fredag, april 25, 2014

Glamorøs fredag


God morgen kjære venner!
Det er tidlig morgen på glamourkontoret, og tidlig morgen betyr jo at man kan ta helg litt tidligere! Og dra hjem til den blomstrende hagen! I går så jeg nemlig at både morelltreet og kirsebærtreet kommer til å blomstre i dag, eller i morgen, så det er bare å campe ute og vente. Hurra! 

Dagens duft er Anaïs Anaïs, nostalgisk så det holder. Det var forresten mange av dere som hadde minner knyttet til denne - her er det første blogginnlegget om den; se kommentarfeltet!

Ellers er jeg prikkete i klærne, har korallfargede negler og julegave-sølvringer i ørene, og gleder meg veldig til helg!

En munter melodi for å kickstarte dagen, værsågod! (apropos 1989-nostalgi og Anaïs Anaïs)
Og legg nå for all del igjen deres fredagsrapporter i kommentarfeltet. Ha en fin fredag alle sammen!

19 kommentarer:

glamourbonden Karrimarri sa...

Tidlig på jobb her og, men går nok ikkje heim tidlegare. våren er rettetid, så då må ein få unna litt.
Dagens glamour består av bringebærparfyme frå Yves Rocher og grå gensar med gullprikkar på.Planer for helga er dugnad i lag med flotte folk og elles sjå på at lamma sprett rundt på beitet, noko som er ganske så glamorøst :)

Ingerid sa...

Helt uvanlig tidlig på jobb her. Har nettopp spist frokost på Dolce Vita (cappuccino, bolle, mangosmoothie, du å du) og skal nå ta fatt på resten av arbeidsdagen. Glamourfaktoren er på topp med Burberrys "Woman" på håndleddet, i anledning fredagen, draktbukse og pen topp, og nydelig sminke jeg ikke har lagt selv - har deltatt i TV-innslag fra mitt arbeidsfelt. Så nå har jeg gleden av pen sminke og en veldig tidlig start på dagen - hele dagen! Helgen blir mer vanlig, loppemarked, fotballcup og slikt, men også en treårsdag å glede seg til. Og nå bryter solen opp skylaget, så skjønt. God helg til alle!

Marianne sa...

Dagens glam: en nydelig body lotion som jeg fikk av en venninne - dufter fantastisk! Og så en ny topp som jeg kjøpte i går. Er så lei av alt i klesskapet, men skal få hentet frem til vår- og sommerklær i helgen. Ellers blir det jobbing, men i morgen starter dagen med kake og kaffe hos Pascal. Det er vel også glamour? God helg til alle!

Line sa...

Det tegner til å bli en stille dag på skolebiblioteket, elevene har diverse halvårsprøver, så jeg får underholde meg selv:-) Jeg satser på å ta tidlig helg fra denne jobben, før jeg drar videre til onkels campingplass og fortsetter rundvaskingen før sesongen starter neste helg. I morgen skal vi på bytur og så får jeg se hva resten av helga bringer. Værmeldingen er ikke den beste, men jeg kan jo se på at snøen rundt både kirsebærtre og solbærbusker regner bort, og at det etterhvert blir blader på busker og trær.Mai kommer snart, så eg har trua :-)

Josefine sa...

God fredag! Jeg er hjemme med forskjølelse, men er i det minste bedre enn i går. Dagens glamoureffekt er derfor noe så enkelt som nyvasket hår og en liten dæsj Coco Mademosielle.

Nå landet det nettopp en diger luftballong formet som en soloflaske utenfor vinduet mitt! Haha, det er ikke noe du ser hver dag!

S sa...

Glad fredag!
Sola skinner her nord, og det gjør definitivt noe med humøret. Som min sønn sa i morges: "Mamma, det føles som om det er sommer!". Jeg måtte riktignok skrape is av frontruta på bilen, men dog.

Har kledd meg litt fint i anledning fredagsglamouren, samt at jeg skulle ha litt undervisning på morrakvisten. Ny dressjakke, stripete T-skjorte og oppbrettede dongeribukser gir meg akkurat den rette balansen av pent og uhøytidelig. Og undervisningen gikk fint, den!

Nå er det bare en del rutineoppgaver og et møte igjen, så tar jeg helg. Da blir det generalprøve og oppvisning for min dansende datter, og i morra står fotball på programmet. Søndag blir det hvile og forhåpentligvis noen fine turer ut i sola?

Ønsker alle ei herlig helg!

S

Frøken Desibel sa...

God morgen.

Her ble det litt kaotisk togstart på dagen, men har nå kommet meg på jobb. En kort dag før jeg skal til kiropraktor og deretter braker det løs med en mini-turné. I helga skal jeg spille i Gjøvikhallen, på Connect i Lillestrøm og Cosmopolite her i Oslo. Det tror jeg kan bli veldig artig, med kubansk musikk og Frank Zappa på programmet. Får bare håpe ambisen holder helt til søndag kveld.

Har festlige ørepynt med sykler på og min faste vårparfyme Chanel Chance eau Tendre eller Fraïche (husker aldri hvilken) som dagens glamourinnslag. Og nye sko fra påskens Londontur.

Håper alle får en finfin helg:-D

Frk Barcode sa...

Fredagsfølelesen er totalt fraværende, men jeg har ny hvit og vårlig bluse, kjede jeg fikk i eksamensgaven fra bestevenninnen min samt Chloe Love på håndleddet.

I kveld skal jeg besøke min far, som har kjøpt parfyme til meg på jobbreise. Ytret et ønske, men det er alltid litt spennende å se hva han faktisk ender opp med å kjøpe! Ellers går helgen med til loppemarked, sentrumsløpet, vin med venninner og Don Giovanni i operaen på søndag. Tror det blir en veldig fin helg!

HildeSofie sa...

God formiddag! Ute skinner sola, og snøen er snart helt borte fra kriker og kroker, hurra!

På byråkratkontoret spiller jeg Oslo Ess for øyebliket - når nabokontorene er tomme danser byråkratrockeren på bordet, hihi ;)

Antrekket er casual, duften er Ode á l'amour.

Planer for helgen: I dag skal vi en tur til nærmeste Mjøsby for matmarked, og i morgen blir det rydding i hagen og rigging av hjemmebryggeranlegg for øl. Og jeg mistenker at grillen må innvies, hvis været blir så bra som spådd.

God helg til alle!

Cecilia sa...

Anaïs Anaïs ja, det var min mors parfyme i mange, mange år, og jeg arvet en flaske. Bruker den ikke så ofte, den er for alltid en Mamma-duft for meg. Mine barn kommer nok ikke til å forbinde 1 spesiell parfyme med meg, siden jeg har så mange.

I dag har jeg ny duft fra påskens Danmarkstur, Orange fra Boss. Sko og jakke er også kjøpt i Danmark, og med det samme: Topp fra en morsom designersjappe i Paris, skjerf fra Liberty's i London, og jeans og veske (tøynett med sebramotiv) fra Cape Town. Shopper visst ikke så mye i Norge, jeg ;-)

I helgen blir det visst grilling og vin hos en venninne lørdag, besøk av tremenning søndag, og ellers loppis, loppis, loppis ...

God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Her skinner sola og eldstemann spurte om han fikk gå på skolen i shorts i dag! Fin tanke, men vi bor langt nord og selv om sola skinner snødde det faktisk for bare to dager siden, så uten ønske om å være gledesslokker ble svaret nei. Men det er ikke mange uker igjen til det kan bli aktuelt! En rask morgenrekognosering i hagen konstaterte flere blomstrende snøklokker, scilla, bekkeblom og to små hyacinther, og en mengde spirer og livskraftige peonskudd - hurra! :-D

Stor arbeidsmengde for tiden har gitt begrenset med tid til ytre glamour, men jeg har oppsatt hår, fin bluse og planlegger et langt bad med nyinnkjøpte badekuler i kveld. Gleder meg til en rolig helg hjemme og sykkelturer i skogen med barn på våroppussede og blanke sykler.

Riktig god helg til dere alle! :-)

koristen sa...

Sola skinner inn på kontoret, og jeg skal gå tidlig hjem fordi jeg skal ha klubb med venninner i dag. Det blir kos :-)I morgen er det maraton-korøvelse, søndag håper jeg det blir en lang og deilig tur i vårværet.

Antrekket er lyseblå jeans og en morsom topp i rosa, svart og hvitt, kjøpt i Gøteborg i fjor sommer.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagen forgylles først og fremst av det fine vårværet og av at tøyskoene er kommet på. Balkongmøblene ble tatt i bruk i går og helga skal brukes til å rydde vekk vinteren. Deilig!

God helg til alle!

Annette sa...

God fredag!
Kort arbeidsdag i dag (som allerede har inkludert søt gjærbakst (nam!) og tre kopper kaffe). Helga skal tilbringes i Trondheim hvor jeg og danse- (og livs-)partneren min skal undervise lindy hop, hurra!

God helg ønskes alle :-)

Lykke til på touren, frøken Desibel!

.mette sa...

Ingen ting er som todagers uke etter en lang og fin påskeferie! Veldig klar for ny helg og gleder meg over solen. .mette

Anonym sa...

Ah, hvilken herlig dag!

Dagens duft er Pivoine Floral fra L'Occitaine og jeg har kjøpt flere bunter peoner til heimen. Lunsjen ble inntatt på en parkbenk. Helgen er åpen, det betyr mye tid utendørs. Vår altså! Ser faktisk ut som syrinene spretter snart også.

God helg til dere alle!

katla sa...

Som alltid er dagens duft Love in White fra Creed.

Tilbringer fredagen, og resten av helgen, på kongress på Lillestrøm. Sammen med utrolig mange flotte sykepleiere. Det er glamour i seg selv!

Synne sa...

Riktig god fredag! Jeg har rød vintagekjole på og hvit vin i kjøleskapet. Mer trenger jeg ikke! På vei hjem fra jobb gikk jeg dessuten forbi mitt favorittre, som bugner av rosa blomster for tida, og jeg har store planer om å beundre magnoliaen i Botanisk hage i morgen. Hurra for vår og finvær! God helg, alle sammen!

Elisabeth sa...

Æææææh... Jeg glemte den glamorøse fredagen, og nå er det lørdag! Sorry :(

Dagen gikk i fra tidlig morgen til sen kveld, startet med å gi blod og fikk sommerkoppen 2014 fra Mummiene. Godt å slokne i senga sent på kvelden.

Helga: gråvær, regn, jobb, diverse admin-arbeid. Og litt strikking.

Populære innlegg