fredag, februar 07, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Tidlig på'n i dag - fordelen med hjemmekontor er at hvis man står opp til vanlig tid (selv om man i prinsippet kunne sove en time lenger), kan man sitte under pleddet på sofaen og spise frokost mens man blir underholdt av The Nanny og Grandma Yetta, og allikevel være på jobb en halvtime tidligere enn ellers. Her er det fyr i ovnen, jeg har levende lys, vaniljete identisk med den jeg fikk servert på Place de la Contrescarpe i mai, og jeg jobber med Bachs store Johannespasjon - som minner meg om den overjordiske konserten i Leipzig i juni. Dagens duft er min yndlings-YvesSaintLaurent, nemlig Rive Gauche (himmelsk!). Glamoureffekter som sådan er knallrosarøde negler og en plan om å kjøpe tulipaner i lunsjen.

Ha en fin dag alle sammen! Legg igjen fredagsrapport i kommentarfeltet, please!
26 kommentarer:

KarriMarri sa...

Heime med sjuk unge her... planen for dagen er å spele yatzy og lese bøker, samt OL-kikking og hekling. Fin kombinasjon om eg so må seie det sjølv. Tulipanar vert det nok her og ut på ettermiddagen :). Ha ein finfin helg med alt den måtte innbære.

Ine sa...

Så deilig med hjemmekontor, kos deg!

Fin start på dagen her. Har mannen hjemme denne uka, så i dag fikk jeg en liten lur på sofaen på morgenkvisten mens min kjære passet babyen. Nå har begge sovnet, så jeg har frokost for meg selv med scones fra i går, Kulturnytt, kaffe, avis og blogger. Deilig! Jeg har også planer om å kjøpe tulipaner i dag, og en pakke ekstra god kaffe. God helg!

HildeSofie sa...

God morgen fra Innlandet!
Så heldig du er som får ha hjemmekontor!

Jeg er på plass på jobb, frokosten er nettopp fortært (jeg spiser alltid når jeg kommer på jobb - har aldri greid å spise frokost med en gang jeg står opp), i dag inkluderte den ferkspresset blodappelsinjuice - nam! Har også en kopp Earl Grey ved siden av meg som venter på å bli drikkeklar.

Det ellers sorte antrekket friskes opp av en kort, knallgrønn ullcardigan med rosemønster. Duften er Chanel Chance.

Dagen byr på et interessant forberedelsesmøte om etikk i lokalpolitikken - et tema som senere skal serveres våre folkevalgte. Og så skal jeg finne ut hva slags festeanordning som funker best på ordførerens fine kjede - det skal nemlig pusses og shines til grunnlovsjubileet. Av arbeidsoppgaver jeg aldri trodde jeg skulle ha, så er dette en av dem!

Planer for helgen: Ikveld blir det smaking av (forhåpentligvis) gode viner, med tilhørende god mat. REsten av helgen vies et par innleveringsoppgaver, lesing av bok, en tur i skogen og fyring i ovnen.

Riktig god helg til alle!

frk. Frydefull sa...

God morgen! Kom ikke på kontoret før nå, så noen earlybird-fredag kan det vel neppe kalles. Nyklippet hår og Marc Jacobs 'Rain' (fordi det passer været) er dagens glamoureffekter. Intens jobbing i noen timer og jeg tenker å avslutte fredagen med en kaffe i byen, før henting i barnehage, handling, middagslaging og kos tar resten av tiden i dag. Helgen går nok med til å få hus og hjem litt i vater etter en hektisk uke, et venninnetreff og kanskje en tur i badeland. Hurra!

Elisabeth sa...

God morgen!

Her er det også "hjemmekontor" i morgenkåpe og en drullion sommerfugler i magen.
I kveld reiser vi på storbyhelg med familien. Dagens glamour blir altså hotellkvelds og så mye kos som mulig med familien. Og cava tenker jeg.

Josefine sa...

God morgen! Jeg er på plass på lesesalen, har allerede sittet her en stund, drukket te og tatt livet med ro. Dette er siste stopp før jobbingen begynner. Glamoureffektene i dag er nylakkerte negler i Chanel sin "April" samt en dæsj Miss Dior Cherie. Planene for dagen er å få unnagjort litt lesing, sende litt mail og trene før det blir middagsselskap med et vennepar. Fredager altså, ukas beste dag! :)

Glamourfilologen sa...

Her er det forsiktig fredagsglamour på kontoret med nye, svarte jeans, cyklamenfarget cardigan, perler i ørene og ô de Lancome - en favorittduft som jeg ofte tyr til på kjedelige morgener - elsker sitrusfriskheten. Herlig at det snart er helg - god helg til alle!

Hermia Says sa...

Vilken trevlig vana du fått in med hjemmekontor! Önskar jag också kunde ha det ibland (men utan att behöva ha bibliotekets alla låntagare på besök..:))

Förra helgen såg min man och jag massa film på Göteborgs filmfestival och det hoppas jag vi fortsätta med den här helgen, fast hemma i helgen. Och så ska vi fortsätta planlägga resan till New York, flyget avgår 1 mars!! Ser annars fram emot att hitta tillbaka till min goda sömn som varit försvunnen lite för länge.

Trevlig helg alla glamoröser!

Anonym sa...

Godmorgen ! Til en deilig fredag i heimen etter reisefravær i solen en uke. Caffe latte i senga på
casi cielo bønner fra Starbu./rørosmeieriet . Dagens duft ny hvitserie fra Aqua di Parma,Magnolia eau.
Nydelig. Sporty i dag , tømens foreldrene mme kofferter, lese ny bok av prof. Richard Wiseman. I helgen besø, k av mine 2 barnebarn 2 og 5 år ,mens
foreldrene tar inn på byens beste hotell for morsdag.
Glamor: Pommelato Nude i ørene- store. mmmm.
Bon weekend ! MoriNord

koristen sa...

God morgen! Jeans, genser og anorakk er ikke spesielt glamorøst, men litt "ordentlig" sminke og Chanel bak ørene hjelper. Dessuten begynner jeansene å få litt "sleng" i livet, bevis på at omlegging av matvaner hjelper. Jippi!

I helgen blir det besøk hos mor, strikking, lesing og mere gitarøving. Neste uke starter glamorøst med en forlagsfest, gleder meg :-)

Ina sa...

God fredag!

Glamorøs fredag i jobb-limbo innebærer lang frokost, med blomstene fra gamlejobben som står fortsatt, levende lys, og søk etter nye utfordringer. Fint og litt stressende på samme tid.

Her er dagens fargetema rosa. Neglelakk, leppestift, cardigan, duk og bukett i ulike nyanser. Parfymen er "Wish I" en japansk, frisk roseduft.

Helgen byr på roadtrip med min kjære (Noen her som kjenner Arendal?)

Julia sa...

God fredag til alle! Tok meg ekstra god tid idag tidlig, hørte lenge på NRK, stekte frokostlapper og bladde gjennom DN før jeg dro på lesesalen. Glamoureffekter er enkel, men fin hverdagskjole, blomstrete strømpebukser, en dæsj Terre d'Hermes, litt sminke og store gullknuter i ørene. I helgen skal jeg lese meg opp på ting jeg ikke kan så mye om, og høre masse på gamle favorittalbum (det mye går i Godspeed You! Black Emperor nå). Var ellers på en helt nydelig konsert i Oslo Konserthus igår, og ønsker alle en strålende helg! :)

Line sa...

God formiddag. Fredager er rolige i skolebiblioteket. Snart skal jeg lage et par informative bilder/ slider , så er målet å lære å legge dem inn på infoskjermen selv:-) Om noen timer starter det som ser ut til å bli en relativt rolig helg. Har planer å få ordna litt i leiligheten. Så står det noen hobbyprosjekter og dessuten håper jeg å få bakt noe. Så blir det nok litt OL også, og på fredag er det morsdag, så jeg må pakke gaven til mamma. God helg alle sammen

barnebibliotekaren sa...

Morgenmøte unnagjort, godt i gang med kontorarbeid før skrankevakt etter lunsj ... har jobbehelg foran meg, og gleder meg til det. Lørdagslånere er liksom alltid mer avslappede :-)
Dagens glamoureffekter er stretchy blyantskjørt og høye støvletter, dagens duft er Valentina.
Siden helgen blir litt kort har jeg ingen planer bortsett fra å takle den stadig voksende bunken med bøker jeg har lyst til å lese.

God helg til alle!!

Mari sa...

Jeg hadde en fantastisk glamourøs dag i går, ettersom jeg var så heldig å få gavekort på spabehandling i julegave. I dag nyter jeg fortsatt å være avslappet og velstelt - en god start på helgen!

Første del av fredagen tilbringes med pensumlesning ved kjøkkenbordet, sammen med en bukett røde grennellik og deilig sitronte. Jeg har allerede rukket å ta et langt fotbad, og har planer om å ta en liten pause i lesningen om noen timer - da blir det enten en tur i svømmehallen eller en runde med pilates.

God helg til alle glamourøse!

Maren sa...

Min fredag er veldig glamorøs i dag. Sitter og leser foran peisen hjemme hos mamma og pappa, med utsikt til det fantastisk nydelige vinterværet utenfor. Blir helt matt! Etterlengtet frihelg skal nytes skikkelig. Riktig god helg!

Stine Arkeologine sa...

Puh... her er det adrenalinfredag på jobb, masse jobb skal gjøres innen ulike frister og mange forskjellige oppgaver på en gang. Føler meg omtrent som Jon Skolmen foran skrivemaskinen! Nå skal jeg straks rive meg løs fra stolen, gå en liten runde i det vakre solregnet for å trekke pusten og drikke en kaffe før jeg fortsetter.

Det var et herlig bilde av Audrey. Jeg vil også gå barføtt i gresset! (Er det William Holden hun snakker med? Han har alltid virket litt rølpete men må ha jo vært en hyggelig kar som lånte bort jakka si slik!).

Jeg glemte nesten glamouren: Har funnet en fin og glemt genser innerst i skapet, har knall røde negler og fryder meg over at det produseres! Selv om det er slitsomt akkurat nå gir det masse glede å se arbeidet ta form.

Ha en fortsatt fin dag på hjemmekontoret, og god helg alle sammen! :-)

.mette sa...

Fredager er aldri oppskrytt! Glamour i dag: en vakker ring jeg fikk av gemalen til vår 25 års bryllupsdag. Det er grått ute - men jeg har mange hyggelige planer for helgen så piff paff.Ha en strålende helg. .mette

S sa...

Fin fredag!
Har en så deilig fredagsfølelse i dag. Startet dagen med å kjøre min nyinnkjøpte bil til jobben, og bare det er glamour. Har ikledd meg en litt stilig T-skjorte med en passende jakke over. Føler meg fin. Har en del oppgaver på programmet, samt ytterligere et møte før jeg kan ta helg. Da blir det en time på treningsstudio før jeg kan dra hjem til middag med familien. Vet ikke helt hva morgendagen bringer, men søndag bærer det avgårde på en tre-dagers kurs.

God helg til alle!

Malicia Malurt sa...

God fredag. Her består glamouren i stram, mørkegrønn drakt i anledning alvorlige møter. Av og til må man se seriøs ut utenpå, i hvert fall.
Så venter deilig middag med gode venner og helgen er nesten blank, for første gang på mange måneder! Hurra.
Fine, blanke dager ønskes dere alle.

Julia sa...

PS: Glamourspørsmål! Moren min fyller år til uken, og jeg vil gjerne gi henne noe av Agnes Ravatn. Hvilken bok burde jeg gå for? Kjør debatt! (Mor er bosatt utenlands og derfor enn så lenge ikke kjent med denne skarpe dama.)

Henrikka sa...

Ny lysebrun tweedbukse kjøpt i London og et arvet skjerf i lysebrunt, burgunder og grønt er dagens glamour! Tulipaner ble kjøpt i går, og for å få ordentlig glamfølelse i hjemmet skal jeg sveipe over gulvene og støvsuge teppet på stua etter jobb! Det trengs! Det er så tørt og støvete overalt at jeg føler det knaser når jeg går på gulvene nå... Jeg bor ikke i strøk der snøen har lavet ned i det siste, tvert i mot! Snø, hva er det, lissom?;-) God helg til alle!

Annette sa...

Endelig fredag!
Denne uka har gått utrolig fort, og det er et godt tegn for min del. Det viser at uka har vært fylt med spennende og utfordrende oppgaver, både på jobb og på fritida.
I morgen skal jeg gå Holmenkollmarsjen (den korte runden på 25 km ) og derfor skal jeg bruke en del tid i kveld på å glide ski og legge på festesmøring. Gliding er noe jeg ikke har gjort før, så det blir spennende.
Ellers er helga blank og jeg skal bruke mye tid sammen med samboeren min, det er deilig.
Kanskje jeg også skal finne en bukett med tulipaner på vei hjem fra jobb? Jeg skal ihvertfall innom Åpent Bakeri og ta med et helgebrød hjem, derses muslibrød er herlig.
Av glamoureffekter kan nevnes høytlivet bukse med sleng og en mørk blå bluse kjøpt i Brussel som jeg vanligvis synes er for fin til hverdags. Men følger gjerne oppfordringen til vertinnen og prøver å sette pris på og bruke det jeg har i skapet.

God fredag og god helg ønskes alle og Glamourbibliotekaren især!

Salome sa...

Dagens glamor: deilig styrketrening etterfulgt av en frisørtime (måneder siden sist...). Latte på Waynes (ikke akkurat det jeg unner meg hver fredag). De 14 dager gamle (!!) tulipanene måtte kastes i dag. Ikke verst, mørke og kjølige netter gjør susen.

Føler meg fin i 1920-talls kjole.

Til Julia: Hva med
Fugletribunalet, vinner av P2s lytterpris.

Kjersti sa...

Her senker ettermiddagen seg over meg som er alene hjemme. Nå begynner visst OL-åpningen, men jeg hører på den alternative kommenteringen til Kari Slaatsveen og co på den nye radiokanalen P13 og blåser ellers stort sett i OL.
Har tatt på meg favorittskjørtet og et halskjede jeg bruker altfor sjelden - fint å føle seg fin selv om jeg sitter her alene. :)

Si sa...

God ettermiddag fra drabanten! Uka har flydd, men krasjlanding i dag på jobb. Det er imidlertid fort glemt, for nå er det helg. Har allerede rukket en gåtur og litt styrke - jippi! Helga blir mer glamorøs med nødvendig handletur til byen med utklekket plan og fin mamma. Å klippe seg står også på tapetet! Og så blir det svært kulturelt på søndag...

Ønsker alle en herlig helg!

Populære innlegg