fredag, februar 28, 2014

Glamorøs fredag


God morgen, kjære lesere!
Det er fredag, jeg har som vanlig fredagshjemmekontor, og stirrer ut på regn og gråvær - men her inne er det hyggelig med levende lys og fin musikk og god te. På planen i dag står Buxtehude, Richard Strauss, Percy Grainger og en gjeng organister, og senere i dag (og i helga) blir det kino - det er som kjent Oscar på søndag, og ettersom vi kom litt sent i gang med vårt årlige Oscar-race får vi det travelt. Men det blir hyggelig!

Dagens glamoureffekter som sådan er sølvringer i ørene (julegave fra mamma), breton-skjorte, raggsokker, håret i en topp a la Lille My, og Yves Rochers nydelige og nostalgiske Pivoine

Og egentlig startet glamorøs fredag i går aften med denne vidunderlige konserten med Janine Jansen, som jeg håper noen av dere var på - eller har sjansen til å gå på i kveld, da programmet gjentas. 

Ha en fin dag alle sammen, og hjertelig velkommen med fredagsrapporter, alle som en!

Mvh eders Glamourbibliotekar.

23 kommentarer:

HildeSofie sa...

Fredag! Yay!
Var litt trøtt i dag, så måtte overtale vekkerklokken til å gi meg en halvtime ekstra. Men nå er jeg på plass på kontoret, frokosten er fortært sammen med nypresset appelsin- og sitronjucie. En kopp Lady Grey står for tur.

Det er vinterferiestemning i korridoren utenfor kontoret, og dagens gjøremålsliste bærer preg av en stille uke. Det fine er at jeg da får tid til å rydde litt i gamle papirer, og skaffe meg oversikt over ukene som kommer.

Antrekket er kontorcasual, men med armbånd i rødt som matcher de små røde knappene jeg har i ørene.

Planer for helgen: Jeg er alene hjemme, men får besøk av en venninne ikveld, og hun blir til søndag. Det blir skravling, god mat, godt drikke, mye te og sjokolade, fastelavnsboller og film. Hurra!

Ønsker alle en strålende fin fredag og helg!

Malicia Malurt sa...

I går så jeg et glimt av sol og skvatt fælt. Men i dag er tåka så tung at den trenger iherdig glamorøs mot-trykk.
Så jeg har tatt opp kampen mot tåka i ny rosa jakke og skyhøye rosa sko fra Melene Birger. Champagne og satay-pizza i kveld og operaen i morgen bør gi tåka noe å tenke på!

Anonym sa...

Skidag på jobb, så ytre glamour blir erstattet med sportsutstyr og frisk luft. Grunnet regn og lite snø, velger jeg gågruppen i år, og gleder meg til fin tur og felles middag i "skogen".

Glamourfaktoren økes betraktelig i morgen, når bryllupsdag skal feires med en middag ute.

God helg!

Trude

Anonym sa...

Fint med fredag, til tross for at jeg våknet 04.48 med hodet fullt av tanker om en noe vrien sak jeg skal løse i løpet av dagen...

Glamouren består i chiffonbluse, Thomas Sabo-armbånd og røde lepper.

Dagen skal brukes til skrankevakt i biblioteket og siste finpuss på bibliotekstatistikken.

Med ønske om en strålende helg til dere alle!

/Biblioteksjefen

Anonym sa...

Kvelden i går bød på vin og gamle venner og ga en ekstra kickstart til helga.

Men i dag er det hjemmekontor som gjelder, og fleksibel dag, med innlagt treningsøkt før lunsj. Jeg skal dessuten ta en lang dusj, vaske håret og lakke neglene - to up the ante. Har en sjuk samboer, men skal prøve å gjøre kvelden fin for ham ved å lage noe godt til middag og være ekstra omsorgsfull.

Håper alle før noen fine helgedager og at sola titter fram!

Anonym sa...

Har glemt all glamour i dag, men har nyvasket og nyklipt hår ihvertfall :)

God helg! Jeg skal se Stories we tell. På dvd. Har sett den på kino før. Veldig veldig fin.

S sa...

Fredag igjen!
Jeg hadde solen i øynene da jeg dro på jobb i morges, og det ga absolutt dagen en flott start. I tillegg hadde jeg kun meg selv å passe på i morges, og det er herlig å kunne nyte frokosten i ro og mak. Har en del oppgaver foran meg, men et møte ble avlyst så jeg har litt bedre tid. Og ved gjennomgang av de kommende ukene, så ser det nokså greit ut. Og det trenger jeg, for jeg har hatt det rimelig hektisk i en lang periode nå.

Vet ikke helt hva helga byr på, men tror det kan bli middag med fine venner i kveld (noe enkelt og uplanlagt med både voksne og barn). Og så trenger deler av huset desperat en innsats, så her må jeg kanskje ta meg litt sammen? I tillegg må jeg bruke noen timer på å lese til eksamen, selv om jeg har en viss kontroll og oversikt. Vi har jo for tiden nærmeste vår-stemning i nord, så må kanskje en tur eller to ut på tur.

Ønsker alle ei god helg - nå ønsker vi snart mars velkommen!

Julia sa...

Glad fredag alle sammen! Etter å ha tilbrakt de to forrige helgene i hjembyen til Heine, Schumann og meg, har jeg vendt tilbake til Tigerstaden og fortsetter prosjekt "bruke arbeidsledigheten konstruktivt". Etter noen telefoner med det offentlige skal jeg ta meg en tur på Blindern, kanskje det også blir en spontan tur i Filharmonien? Ytre glamour er ivaretatt av den lille sorte og noen glitrende øredobber. God helg, alle sammen!

Maren sa...

Endelig fredag! Jeg har fri i dag, og nyter det mest mulig med å lage bananbrød til frokost, drikke te og lese ferdig den fine "Vinternoveller". Både lørdag og søndag skal tilbringes på jobb, derfor er det så deilig å ha fri i dag. Det blir nok en kinotur her også i løpet av helga, og det gleder jeg meg til!

Anonym sa...

Uglamorøst vær i dag (igjen) her i Oslo, men ser frem til kvelden med middag og film. Riktig god fredag!

Cecilia sa...

Hva skulle vi gjort uten rolige kontorformiddager? Jeg fikk omsider avgårde en søknad innen fristen, what a relief. I går kveld kjøpte jeg ny bil, som leveres i neste uke, det var også et prosjekt det er godt å være ferdig med. Nå blir det bare fokus på hyggelige ting i helgen - jippi!
Jeansskjørt og Flowerbomb La Vie en Rose er dagens glamorøse effekter. Etter jobb blir første kveld denne uka som jeg ikke må spise noe i full fart før det er ut igjen. Har få helgeplaner, men har bedt tantebarna på fastelavnsboller :-) Og i morgen er det en lokal konsert som jeg ikke arrangerer selv, det kan bli en fin avveksling!
Vil ønske Glamourbibliotekaren og alle andre en kjempefin helg!

Synne sa...

Håhå! Nå skal jeg belønne meg selv med ekstra god og glamorøs fredagslunsj, for jeg har vært på skummelt jobbintervju i dag, og fortjener i hvert fall en ekstra sjokoladebit til kaffen.
Jeg valgte meg et enkelt, svart blyantskjørt og en kremhvit topp for å være nedtonet, men elegant. Supplerte med pene øredobber og en morsom ring for å sprite opp litt, og så rødlilla lepper som alltid får meg til å føle meg vel og som meg selv. Det er jo viktig i slike sammenhenger!
Nå skal jeg jobbe litt og etterhvert ta helga meg god mat og godt selskap. Dessuten skal jeg jage en forkjølelse helt ut av kroppen, etter noen dager med tungt hode og høy snufsefaktor. Dette blir bra.
Riktig god glamourhelg til alle!

Marit E sa...

Glam: deilig sjokolade og gresk yoghurt med bær og nøtter på lesesalen.

Mulig du har skrevet det før, men vet du om noen tv-kanaler som sender Oscar i år?

Ina sa...

God helg!

Vekkerklokka ringte før fem, og det betyr at jeg straks kan logge av og ta helg!

Denne uka har jeg hver dag hatt nye antrekk som jeg fikk på byttefest forrige helg. Det føles veldig bra å fornye garderoben på den måten
I dag er det debut på en en mørkegrønn, supermyk pologenser, til sort skjørt og snørestøvletter.

Straks går turen til svigers, som denne gangen lokker oss med trekkspillaften på "lokkalet", samt en veldig søt, liten valp.


namnam sa...

God glamorøs fredag!
I dag har jeg måttet steppe inn for en kollega og administrere en disputas, så jeg har gitt på litt ekstra når det gjelder den ytre glamouren i dag. Bortsett fra å gjøre en god kollega en tjeneste, har det også vært en hyggelig opplevelse å medvirke til at en flott ung forsker får en minneverdig dag med litt ekstra pomp og prakt.

Helga tegner til å bli bra, med fine lørdagsplaner og en lang, blank søndag perfekt til langsom frokost og god bok.
God helg til alle!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Lenge siden forrige rapport, så på tide nå. Fredagen startet med å forsove meg, men heldigvis uten de altfor store konsekvenser. Og jeg er jo nå uthvilt:)

Har en helt blank helg foran meg, som jeg ser meget fram til. Innleder med pizza og et glass vin med ei venninne, og en film, enten på kino eller i sofaen.

Er kledd i helsvart, men med et fint fargerikt skjerf og nye favorittørepynt i ørene, kjøpt for penger mottatt i julegave av bestefar. Og en liten dasj Daisy i halsen. I motsetning til forrige torsdag da jeg klarte å søle en halv prøveflaske med Petite Chérie på armen... :-/

Håper alle får en fin fredag og helg:-)

K sa...

Fredagsfølelsen er ekstra kjærkommen etter en slitsom uke på flere fronter.. I helgen skal jeg slappe av, ha familie på overnattingsbesøk, i barnebursdag og kikke etter vårtegn i hagen. Har tatt på skjørt og dufter av Lovely i dag.

God helg alle sammen :)

Henrikka sa...

Selv om jeg langt fra er noen Mademoiselle lenger, er det allikevel dagens duft fra Chanel. For n'te dag på rad regner det ikke, snø har vi ikke sett siden årsskiftet, det er 8-10 plussgrader her i Stiftstaden og sola skinner. Verdens merkeligste vinter. Men det gjør at jeg slipper å tenke på været når jeg skal kle meg, og DET gir ganske god glamfølelse! Knallgul genser og jeans er dagens antrekk, og det ligger an til "filmfestival" på kino i dag og i morgen med hele fire filmer tilsammen. Det er jo så mye bra som går! Gir glamfølelse det også.

Riktig god helg til alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har hatt fri i dag - en sjelden og nesten eksotisk begivenhet! Har gått tur i sola, studert spirene i hagen, lest, hørt musikk og sovet på sofaen. Rett og slett en superglamorøs fredag! Ytre glamour har jeg helt glemt, men håret er nyvasket med roseshampo og minner meg om hagen i juli.

God helg!

Oda sa...

Denne glamorøse fredagen byrja med å bli vekt av sola som skein inn på rommet mitt og fuglekvitring, våren kjem sagtens tidlegare i Danmark. Dagen består av festforberedelsar før Fastelaven- feiring i kveld. Mitt glamorøs outfit består av Frida Kahlo- inspirert kostyme og sminke, i kveld skal det spelast mykje dejlig musikk frå lp- spelaren og dansast! Dagens parfyme blir nokre dråpar med ylang- ylangolje og dufta frå blomster i håret.

.mette sa...

Ha - hit var det jeg skulle. Fin fin inAndreas Holzweilerskjerf idag - splitter nytt. .mette

Elisabeth sa...

Hurra for glamorøs fredag med strålende klar himmel i Bodøbyen! Dagen startet med luftetur før jobb uten at det var mørkt. Utrolig godt! Glamouren har vært ivaretatt med duft av Valentina, og med sølvsommerfugler i ørene. Nå baker jeg niste til morgendagens tur med venninne, enten det blir fjell, skog eller hav.

Helga tilbringes ellers med akademiske sysler som krever mye hodekapasitet, og innimellom blir det mye frisk luft. God helg, alle som en!

Glamourbibliotekaren sa...

Marit E: Tv6 og dansk Tv2!

Populære innlegg