fredag, mai 30, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Tipper det er mange som har fri i dag, håper dere slipper å sitte på passkontor i timesvis! (Er ikke det alltid en sak på Dagsrevyen dagen etter himmelfart?)

Her er hjemmekontordagen godt i gang, jeg har vandret en tur i hagen med tekoppen min (Boléro fra Mariage Frères), har plukket med meg en intenst velduftende kaprifol som står på bordet ved siden av meg her, og jeg har sommerkjole på. Dagens duft er Tommy Girl, og det aller beste: INGEN planer før på mandag, når jeg skal på jobb igjen. Etter arbeidstid i dag og resten av helga skal jeg bare henge i hagen og ved sjøen! I går var vi på stranda to ganger - først på formiddagen, så tilbragte jeg ettermiddagen i hengekøya, så dro vi på stranda om kvelden igjen. Med bok under armen. Slike dager håper jeg det blir mye av i sommer. Ekstra deilig at det ble så fint vær nå, etter at det har gått i ett de siste to ukene med Paris og bursdagsfeiringer. Slaraffenlivet er her!

- jo forresten: Jeg har én plan. Å sitte på benken ved siden av aïcha-rosebusken og glo på den til de bristeferdige knoppene springer ut. Det skjer nok i løpet av dagen! (og kanskje skal jeg legge inn en sommerbestilling hos iHerb - jeg har lyst på noe mandarin-vanilje-aktig til dusjen!)

Ha en fin fredag og helg, kjære lesere! Fredagsrapporter tas i mot med glede! Og dere som er på Instagram kan jo gjerne bruke #glamorøsfredag på dagens bilder! (jeg er @glamourbibliotekaren)

mvh
Glamourbibliotekaren

p.s. en sang for dagen, eller egentlig et helt album:


19 kommentarer:

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø i sommerskrud! Jeg starta glamouren allerede på tirsdag (!), og siden har det gått slag i slag. Har fri denne uka og skal (forsinken) feire egen bursdag i kveld - da blir det sommerkjole på kroppen, Valentina på halsen, Estèe Lauder på leppene og masse fine folk!

Før den tid skal vi hente bestisen min på flyplassen og etterhvert dra ut på tur et eller annet fint sted, muligens til Saltstraumen og med en avstikker til Tuvlia (en liten topp med god utsikt rett ved Saltstraumen).

Glamour i lange baner, altså! I morgen skal vi til Kjerringøy hvor vi bl.a. skal innom handelsstedet, såvel som handle gode oster hos Astrid og mannen på Markens Grøde. (Du får Kjerringøy-oster hos Gutta på Haugen, tror jeg!)

Varme og solfylte fredagshilsener til både vertinna og alle gjestene!

Anaruh sa...

God morgen fra hjemmekontoret! Jeg har fått sendt avgårde mann og barn, og har akkurat kost meg med en skikkelig sommerfrokost: gresk yoghurt med valnøtter og akasiehonning. Dagens jobboppgave er så gøy at det nesten teller som hobby, og i lunsjen skal jeg gå en tur til bakeriet for å kjøpe scones, og plukke markblomster på vei hjem.

Helgen er helt uten planer, men skal i alle fall inneholde lesing, god mat og kanskje årets første sjøbad

KariM sa...

God morgen fra kontoret! Her skal det jobbes, men det gjør ikke noe. Det er egentlig litt deilig å jobbe når nesten ingen andre gjør det; god plass på bussen og ingen kø på motorveien, så det tok halvparten av normal tid å komme seg inn til hovedstaden og på jobb. Ingen kø i kaffebaren. Helt stille på jobb. Men det aller beste med denne dagen - jeg trengte ikke å ha på jakke ute kl 7 i dag morges! DET er glamorøs følelse, det! God helg til glamourbibliotekaren og alle andre her inne!

Maja sa...

God fredag alle sammen! Jeg er på jobb, her er det veldig stille, og jeg tenker å avspasere omkring lunsjtider - og rett og slett sette meg i parken med ei bok. Takk for påminnelsen om iHerb, jeg brukte koden din tidligere i år og er nå hekta på produktene deres! :) God helg, Glamourbibliotekaren og leserne!

Josefine sa...

God fredag! Etter å ha ligget som et slakt på sofaen med forkjølelse i hele går, våknet jeg uten feber og hodepine i dag. Så det går fremover! Dagen skal tilbringes i sommerkjole på Blindern, siden jeg nå føler meg frisk nok til å lese til eksamen. Siste fredag på lesesalen for dette semesteret! Det er jo verdt en is, syns jeg! :)

Siri sa...

Egentlig skulle jeg ha sittet på en kafe i Roma nå og spist frokost, men et ødelagt kne satte en stopper for de reiseplanene. Men det er fint i Norge også nå, da. Skal ut på hytta ved sjøen i ettermiddag, med bøker og solkrem og få planer, annet enn en tur til svigers i morgen for å feire svigermors bursdag og kanskje en dupp i sjøen, om kneet tillater det.
Har spist frokost med nybakt brød som har stått til langtidsheving i kjøleskapet i natt. Deilig!

Anonym sa...

Glamour idag er Desigualsjal i fine farger på iskalde Korfu. Angrer jeg ikke tok med min lette boblejakke! Været kan vi imidlertid ikke gjøre noe med - så det blir bytur/lunsj i Kerkyra - og da blir det en fin fredag. .mette

koristen sa...

God fredag! Det skal jobbes her også, men etterpå er det venninneklubb. Resten av planene for helgen er bare hyggelige og inkluderer lesing av "Stoner" og reisehåndbok for Dublin, markblomstplukking og besøk i venninnes kolonihage med etterfølgende søndagsmiddag utenfor deilig tyrkisk kafe på Sagene.

Antrekket er korte, hvite jeans med fargerik tunika over, duften er "Philosykos". Neglene er nylakkerte i en sommerlig, lys grønnfarge som etter bildene å dømme matcher perfekt med Glamourbibliotekarens bad :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

HildeSofie sa...

Hoho, jeg var sikker på at det var mandag da jeg våknet i dag, men så kom jeg på at det var fredag :)
Her er det også stille på kontoret, og listen over ting som skal gjøres er akkurat passe kort.

Dagens glamour er kjole med grå og rosa blomster, og duften er Ode á l'amour.

Planer for helgen: Ikveld blir det stille og rolig, jeg regjerer heimen alene, og planlegger lavendelfotbad, serier og te.

Morgendagen og søndag tilbringes nok delvis i hagen og delvis hos gode venner. Og så må hengekøya opp!!

God helg til alle!

S sa...

God formiddag!
Fint vær her nord gjør denne fredagen ekstra glamorøs. Siden resten av familien har fri, startet jeg dagen stille og rolig for meg selv. Ren luksus å ha det sånn av og til. Deilig å finne frem sommerklær, kjippe på seg noen sandaler og stikke på jobb. Her er ett møte gjennomført, og nå litt jobbing før lunsj. Deretter stikker jeg avgårde for å se ungene spille fotball, noe også resten av helga vil være preget av. Det, sammen med en innflyttingsfest, utgjør helgas begivenheter. Og vips - så er det en ny uke igjen.

Ha en fin helg, folkens, og nyt!

Ha en fin

Anonym sa...

God fredag alle sammen, lenge siden jeg har rapportert. Har glemt bloggen litt en stund, men så gjenoppdaget jeg den for et par uker siden, lykke :) Det gir meg skikkelig godfølelse å lese innleggene dine, og nå har jeg også begynt å følge deg på instagram.

Rolig fredag på jobb her også. Barnet er på landet hos besteforeldre, og mannen og jeg følte oss nesten som ungdom da vi syklet sammen til toget i dag. Tror det blir utelunsj i finværet, og i ettermiddag skal jeg møte gode venninner jeg ikke har sett på lenge. Blir nok skravlings og hvitvin :) I helgen blir det også en del jobbing, men skal være hjemme alene og skal passe på å nyte hagen, løpe en tur i skogen og stresse ned også.

Antrekket i dag er en blanding av jobbformelt og helg, med kort skjørt fra Filippa K, champagnefarget topp kjøpt i Paris, verdens beste ballerinasko fra Clarks (som dessverre snart må byttes ut, sukk)og perler rundt halsen.

Ønsker alle en strålende fredag!

Karin

Frk Barcode sa...

På kontoret, men med glamourfølelse i lange baner: morgentrening gjennomført, nyvåsket hår, blomstrete topp, perleøredobber og stiletter, ajour med arbeidsoppgavene og i ettermiddag reiser jeg til München for å besøke en god venninne!

God helg til hele gjengen!

Julia sa...

Glad fredag, alle sammen! Arbeidsdagen er jobbet inn, så jeg nyter langhelgen hjemme, med søvn, hvile og hyggelige avtaler igår. Glamoureffekter er nyvasket hår og negler som også matcher Glamourbadet, det nyeste Donald-pocket ligger klart, og etter litt husvask er jeg klar for hva enn helgen vil by på - iført sommerkjole, naturligvis. Ønsker alle en riktig god helg!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Fra kontoret ser jeg ut på en blank blå himmel. Det er deilig med sånne maidager som smaker av sommer!

Antrekket i dag er capribukser, converse og bomullsgenser,- sommerlig og casual. I tillegg har jeg lakkert tåneglene,- noe jeg bare gjør i sommerhalvåret ..
Dagens duft ble ck one summer,- sitrusaktig og god.

I helgen skal jeg lørdagsjobbe litt, men innimellom blir det grilling med gode venner, og så må vi feire at 19-åringen min fikk skoleplassen hun drømte om på teaterskole i Sverige :-)

God, varm og solfylt helg ønskes alle der ute!

AnneWilsonJewellery sa...

Good morgen fra kontoret rett utenfor London. Kristi Himmelfart er ikke helligdag her... Grått og kjølig er det, så det er like greit at jeg må jobbe.

Er innsvøpet i svarte sigarettbukser fra Hobbs, svart heat-tech genser fra Uniqlo, beige kashmircardigan fra Mango og svarte chelseaboots fra Russell & Bromley. Og et strøk bodylotion fra Liérac som dufter nydelig av 'fleurs blanches' (hva nå enn det er).

Med dette været blir det ikke nødvendig å vanne hagen på dagevis!

God helg :)

Ina sa...

Føler meg fin i bluse fra Weekday i solgul viskose, sort herreur fra Gant, sorte skinnyjeans og sneakers med detaljer i gull og lakk.

Mer eller mindre koma etter en litt for stor lunsj, men det går jo ikke an å klage på.

Torun Eriksen synger så nydelig i hodetelefonene mine, ute er det pent vær, og etter jobb skal jeg kjøpe noe jeg har ønsket meg lenge - en reflektor til bruk ved portrettfotografering. Den skal testes i morgen, da skal jeg ta bilder av en flott skuespillerinne i hennes bakgård her i Oslo.
Ellers byr helgen på en skogstur med gode venner, og forhåpentligvis fri fra jobb.

God helg!

Annette sa...

Deilig med fredag! Jeg er ferdig med arbeidsdagen i dette øyeblikk og skal trene styrke før det blir god mat og hjemmelaget is hos gode venner i kveld. I morgen skal et vennepar ha forlovelsesfest, og det blir hyggelig. I tillegg blir det lindy hop i paviljongen på Birkelunden på søndag (mellom 16 og 18 for de som er nysgjerrige på hva dansen lindy hop er). Og når det er så nydelig vær som nå, er det bare å glede seg over livet og sommeren!
God fredag :-)

Stine Arkeologine sa...

Fredagens antrekk har vært maleklær, frisyren hestehale med grønn maling i tuppene, neglene korallrøde med ditto malingsprikker og fordi jeg hadde det travelt i dag tidlig tok jeg mascara på ett øye, glemte det andre og oppdaget det ikke før jeg kom hjem så jeg har nok sett mer gal enn glamorøs ut frem til klokka ni i kveld. Men NÅ er jeg nydusjet, har spist, tatt på yndlingsparfymen og skal straks ta med en god bok på senga. Er sliten og trøtt som en strømpe og det blir ren glamor å legge seg i kveld!

Riktig god helg! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle fredagsrapporter! Ha en fin helg alle sammen! :)

Populære innlegg