tirsdag, august 12, 2014

Den perfekte kombinasjonen


Sommeren i år - som i fjor - har vært full av fine stunder ved og i vann. Jeg sitter på et svaberg, eller i sanda, og slapper av, tømmer hodet, puster inn frisk luft, bader, smiler mot sola. Ved innsjøer, fjorder og hav, i inn- og utland. Akkurat her: Mjøsa. 


Jeg har lest flerfoldige bøker mens vannet klukker omkring meg, og bølgene slår mot land - av og til nesten uten lyd, andre ganger med kraft og brus. I kurven har jeg gjerne en termos med te. Og en del av grunnen til alle disse timene ved vannet, er at mannen min er amatør-surfskier. Han padler avgårde mens jeg sitter på stranda. Det er veldig hyggelig å være med på tur, det er sosialt - og samtidig gjør vi hver vår solo-aktivitet som vi dyrker: Han padler - jeg leser. Noe så enkelt, befriende og fint! Siden vi er mye fra hverandre og jobber til forskjellige tider på døgnet ellers i året, liker vi å være mest mulig sammen i ferien, men det betyr slett ikke at man trenger å gi avkall på alene-ting. 


Jeg tror ikke jeg har evnen til å kjede meg. 

4 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så fint dere har innrettet dere, en ordentlig vinn-vinn-kombinasjon! :-)

Anonym sa...

Det virker som dere har det så fint. Nydelig innlegg.

Synne sa...

Vann og bok og hver sin aktivitet virker helt optimalt! Jeg kjeder meg heller aldri, stort sett - det er alltid noe fint å finne på!

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Absolutt Win-Win! Og i dag, ganske snart, skal vi ut igjen! :)

Anonym: Takk for det! Ja, vi har det bra :)

Synne: Alltid noe å finne på!

Populære innlegg