tirsdag, februar 25, 2014

Årets første bukett!


I går plukket jeg inn årets aller første bukett fra hagen! 24. februar! Jeg har observert juleroser der tidligere, som jo er en vinterblomst, men disse fine gule tilhører våren og er alltid en fryd å oppdage i bedet. Jeg plukket inn fire små, og etter få minutter åpnet de seg helt - og duftet honning. Velkommen, elskede eranthis! Og velkommen blomster- og hagesesong!

4 kommentarer:

Dahlia sa...

Fantastisk! Nå skal jeg også ut og lete. Kan ikke tro at vi slapp så billig unna med vinteren i år, jeg er i høyeste grad et vårmenneske.

Stine Arkeologine sa...

Så fine! :-) Jeg fant også hagens første eranthis i dag, den stakk hodet beskjedent opp bak postkassestativet og jeg trodde først ikke mine egne øyne for her er vi langt nord! Men ved en ny befaring av bedene var den ikke alene en gang, men har selskap av en hel mengde bittesmå, håpefulle spirer fra snøklokker, krokus, påskeliljer og andre dristige individer. Jeg håper de klarer seg, for det kan være mye vinter igjen hos oss ennå.

Synne sa...

Åååh! Allerede! Jeg er ganske skuffet over denne vinteren, som den snø-entusiasten jeg er, men man kan jo ikke klage på selvplukkede blomster på bordet i februar! Helt feil, men veldig fint!

koristen sa...

Herlig :-)

Populære innlegg