fredag, mai 09, 2014

Glamorøs fredagGod morgen, kjære venner! Her er det pysjamasglamour på hjemmekontor! Arbeidsdagen er godt i gang, og jeg har en kopp Orientens Paradis ved min side - altså min yndlings-vår-te gjennom mange, mange år. (Tror jeg ble introdusert for den i 2001, og jeg har selvfølgelig blogget om den flere ganger.)

 Dagens duft blir Chanel Cristalle, jeg tenker kanskje å spandere en kake på min elskede til lunsj, og ellers skal vi henge med nevøer! Konsert i morgen, kanskje et bruktmarked - jo, dette blir en fin helg. 

Og dere: TUSEN takk igjen for så mange hyggelige bloggbursdagshilsener!! Det er veldig, veldig koselig å høre fra dere, og morsomt å lese om hvordan og når dere fant bloggen. Det er selvfølgelig full anledning til å legge igjen en kommentar for de som ikke har gjort det også - her er bursdagsinnlegget. 

Ha en fin dag alle sammen!

Hilsen Glamourbibliotekaren. 

33 kommentarer:

Maje sa...

Gråkaldt på Gjøvik i dag, og nå angrer jeg litt på at det ble svart skjørt og genser. Jeg burde jo ha tatt det mest fargerike jeg hadde! Jaja. Har i alle fall skjerf med sommerfugler på og ny parfyme: Boss Jour (enkel, ren og passer til det meste).

En del program i helgen: military tattoo i morgen og en bursdag på søndag. Håper likevel å få tid til en liten spasertur eller to og et skikkelig bad. God helg!

frk Frydefull sa...

God morgen! I mangel på fredagsluksus måtte jeg innom her … Har rett og slett glemt det i dag. Likevel har Escentric Molecules 02 kommet på - en duft jeg nærmest har giftet meg med, og ikke ser for meg å skilles fra med det aller første - kun små sidesprang her og der … I sør er de en slags blanding av gode værutsikter på himmelen, med våt bakke etter mye regn, så komboen av gummistøvler og pelsjakke er et faktum. Helgen er nesten planløs, foruten boklansering i morgen av en bok jeg har gjort design på og et ønske om å besøke byens konserthus. Vi får se … God helg i alle fall : )

HildeSofie sa...

God morgen!

Som Maje skriver så er det kaldt på vestsida av Mjøsa i dag, men pytt - det er varmt inne! Sort kjole, grå strømper og glitrende neglelakk - rockeglamour på kontoret i dag.

Glamouren startet egentlig i går, med en hel arbeidsdag viet et superinspirerende foredrag, og på toppen av det hele seminar med masse dyktige damer på kvelden. Hurra!

I dag har jeg masse fine småoppgaver som skal gjøres, og den første tekoppen er fylt med sitron-te. Planer for helgen: Rydde bort vinterklærne og bake brød, og ellers ta ting som de kommer.

God helg til alle!

Frk Barcode sa...

Har pyntet meg med grå draktkjole, tynne sorte strømper og store perler i ørene. Parfymen er Flower Bomb. I kveld skal jeg på bransjefest i en bransje jeg er relativt fersk i, og gleder meg til å sette ansikt på navnene jeg har vært borte i.

Ellers blir det en relativt rolig helg med tur til hjemstedet hvor jeg har et par venninneavtaler og skal tilbringe tid med faren min. Håper på å rekke en yogaøkt, og å få lest masse.

Ha en fin helg! :)

Isolde sa...

Iskaldt i Oslo…! I dag skal jeg noe så glamorøst som å møte andre mennesker i jobbsammenheng :-) For en som stort sett jobber fra kjøkkenbordet, er det skikkelig stas. Antrekket er deretter: blyantskjørt, kasjmirkardigan, røde lepper. For å toppe glamourfølelsen skal jeg - inspirert av blogginnlegget og den etterfølgende diskusjonen om å reparere smykker - levere en gammel ring som er altfor stor til meg til gullsmedene i Arendalsgata for å få tatt den inn. Bor nemlig også på Sagene og gleder meg stort over de mange innslagene av lokalpatriotisme i denne bloggen. God fredag til alle, og til glamourbibliotekaren spesielt!

Stine Arkeologine sa...

Her er det en nydelig morgen med sol fra blå himmel. Blomsterkrukkene er satt ut, det kjære huset vårt skinner (iallefall utvendig, inne bærer det preg av at jeg er i en travel periode på jobb!) og jeg har en rolig stund før en arbeidsdag med mange oppgaver. Nyklippet hår, røde negler og blå kjole er dagens glamour. Og Stacey Kent "Raconte-moi" i spilleren. Fin start på fredagen!

Ha en fin dag på hjemmekontoret, og god fredag og helg til alle sammen! :-)

Ina sa...

Tenk at det var så mange matchende her i dag!
Jeg har sorte strømper og sko, gråspraglet blyantskjørt og genser. Et stort, sort herreur på armen og ellers ingen smykker annet enn gifteringen.

På kontoret er det stille i dag, jeg var først på plass, og er allerede godt i gang med dagens gjøremål. I ettermiddag setter jeg kurs mot Stavanger for å høre min mann som solist med symfoniorkesteret der. Gleder meg til konserten, og til å se det nye konserthuset, som jeg har hørt mye fint om!

Nyvasket hår og Puccini på øret. Dagens duft er Britney Spears Believe, jeg er veldig glad for at jeg svelget stoltheten min og kjøpte den for et par år siden, den er virkelig helt nydelig, med guava, kaprifol og patchouli.

Resten av helgen skal gå med til å komme i orden etter Amerika-tur, samt japansk fest med andre eks-tokyoitter.

God helg!

KariM sa...

Jeg har "boostet" glamourfølelsen ved hjelp av en ny tatovering på armen! Jeg tok den strengt tatt på tirsdag, men den gode følelsen av å være skikkelig fornøyd og fin har ikke avtatt ennå. Det er dog ingen som får se den i dag, for det er ikke akkurat t-skjortevær i Oslo. Men det gjør ikke noe - det er gøy å ha en slik hemmelighet under klærne (nesten som å ha på seg skikkelig elegant undertøy)!

Ellers består glamouren i mitt vel brukte blyantskjørt og skjerf i håret. Helgen skal brukes til hage og balkong (det blir jo fint til slutt...) og flyshow på Kjeller sammen med en kjær onkel og en fin søster på søndag.

God fredag og helg til hver i sær!

Marit sa...

Etter kun å ha lest bloggen over en lang periode, så kan jeg jo likegodt hoppe i det og bli litt mer synlig. Kanskje gjør jeg det fordi jeg føler meg litt ekstra fin i dag :) Det er sol i Trondheim, men temperaturen blir kvalt av en iskald vind. Svarte strømper forblir derfor en del av antrekket i mai, men jeg har på en grønn kjole fra Toast (merket jeg oppdaget etter å ha oppdaget Glamourbibliotekaren - en stor takk til deg for det). Rød leppestift er også på.

Helgen skal forhåpentlig brukes til i hvert fall ett besøk på loppemarked på jakt etter bøker, selv om bokhyllene kneler av vekten hjemme. Søndagen tar vi som den kommer.

Ønsker dere alle en riktig god helg.

Synne sa...

God morgen! Jeg jobber også hjemmefra i dag, med kaffe i Mummikopp og radio i bakgrunnen. Nå er også vaskemaskinen straks ferdig, så snart vil det lukte rent tøy i leiligheten, og det liker jeg. Foreløpig går jeg i morgenkåpe, men jeg kommer nok til å føre meg en kjole etterhvert, fredagen til ære! Hverken kjæresten eller jeg har noen planer for kvelden, og det er et så fint utgangspunkt, for da tar vi det som vi kommer. Restaurantmiddag? Kinotur? Museumsbesøk? Ølsmaking? Vi får se!
God fredag og god helg til alle!

Glamourfilologen sa...

Dagen begynte gråkald, men nå kommer solen. Fredagsglamouren består av akvafarget cardigan, ditto øredobber og dagens duft, som er Flora fra Gucci - med håp om vår stemning. Gleder meg til en avslappende helg, forhåpentlig med sol. God helg, glamourbibliotekar og alle andre:-)

Glamourfilologen sa...

Dagen begynte gråkald, men nå kommer solen. Fredagsglamouren består av akvafarget cardigan, ditto øredobber og dagens duft, som er Flora fra Gucci - med håp om vår stemning. Gleder meg til en avslappende helg, forhåpentlig med sol. God helg, glamourbibliotekar og alle andre:-)

S sa...

God fredag!
Her i nord er det opptil flere plussgrader og sol, så dette kan bli en flott helg. Fredagsfølelsen er på plass med skjørt og tynn stikke-jakke. Droppet parfymen i dag siden jeg (fortsatt) jobber i helsevesenet, og jeg har kolleger som er allergiske.

Dagens første møte er gjennomført, og ett til gjenstår. Så skal jeg ta noen telefoner og skrive en del. Skal ta litt tidlig helg for å finne hårpynt til yngste datter. Så er det hjem for å bake kake til morgendagens konfirmasjon, lese til eksamen og kose med familien. I morgen avreise til konfirmasjon til min niese, og det som forhåpentligvis blir en flott dag for henne (og oss). Dagen avsluttes med at husbond, barn og jeg tar inn på hotell - det tror jeg kan bli fint, og ungene gleder seg til hotellfrokost. Så skal jeg ta fly videre på søndag, fordi jeg skal ta eksamen.

God helg, folkens!

.mette sa...

Ikke veldig mye glamour på meg i dag. Jeg har på meg mitt Mandela-armbånd (som jeg har hatt på siden jeg fikk det lille julaften) og det er i grunnen glamour nok for i dag.Det er både grått og kaldt ute - men en god middag og noe godt i glasset skal nok få løftet fredagen. mette

Hilde 1981 sa...

Det er endelig fredag, og jeg har i likhet med deg, hjemmekontor. Deilig å slippe lang busstur til jobb. Arbeidsoppgavene i dag er oppgaveveiledning på studentoppgaver, noe eksamensplanlegging og en hel del mailing.
Nå kjenner jeg behov for å sette på radioen her på kontoret, så det ikke blir altfor stille og kjedelig... Jeg blir nemlig litt trøtt og lat av hjemmekontor, så det må noen energivekkere til :) Har du noen tips forresten? Ser at til at du fikser hjemmekontor litt bedre enn meg, hehe:)
Dagens foreløpig mest glamorøse innslag er nyvasket hår og nypolerte negler. Helgen byr bl.a. på konfirmasjon. Jeg håper vi får tilbake godværet snart! God helg alle sammen :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hilde: Spillerom i P2! Fra 11-12.

Anonym sa...

Fin bluse som jeg ikke har brukt på en stund og Pivoine Floral (for nå er peonsesongen i gang!) fra L'Occitaine er dagens ytre glamoreffekter. Mannen har hjemmekontor og babyen er utrolig blid, så dette blir en flot dag! Snart går to av oss ut på tur, det er så deiligå være ute et par timer midt på dagen hver dag. I kveld har jeg bakeplaner,det er sjeldendet!

God helg!

Hilde 1981 sa...

Takk for tips! Jeg skal høre helse sendingen i reprise nå:)

Emma sa...

Frifredag, forkjølelse på tilbaketog, glimt av sol ute og kaffekopp her inne sikrer glamourfølelsen akkurat nå. Planer om yoga i ettermiddag, besøk av tantebarn i morgen og forøvrig alenetid med bok. God helg!

koristen sa...

Nå ser jeg masse blå himmel fra kontorvinduet, og det er glamorøst i seg selv! Ellers er antrekket jeans, hvit bluse og et skjerf med blå bunnfarge og masse fine og vårlige farger i mønsteret. Duften er Philosykos fra Diptyque, deilig.

I helen skal jeg besøke venner på landet, forhåpentligvis blir det vær til verandaliv og spaserturer.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
Med jobbehelg foran meg har jeg unnet meg en sjokoladebit av favorittypen til kaffen på kontoret. Nydelig!
Antrekket er nyvaskede jeans, kasjmirgenser og blomstret skjerf. Dagens duft er Gucci Flora.

Planer for helgen er, foruten jobb, litt baking og pusling hjemme. Og bite litt negler for 18-åringen min som er i Sverige på audition til teaterskole ...

God maihelg til alle,- både vertinnen og gjestene!

Marta sa...

Vart ikkje heilt einig med meg sjølv kva eg ville ha på meg i dag, fyrst var det for kaldt og så for varmt... Vestlandsvåren, altså! Får besøk av mamma midt i eksamenslesinga i helga, og kjenner det er heilt i orden :) God helg!

Josefine sa...

God fredag! Jeg er hjemme hos mine foreldre i helga, så pikerommet har fungert som hjemmekontor i dag. Har også vært hos frisøren og piffet opp frisyren, og nå tenkte jeg at jeg skulle kle meg godt og gå meg en tur. I morgen skal jeg i konfirmasjon, og jeg er nødt til å låne mamma sin bunad, for min egen har blitt for trang. Man har tydeligvis ikke sin 14-årige kropp hele livet.

Jonas Lie sa...

Vi har verdens søteste dvergshnauzer på besøk denne uka, så hun kom og vekket meg i morges.
En liten tissetur med henne, så inn og spise frokost - som ble restene av gårsdagens middagspannekaker.
En stor kanne Prince Wladimir-te fra Kusmi til, og min kjæreste har kjøpt rosa lys på loppis, så det pryder vårt kjøkkenbord sammen med en bukett røde roser jeg fikk for to uker siden.
(De visner visst aldri, men drikker og drikker og drikker vann.)
Nå har jeg trent, drukket en smoothie, så skal jeg i dusjen, og så skal en brøddeig settes.
Og nytt kreppsengetøy skal legges på sengene.
Og så er det sannelig helg!

Oda sa...

Denne glamourøse fredagen består av maratonspeling av salmar (også kalla eksamensforberedelsar), skyer i alle mogelege fargar, store mengder te og ein veldig fin blondetopp eg bytta til meg frå ei venninde. Seinare i dag er det middagselskap og symfonikonsert med Brahms Klaverkvartet nr 1 i Aalborg sitt splitter nye "Musikkens hus". Helga vidare byr på Grand Prix, paljettar, oppgåveskriving og forhåpentlegvis en tur i biografen.

God helg!

Julia sa...

Etter en litt kjølig og noe våt første uke i felt er jeg tilbake i hovedstaden, har byttet arbeidsklær mot private plagg, er klar for litt lebestift som glamoureffekt og konserter på Blindern nå straks. Skal plutselig løpe første etappe på Holmenkollstafetten i morgen, og ellers ta det heeelt med ro. Gleder meg. God helg til alle!

Hazel sa...

Jeg har taget min blomstrede chiffonkjole fra 1950'erne på og malet neglene i regnbuefarver i dag. Om lidt skal jeg med min kæreste ind at se Grand Prix juryfinalen. Glæder mig sådan, vi var også til en af semifinalerne sidste år i Malmö, og det var sådan en fest :)

God weekend!

fru winther sa...

Je ghar hat ten brutal dag i dag, men det hjalp å komme hjem til en blid hund og en solfylt terrasse hvor man kunne spise jordbær. Hunden liker ikke jordbær, men han liker de grønne jordbærdørtene (stilken), så dem tok han seg av. Skikkelig samarbeidsprosjekt. I morgen og søndag skal vi på sporkurs (med han) og det blir nok gøy for hele familien.Nå skal jeg slenge beina på bordet og nye at jeg dufter utrolig godt av appelsinblomst og sjasmin og pasjonsfrukt og andre herlige ting. God helg til absolutt alle!

Ine sa...

Jeg har akkurat innviet helga med pizza og en ingefærøl. Tidligere i dag har jeg vært på kafé med ei venninne, også har jeg kikket litt på puter og annet til balkongen. Hyggelig! Dagens glamoureffekter er en kjole jeg liker godt, et deilig mykt skjerf og litt eyeliner i tillegg til den vanlige hverdagssminken. God helg!

Anonym sa...

Frifredag! Venninnebesøk med te, knekkebrød og gode oster, så tur i skogen. Antrekket er rosa Odd Mollybluse og Blinkjeans - brun og blid! Parfymen er Rive Gauche, i glasset en god Amarone. God fredag :-)

Anaruh sa...

Jeg har avsluttet en helt FANTASTISK uke i New York med en tur til Guggenheim museet og lunsj og rusletur i Gramercy Park-området. Nå sitter vi og venter på flyet hjem; gleder meg masse til å komme hjem til mine to små i morgen tidlig. Resten av helgen skal naturligvis tilbringes sammen med dem!

Maren sa...

Jeg må jo legge inn en fredagsrapport! Dagen
har vært fin med praksisjobb etterfulgt av en tur på Norli i Universitetsgata for å bruke opp et gavekort. Herlig! Pappan min fyller seksti år i dag, så han skal gjøres stas på i morgen, etter jeg har jobbet noen timer. Tror det blir en fin helg! Og jeg er jo ny fan av Orientens paradis, mmmm, har drukket to kopper i dag. God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle fredagsrapporter!

Populære innlegg