mandag, april 07, 2014

Send et kort! Påska er rett rundt hjørnet!
I helga skrev jeg påskekort! Det er jo som kjent påskeadvent nå, bare noen dager igjen før vi kan ta ferie (dere som skal jobbe i påska kan jo også late som om dere har ferie, men bare stikker innom jobben i blant!). 

De siste årene har handelsstanden virkelig gjenoppdaget påska, det kan man jo si mye om når det gjelder f.eks. forbruk, men en bra ting er at påskekortene har dukket opp i butikken igjen! Benytt anledningen til å glede noen med fine fargerike kort i posten! Da jeg var liten var henting av posten dagens høydepunkt, jeg hadde en million brevvenner og fikk masse brev hver dag, prydet av klistremerker og glansbilder og alt mulig fint, men nå for tiden er det altså bare regninger å få - makan til nedtur!! Nitrist!!  I Dagsavisen kunne vi her om dagen lese at brevmengden er halvert bare siden år 2000. 

Til sommeren lover jeg å sette i gang et postkort-initiativ igjen, men inntil det vil jeg - som i fjor - oppfordre alle til å sende noen påskekort. Det skal ikke mye til å glede andre!


P.S. Mine kort er riktig gamle og kjøpt i bruktbutikker på nett, men det finnes altså fine kort i butikkene også. 

7 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Takk for påminnelsen! Jeg har faktisk planlagt å kjøpe og sende en påskegave til ei lita venninne som bor langt unna i dag, og nå skal jeg benytte anledningen til å kjøpe påskekort til flere!

Fine og artige kort du har funnet! :-)

Julie sa...

Å, så koselig! Jeg vil også skrive (og motta!!) påskekort! Så noen i bokhandelen her om dagen, jeg skal jammen stikke innom etter jobb og kjøpe noen. Bestemor skal i allefall få et, og barndomsvenninnene! Moro! Takk for dyttet! :)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A og Julie: Bare hyggelig! Så moro at dere hiver dere rundt og skriver kort!

Miss Lemon sa...

Ingenting er hyggeligere enn å få et håndskrevet kort i posten! Og så fine kortene dine er! Hvor har du kjøpt de? Tror jammen jeg skal hive meg rundt å sende et par selv :-) takk for oppfordringen :-)

Miss Lemon sa...

Å! Nå så jeg at du har kjøpt dem på nettet, kjempefine!

Anonym sa...

Jeg skriver postkort stadig vekk, og brev, med fyllepenn. Senest i dag blei invitasjon til sommerfest sendt pr. post med fine, fine frimerker på. Mye mer stas enn invitasjon pr sms :-) Kunsten er å fortsette med det selv om det bare er invitter til bryllup og barnebursdag som kommer på kort til heimen. Kanskje det endrer seg?

Kjersti

Marianne Augusta sa...

Kort er sendt! takk for fin inspirasjon!

Populære innlegg