fredag, juli 18, 2014

Glamorøs fredag


God morgen!

En kopp grønn te etter en myk yoga-start på dagen her, morgensola skinner inn i stua, verandadøra står åpen og gardinene flagrer. Etter frokost hiver vi oss i bilen og setter kursen mot den svenske skjærgården! Vi pakker kajakk (hans), bøker (mine) og britiske juli-Vogue (også mitt). 

Dagens duft er Burberry Brit Red, antrekket er blå-grønn-mønstret kjole og Bensimons, og soundtracket i bilen vet jeg ikke helt ennå.


En liten anbefaling til slutt: Serien "The Newsroom" som går på NRK for tiden - hver episode ligger noen dager ute i nettspilleren (de to første er dessverre borte nå), og episode 4 var spot-on hvorfor jeg avskyr sladderblader, kjendisnyheter, realityserier og tabloidaviser. Det var så herlig å se Jeff Daniels' karakter (nyhetsanker med meninger og integritet) argumentere mot å bruke spalteplass og til og med hjernekapasitet på denslags. Det er straks tre år siden jeg sluttet å lese de avisene som dekker kjendisstoff, både på papir og på nett, og heller konsentrere meg om de som faktisk ikke skriver en eneste linje om sånt. Sladderbladene tar jeg ikke i med ildtang (på tannlegekontoret leser jeg Donald). Anbefales på det sterkeste. 

Sommermusikk - Brenda Russell "So good so right" fra 1979: 


Ha en fin dag alle sammen!

mvh
eders Glamourbibliotekar. 

12 kommentarer:

.mette sa...

Sommerstille i sommerblå himmel.Uniform = Jaqueline Kennedy kjole i sort. Sommersandaler. Håret i flettetopp. Veldig klar for helg med stekt makrell, rømme, poteter, rødbeter og gressløk.Dyppe terne i vannet, gjøre morgenyoga utendørs. Lese feelgood bøker og være TV-fri. .mette

koristen sa...

Hurra, nå er det helg om noen timer! Antrekket er hvitt og aprikosfarget, duften er "Oscar" fra Oscar de la Renta. Nå skal her jobbes konsentrert i noen timer før jeg lar helgefreden senke seg.

Planer har jeg lite av, men sikre ingredienser blir sol, lesing, blomsterplukking og bad :-)

God helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre!

Anonym sa...

Begynte dagen med avis og kaffe i sola på sommerstille kafe. Fint! Ingen store utskeielser på jobb (praktisk talt alene), men jeg tar lunsjen ute sammen med en god venninne. Det blir hyggelig! Prøvde å fjonge med litt til i morges, men med en voksende mage er det litt utfordrende for fantasien. Satser på å kjøpe meg en ny parfyme snart, som kan veie opp for manglende glamour på andre områder...

Ellers er helga satt av til like deler praktisk arbeid, sosialisering og kjæresteheng. Håper alle får ei riktig fin helg :)

Stine Arkeologine sa...

Jeg har en deilig hjemme-alene-dag som startet med en runde med ljåen i hagen, fortsatte med tur til bakeriet for å kjøpe salat og croissant og en diger pistasjmakron og Aftenposten mens jeg venter på de andre avisene som kommer med posten, og installerte meg en hel time på verandatrappa med godsakene (og spiste bare halve salaten til fordel for makronen, jeg er jo hjemme alene og kan spise desserten først, eller bare dessert for den saks skyld..). Har blomstrete bluse, dinglende armbånd og sommerparfymen min "Womanity" (parfymen med det grusomme navnet og den herlige lukten av sommer ved havgapet). Nå skal det jobbes effektivt noen timer før jeg går en laaang tur i skogen, og i kveld blir det film og sjokolade, hurra!

Ha en riktig god dag og fin helg helg alle sammen!

Elisabeth sa...

God formiddag fra en Bodøby som har fått sola tilbake igjen, denne gangen med litt mer levelig temperaturer (20-24 i stedet for nærmere 30+). Her startet glamouren tidlig med å kunne ligge lenge uten å stå opp bare fordi jeg kunne det. Koste litt ekstra med hundene først, så sto jeg opp.

Antrekket akkurat nå er tights og t-skjorte fordi jeg skal en tur i marka med hundene. Etterpå blir det capribukse og tunika når jeg skal på jobb. Glamouren er ivaretatt med nyvasket hår, duft av Valentina og negler som skal få rosa lakk på seg etter at tur + dusj er avsegstyrt.

I helga har jeg fullstendig fri og ingen avtaler. Det betyr at nå som tempen er mer levelig for de firbeinte, blir det mange timer ute i naturen - muligens med overnatting underveis. Vi skal nyte sola, bade underveis og ellers ta livet med ro. Lese ei bok under åpen himmel, kanskje, har noen noveller igjen i den siste Munro-boka mi.

God helg til alle sammen!

Salome sa...

Oslosommer. Stille i byen. Her går det i kaffe! Sommerkjolen er på. En av de mange! Jeg er kjoledame). Sola skinner!

Fortsatt god sommer!

Maren sa...

Hurra for fredag! Etter en uke med sommerjobb får jeg noen dager fri, og skal ta toget til Oslo i kveld. I dag har jeg kjole med paraplyer på, selv om det er strålende sol. Riktig god helg!

Hanne Mordal sa...

Hei hei, Lager jordbærsyltetøy . Har på meg gamle slitte klær . Dagens treningsøkt er å løfte 70-talls Kenwood 'en ut av skapet. Radioen står på . Fin helg til alle

Anonym sa...

Her på vestkysten i USA har vi bare kommet til lunsjtider. Vi leier hus med utsikt over havet (egentlig "havgløtt", men det er fint det også. Det gjelder bare å plassere seg selv på riktig sted med riktig vinkel). Vi nyter dagene med lange turer langs stranden og i fjellet, gode bøker og familietid, så trenger ikke mer glamour enn det :-)

God sommer alle sammen!

Trude

HildeSofie sa...

God fredag kveld!
Har nettopp sunket sammen på sofaen etter en etterlengtet dusj - i dag har vi lagt belegningsstein, og jeg kjenner på kroppen at dét ikke er noe vi gjør hver dag, hoho!

Antrekket er følgelig behagelig sofamykt, og duften er Fleur Cherie.

Planer for resten av helgen: legge ferdig steinene, og deretter gjøre minst mulig - gjerne sittende oppå den nye plattingen, hihi :)

God helg til alle!

Annette sa...

God fredag!
Kort arbeidsuke var det denne uka, kun to dager før helg. I morgen er planen å ta en sykkeltur i marka med samboeren med innlagt bade- og lunsjstopp. Hurra for natur og turmuligheter ikke så langt unna hjemmet. Ellers er det rydding og vasking i hjemmet og forberedelser til fjellturer og ferier som venter. Men det er bare gøy!
God helg!

Anonym sa...

Kom inn for å kommentere på glamorøs fredag, men så påpekte min mann at det er lørdag. Sommerferie altså :-)

Populære innlegg