en spesiell sentimental tilknytning til den vakre,den gamle, tremøbler laget med naturlige, gule blomster som "Mimosa", som er det beste for meg. alt her er så fint sammen! så takk for at lite sentimental reise mot intimitet lukt sørlige barndom. og jeg bare nevne "Françis Ponge" som brukes som de beste bildene av ord forfattere "Giono", "colette" gi.
(- "Miraculous,
  Momentary
Tilfredshet .... ") ( "miraculeuse ,
Momentanée,
Satisfaction ..." : Mimosa . ( bruno)

Glamourlektoren sa...

Bare å la seg inspirere og gå på vårens loppemarkeder og finne noe som kan uttrykke noe av det samme - det er gøy, det! Eller lete i egne gjemmer og finne ting man ikke har sett det unike ved, men som plutselig føles helt rett :)

Glamourbibliotekaren sa...

hehe, ja. Jeg har jo et gammelt spisebord av tre. Jeg legger alltid løpere på det, og jeg plukker inn vintergrønt fra hagen og setter i en liten vase. Touché! :D

Glamourlektoren sa...

Voilà :-)

Populære innlegg