onsdag, august 27, 2014

Care package


Her om dagen følte jeg meg litt halvshabby, og lå på sofaen og grublet på hva jeg skulle handle på butikken. Jeg ville gjøre handleturen så kort og to the point som mulig. Jeg mailet med min kusine, skrev at jeg vurderte å gå og kjøpe Donald. Vanligvis pleier min mann å kjøpe Donald til meg når jeg er syk, helt uoppfordret, men han var over alle hauger på spillejobb.  Videre skrev jeg: "ÅÅÅÅÅ, hvorfor finnes ikke Archie lenger? Eller Tuppen og Lillemor??" - fordi jeg husker at å lese tegneserier var det beste man kunne gjøre når man var syk som liten. Jeg gikk på butikken og kjøpte Donald, og stirret med avsky på alle glorete Barbie-blader og One Direction-fan-greier som har overtatt de nederste bladhyllene som i gamle dager var fulle av Archie, Mikke Mus, Binky, Bamse, Pellefant, Tuppen og Lillemor og Starlet. (Jeg ser mao meg selv som målgruppe for disse hyllene fremdeles, haha) 

Dagen etter kom en overraskende care package i posten. Min snille kusine hadde vært ute på bruktbutikken i kvartalet der hun bor, og kjøpt svært pent behandlede Tuppen og Lillemor til meg. Da innehaveren hørte at det var en halvsyk kusine som hadde etterlyst dem, i tillegg til Archie, sendte han med et Archieblad på kjøpet. 

Gjett om dette var koselig å få i posten blant alle regningene! Post altså, og særlig når man ikke venter noe! Dagens oppfordring går til samtlige lesere av denne blogg: Send mer hyggelig post. 


6 kommentarer:

Isolde sa...

Å, du er så heldig! Tuppen og Lillemor - barndomsminnene strømmer på. Håper pakken gjorde susen. Hvis ikke: fortsatt god bedring!

Seema sa...

Ååå, jeg elsker også Tuppen og Lillemor og Archie!!

Stine Arkeologine sa...

Oj så koselig post å få! Tuppen, Lillemor og sitronbrus var jo et kjent kjerringråd mot forkjølelse og feber på 90-tallet. ;-) Jeg fant nettopp noen av mine gamle Tuppen, Lillemor og Starlet på hytta - et lykkelig gjensyn!

Stine Arkeologine sa...

..husker akkurat det nummeret forresten, "Gjest fra stjernene", veldig spennende.. :-)

Ova sa...

Så snill en kusine! Og god bedring til deg. Husker godt Tuppen og lillemor. Det var mine faste lesestoff i barneårene :)Ellers var det Sølvpilen, Fantomet, Tarzan og Præriebladet med triste guffas som gikk på rundgang her i heimen :)

Synne sa...

Hihi, så koselig! Håper det hjelp og at du føler deg bedre! Post <3

Populære innlegg