fredag, juli 04, 2014

Glamorøs fredag


God morgen, ferierende og jobbende! Det er fredag igjen, det er juli, sommer, sol i hovedstaden, og jeg har kjole på. Jeg gjesper litt, drikker Liptons karamell-te og dufter av Eau d'Italie, og grubler litt på hvordan dagen skal planlegges. Viktige ting som croissanter og kjolekjøp er booket inn så langt. Dagens dilemma er "håret oppsatt eller utslått?" (- snakker om i-landsproblemer..) Kanskje jeg klarer å lese ut boka mi. Og i morgen kveld: Min fjerde Stevie Wonder-konsert!

Ha en fin fredag alle sammen!


P.S. Dagens låt: Tidenes sommerhit! Jeg blir helt ør og mør av lykke. 

 

13 kommentarer:

HildeSofie sa...

Fredag! Sommerferie!
...iallefall veldig snart :)

Kort dag på jobb i dag, med rydding av kontor som den viktigste oppgaven. Glamouren er å vite at det straks er sommerferie. Tre uker nesten uten planer, og det føles helt fantastisk!

Senere i dag blir det hele tre togturer på meg (Gjøvikbanen-Sørlandsbanen-Arendalsbanen), og sent ikveld sjekker jeg inn på hotell i Arendal. Jeg håper rommet har badekar, og har pakket med meg såpeskum, woho!

Målet for turen er bryllupsfeiring for en venninne i morgen, og jeg gleder meg stort.

Etter feiringen blir det tid til et par dager med familien litt lenger inn i sørlandsfylket, og tirsdag vender jeg nesa mot Innlandet igjen for å ta i mot en antakelig svært sliten kjæreste, som har vært på Roskildefestivalen i over en uke, hihi.

God sommerhelg til alle!

Frøken Desibel sa...

Haha, digger trompetene :D lurer på hvordan det er å spille under vann?

Nå er det 5 timer igjen til ferie! Jeg er heldigvis ferdig med alt som må være ferdig før ferien, så nå er det bare å forberede tilbakekomsten.

I helga bærer det av sted til Tafjordfjellene med Annette og 3 andre flotte jenter for å gå fra hytte til hytte. Ellers i helga blir det forberedelser til nevnte fjelltur og feiring av feriestart:D

Håper alle får en finfin fredag og helg:)


Annette sa...

God fredag!
Her er det siste arbeidsdag på en stund, skal tilbake hit om halvannen uke. Jeg har en del som skal gjøres i dag, men det er spennende oppgaver.
Jeg gleder meg til søndag. Søndag starter nemlig med en togtur til Bjorli som markerer begynnelsen på vandretur i Tafjordfjella. Jeg, Frøken Desibel og tre andre skal forsere både fjell og vidder i noen dager. Både regntøy, strikketøy og snakketøy skal med. Hurra:-)
Ha ei flott fredag og helg!

Anonym sa...

Deilig med fredag, selv om den tilbringes på hjemmekontoret, og ikke i skjærgården (der jeg aller helst ville vært). Lider dog ingen nød, med nytrukket kaffe, bananpannekaker til lunsj og p2 på radioen. Ikke min mest effektive dag, men jeg arbeider meg sakte gjennom et nokså tungt dokument. Kaffe trengs!

Håper alle får en fin helg - min skal brukes til yoga og god mat! :)

.mette sa...

Vet ikke om dette er glamour - men i dag har jeg vært guide for 25 kinesiske studenter i aldersgruppen 25-55!!!! Jeg avsluttet med å synge en sang på kinesisk (som er er språk jeg ikke kan), ingen skjønte noe, men de kjente igjen melodien. Dette synes jeg er glamour i drøssevis. Ha en strålende helg. .mette

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! I Bodø er dagen lett overskya, men tørr og fin heldigvis. Mageknip sørger for at jeg ikke er på jobb (som jeg skulle vært), men det virker som om det kanskje begynner å gi seg nå.

Glamour er å kunne ha alle dørene åpne helt ut på mark, og få frisk luft inn i leiligheta. Glamour er å sitte i pysjamasbukse og t-skjorte selv klokka 12, og å vite at jeg ikke trenger å skifte før i 15-tida. Får ei venninne på middag i dag, nemlig. Glamour er å dufte av Valentina en fredag, og å ha tid til å surfe litt innimellom alle nødvendige gjøremål. Blant annet.

Helga skal brukes mest til jobb, og litt til tur ut i marka. I morgen formiddag skal jeg dessuten sylte litt igjen, tror jeg. Siste rest av årets rabarbra.

Denne uka har jeg lest ut to bøker (Neil Strauss og Michael Cunningham), og nå ser jeg snart slutten på ei tredje (Ulf Lundell) som jeg har hatt 'på gang' helt siden i fjor sommer.

God fredag!

Karrifuzz sa...

God fredag :) Her på landsbygda går glamouren i.... tights og topp. Slik er det når det er ferie. Reknar med det vert betre når vi skal ut i kveld og treffe fine folk på det lokale gjesthuset.
Ha ein framleis fin fredag, og storkos deg på konserten, det veit eg at eg ville ha gjort :).

Kirsebærblomster sa...

Sommerferie i Toscana, Elba er turens første stopp. Gått til innkjøp av øyas egen parfyme, Acqua del Elba, en unisexvariant som heter Blu med sitrus og mye annet herlig. Leste ut Hustvedts siste til frokost, og dingler rundt og gjør ingenting, egentlig. Stort mer glamorøst blir det ikke, synes jeg!

Ina sa...

Dypt inne i sommerens første av fire(!!!!) ferieuker, glemte nesten hele den glamorøse fredagen.
Har brukt de siste dagene på en durabelig ryddetørn i heimen, med hyggelige avbrudd som bursdagsselskap, yogaøkter, frisørtime, ettermiddagsbad på Bygdøy og planlegging av overraskelsestur for min elskede som fyller førti til neste år.

Hører på Stevie Wonder, japansk radio, P2 og P13 om hverandre og nyter følelsen av en leilighet preget av stadig mer harmoni. Som vertinna skal også jeg til Kongsberg på konsert i morgen. Gleder meg til å høre min ungdomshelt (som fortsatt er en helt) live for første gang. Det ligger an til å bli godt vær også, som jeg har skjønt kan avgjøre lengden på herr Wonders konserter. God helg!

Salome sa...

Sommerens glamour er morgenbad, reker og hvitvin og jordbær med kesam.

Dagens ekstra glamour var en gjenbrukstasjon. Fant en supernydelig linbluse med broderte blomster til den nette sum av kroner 25. Og den passet perfekt! Men måtte mostrebende forlate et komplett Egersund Skogstjerne middagsservice. Men jeg har verken penger eller plass til det, selv om det var et kupp...

Wham! er definitivt ikke min sommermusikk. Grøsser ved tanken på det 80-tallet.

Min sommermusikk fra den tida er for eksempel Waterboys The pan within, eller Patti Smith Because the night belongs to lovers (riktignok 70-tall).

Hva med en runde her om sommermusikk?

Amatørfotografen sa...

ja gid det kunne bli litt club tropicana her hjemme nå snart *ler*

Glamorøs fredag tja... prosecco nå bare for å feire at det er helg, ellers et par nye blomster fra rema1000 (billig, 29 kr stk) og så skal vi ha deilig grillmat :)

Ellers glammet jeg i dag med ny parfyme fra Clean, nemlig Rain. Heldigvis har det ikke regnet fra himmelen her i dag ;)
God helg

Anaruh sa...

Jeg har tatt fri en dag før jeg egentlig skulle, og har tilbragt dagen med husarbeid til lyden av P2 og lekende (tidvis kranglende) barn. Jeg har bakt - og spist - kake, sittet på terrassen og lest en Nobelprisvinnende forfatter, og spandert på meg fotbad og ansiktsmaske nå i kveld. God helg!

Julia sa...

God fredag og gratulerer så mye med overstått, kjære vertinne!

Travle, men spennende dager ute i felt, mye sol og sene kvelder foran fotballkamper på tv (hurra, Tyskland vant!), fin utsikt mot sjøen og jobb ut sesongen, livet kunne helt klart vært verre. Helgen fylles med utdrikkingslag og flytting, og neste helg blir det bryllup i de svenske skoger.

Fikk ellers gladnyhet om tildeling av legat, og har fine, nye Cecilie Melli-øredobber som blir flotte til festantrekket. Ønsker alle en riktig god kveld og strålende helg!

Populære innlegg