onsdag, april 16, 2014

Påskeferie-onsdagsmorgen gjennom Hipstamatic


Hva gjør dere i påska?

Jeg rydder på plass ting på kjøkkenet som vi måtte flytte unna før vi pusset opp badet - og tørker bort grus som drysset ned fra taket! (Badet ligger rett over kjøkkenet)

Vi drikker te! TENK, jeg fant Revolution-te i Amsterdam; har ikke funnet det i Norge på mange år! Jeg hamstret. Jeg har åpenbart planer om å så. 
Vi plukker hvitveis også. 
Og leser! Det kommer snart en "Kva las du no"; selv er jeg i gang med fire bøker... Kanskje litt i overkant på én gang. 
Også pynter vi litt ute. Det er så koselig at våren virkelig er her, og at hagesesongen har begynt!!


Hva driver dere med?


P.s. Beklager bildekvaliteten; denne linsa har nok sine begrensninger.

8 kommentarer:

Cecilia sa...

En halv dag på kontoret nå, og etterpå besøk hos bror og familie. Men i morgen - juhuuu - sykkeltur i Danmark med kusine! Ikke sånn hardtreningstur, vi skal henge litt rundt i Skagen, og har bestilt 2 netter på kro med middager. De siste dagene tar vi på sparket, ser an hvor langt vi får lyst til å tråkke. Glede seg :-)
God påske til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Maja sa...

Så koselige bilder! Heldiggris som fant den teen, jeg har også lett etter den en stund. Jeg jobber halv dag i dag, så er det ferie. Skal bare være hjemme, lese, kanskje dra fram symaskina!

Stine Arkeologine sa...

Ser ut som dere hygger dere! Jeg er hjemme (ordentlig hjemme, hos min mor og far), møter gamle venner, går turer og leker med barna. Ikke noe snø, bare endeløs vår, hav og himmel. Min favorittpåske!

Glamourbibliotekaren sa...

Cecilia: Høres moro ut! God tur!

Maja: God ferie! Håper du finner Revolution-te også.

Stine Arkeologine: Så hyggelig det høres ut!

Maren sa...

Så masse god te! Jeg kjøpte en ny på vei til jobb i går, fra den lille tebutikken i Bogstadveien. Grønn te med ananas og kokos, kjempegod! Testet den til frokosten i dag.


Glamourbibliotekaren sa...

Maren: Oi, den hørtes tropisk og deilig ut!

Hermia Says sa...

Jag firar påsk hemma i år, tycker annars om att resa den helgen. Mina föräldrar bjuder på middag på påskafton och en väninna på afternoon te på påskdagen men innan dess ska jag jobba på mitt bibliotek som har öppet 365 dagar om året. Mannen min är på jobbresa som sträcker sig över påsken så det blir lite annorledes i år. Fast jag har i alla fall köpt mig en egen chokladhare :)

Glad påsk!

Anonym sa...

Så koselig det ser ut. God påske! :-)

Populære innlegg