lørdag, februar 01, 2014

Finn stilen: Februar


Pastellfarget februar, dere! Vel å merke med en mørkegrå ullkjole fra Stella McCartney i bunn. Det rosa skjerfet er fra Mulberry, den blekgrønne kåpa er fra Valentino, bowlerbagen er fra Marc Jacobs (og dette ensemblet er laaaaaangt utenfor enhvers budsjett, vil jeg tro), støvlettene er fra Alexander Wang, roseøredobbene er fra Modcloth, parfymen er min februar-yndling "Miracle" (Lancome), boka er Austens "Mansfield Park", og den rosa blush-leppepomaden er fra Bobbi Brown. Og tulipaner! Alltid tulipaner!


7 kommentarer:

Anaruh sa...

Jeg har parfymen; boka og tulipanene er lette å skaffe, mens klærne kan man bare drømme om. Nydelig!

Synne sa...

Pastellfarger passer meg utmerket, særlig nå som det er spådd mildvær og regn, slik at verden ute blir litt mer grå enn ellers. Jeg falt for veska!

.mette sa...

Man kan finne mye fine klær i lavbudsjettkategorien - men vesker skal være ekte enten de er i høy eller lav prisklasse. Falske Mulberry e.l. er fy fy av mange forskjellige årsaker. Uansett - bedre med en ekte enn 10 plastvesker er nå min holdning. Tulipaner er alltid riktig og jepp - vi gleder oss til våren! .mette pt Paris hvor det er ganske så kjølig!

Glamoursjefen sa...

Å dette var kjempelekkert. Mye fint å drømme om!

Stine Arkeologine sa...

Fin stil å drømme seg bort i! Får meg til å tenke på Tippi Hedren og 60-tallsfilmer. Skulle gjerne entret kontoret i dette antrekket en dag!

Rosenhufsa sa...

Åh, for en veske!! Elsk! :D

Ingerid sa...

Nydelig! Jeg leser akkurat Mansfield Park - har lastet ned på mobilen og leser på T-banen når jeg ikke har med andre bøker. Den er en av få Austen-bøker jeg ikke kjenner til fra TV/film eller har lest før, så det er veldig artig. Men skulle gjerne lest den som ekte bok, og dette ser jo ut som en nydelig utgave!

Populære innlegg