fredag, august 15, 2014

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen!
Jeg sitter i morgenkåpa og snuser på erteblomster mens jeg venter at teen min skal trekke ferdig. Fremdeles litt trøtt men lykkelig over en vanvittig konsert i går, Sun Ra Arkestra på Victoria (Oslo Jazzfestival), som jeg skal blogge om snart. Ingen store planer i dag, annet enn å gå over platene jeg har plukket ut til en stor bursdag i morgen der jeg er ansvarlig for dansemusikken. (Soul!!)

Dagens duft er Hermès Un Jardin en Méditerranée, når min syvsovende elskede våkner tenker vi å stikke til stranda og ta en dukkert, og ellers er glamoureffektene sol (på værmeldinga i allefall), sensommer og følelsen av å ta fatt på ei ny bok, fortrinnsvis i hengekøya. Ferske croissanter er også en mulighet! 

Ha en fin dag, kjære lesere! Kom med fredagsrapportene deres!

En Stevie-låt å ta med seg inn i helga: 


21 kommentarer:

Anonym sa...

God fredag! Siste feriehelg før studiestart, og jeg lever i fornektelse samtidig som jeg gleder meg litt til å begynne igjen. Tenker å følge din plan til en viss grad, ta bussen ut til Huk kanskje.. Og begynne på siste Hustvedt. Ellers blir det hygge med kjæreste og gode venner. God helg!

S sa...

Fin fredag!
Dette er slutten av andre arbeidsuke etter ferien og jeg kjenner at jeg endelig begynner å komme i gjenge igjen. Ute regner det og bare 10 grader gjør at man kjenner at det er høst. Men med mange hyggelige planer fremover tror jeg det skal gå fint å gi slipp på sommeren.

Har en del å få unna på jobb og planen er å avslutte dagen litt tidlig i dag, og deretter dra på "hytta" med mann og kun ett barn. Skal ikke jobbe/male/snekre denne helga, men ta det rolig, gå tur i fjellet og fjæra, hekle og spise god mat. Og det ene barnet som er med skal få mye ekstra oppmerksomhet når han for en gangs skyld har mor og far for seg selv. Og så har jeg bestemt at været ikke skal påvirke humøret i noen grad.

Ha en fin fredag, alle sammen!

Silje sa...

Glamouren blir ivaretatt av nye funklende øredobber kjøpt i London! Deilig med slike ferieminner. Litt ekstra sterk kaffe i dag, fem dager på rad med jobbing etter seks ukers ferie er knallhardt. Men nå er det helg!

Siri sa...

Jeg har omfavnet høsten allerede, med strømpebukser og lesing om kveldene i go´stolen i stedet for i en park. Det kjennes helt ok.

I dag har jeg hjemmekontor, noe som betyr at jeg kan legge litt mer sjel i lunsjen enn hva jeg vanligvis gjør i matpakka. Etter endt jobbing skal jeg kjøre og hente nevøen på 8 som skal være her til i morgen kveld og ha Oslo-dag. Ellers er planen å trosse varsel om regn på søndag og dra ut på padletur.

God helg til alle!

.mette sa...

Idag lar jeg meg ikke affisere at det er grå himmel! Det regner jo tross alt IKKE.Glamoureffekt; nydelig Nora Farah-skjerf. Søndag skal jeg på slektsstevne (ektefellens slektninger) - det kan bli veldig flott. Tror jeg skal bake med en kake eller to.Ellers skal jeg bare tenke på at det er kun en arbeidsuke igjen til sommerferien!. God helg. .mette

Therese sa...

Endelig noen som er enig med meg at det fremdeles er sommer! Vi er bare halvveis i august, og det er jo en sommermåned. Det er så mange blogger som lister opp høst-planer, jeg blir helt sprø - jeg har akkurat startet ferien og vil ikke lese om høst nå. Så TAKK, kjære glamourbibliotekar, for at du også nyter sensommeren! :) Mine planer for dagen er å sitte mest mulig på balkongen. Jeg har akkurat vært ute og kjøpt Morgenbladet og en kaffe, så nå går jeg i gang med fredagen! God sommer!

koristen sa...

Jeg har på meg hvit piratbukse bare på trass - kanskje det blir siste gang i år? Besøk hos mor i helgen, forhåpentligvis blir det vær til noen fine turer. Neste uke blir hektisk og morsom tror jeg, gleder meg :-)

God helg til vertinnen og alle andre glamorøse!

Ina sa...

God fredag! Rolig dag på kontoret, etter lange og heftige dager tidligere i uken. Passer bra, jeg fikk nemlig også med meg Sun Ra i går, og var av den grunn litt for sent i seng. I helgen skal jeg kanalisere min indre trønder på trettiårs-temafest. Så når arbeidsdagen er over, skal jeg tråle byens bruktbutikker etter åttitalls Åge Aleksandersen-briller. Lurer på om mitt galaktiske sølvskjørt også skal få svinge seg, inspirert av Sun Ras strålende kostymer?
Dagens duft er Neroli fra L'Erbolario, antrekket består av sort bluse og britisk blyantskjørt med blått brokademønster. Glamorøst!

Line sa...

Jeg sitter på skolebibliotek, det er relativt fredelig og stille før stormen. P1+ søreger for musikk til meg. Jeg skal dra hjem litt tidlig, og komme meg til fjells før det blir kveld. Planen er å vaske hytta, lese, plukke bær og høre lydbok. Det er fin helg det! :-)

God helg til glamourbibliotekaren og alle andre her

Hilsen Line

Annette sa...

God fredag!
Siste dagen i første arbeidsuka etter ferie, jeg synes det er fint at det snart er helg. Men det har egentlig vært bra å jobbe igjen, rutiner er jeg nok ganske glad i.
I dag nyter jeg å ha på knallfargede joggesko på jobb, føles så fritt!
I ettermiddag skal jeg reise med mor og far til Danmark, vi skal feire min onkels 60-årslag. Turen opp og ned har jeg planlagt å bruke til strikking av julegave og å lese Dag Solstad. Hurra:-)
Ønsker Glamourbibliotekaren og alle hennes lesere en flott fredag og helg!

Lektor Tørrdal sa...

Siden jeg ikke er i streik har jeg en noe kaotisk planleggingsdag før mandagens skolestart. Det er litt begrenset hvor glamurøs en klarer å være en hodet sprenges av informasjon.
Skal prøve å få med meg noe fra Kammermusikkfestivalen i Stavanger i helgen, og ellers er det planlegging planlegging planlegging av skoleåret.

Elisabeth sa...

God formiddag, og god glamorøs fredag fra en Bodøby som ikke blir enig med seg selv om det skal være blå himmel eller regn. Så vi får litt av alt!

Glamouren her har vært intakt helt siden i går, og jeg var så lykkelig etter gårdagen at jeg smilte da jeg våkna i dag! Jeg dufter av Valentina, har lufta hunden og skal snart støvsuge huset og tørke litt støv. Senere i dag blir det forhåpentligvis en hårklipp.

Jeg sitter hjemme i sofaen og gjør Parkenfestival-admin-jobbing mens jeg drikker Söderblanding fra Stockholm Tea House og ser på Landegode utenfor vinduet. Om ei uke braker det løs i Rensåsen, og jeg er mer enn klar for festival!

Helga, dvs lørdag og mye av søndag, skal brukes til fjelltur med fine folk! God helg, alle sammen!

Marta sa...

God helg og fredag! Siste helg "heima hjå mamma" før studiestart, kunne godt blitt her litt lengre, men slik er det. Nydusja, kledd i blomemønster og heilt ok ver. + kino i kveld!

Løvemunn sa...

God lunsj! Dagens glamourøse innslag er knallrosa leppestift og "Rak-i-ryggen-parfyme" nummer 1 for meg, nemlig terre d'Hermes. Skal feire en god venninnes bursdag i kveld, og resten av kveld går med til å puste og være sammen med mannen og de søte små.

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Er det mulig at det er fredag igjen allerede? Uka har flydd! Eller heter det fløyet..?
Litt sparsommelig med ytre glamour, men starten på dagen kunne knapt vært bedre. Sto opp litt ekstra tidlig slik at jeg rakk en lang frokost med pannekaker med blåbær og honning og god te. I kveld får jeg besøk av bror og svigerinne så vi skal ut og kose oss. Gleder meg veldig!
God helg til alle!

HildeSofie sa...

God fredag!
Har helt glemt å rapportere i dag, gitt, det har gått i ett på kontoret, men nå begynner det å roe seg og jeg ser en ende på dagens liste :)

Dagens glamour er et knallfarget perlekjede i halsen, ellers er jeg enkelt og casual antrukket.

Planer for helgen: I kveld blir det en rolig hjemmekveld, og imorgen vender jeg nesa mot hovedstaden for tatoveringstime hos Tro, Håp og Kjærlighet - vi har alle ulike preferanser hva angår glamorøs pynt :)

Den seansen kommer nok til å tømme adrenalinlageret mitt, så det blir nok både en rolig lørdagskveld og søndag...!

Ha en finfin helg alle sammen!

Synne sa...

God fredag til alle! Jeg har fri i dag, ettersom jeg fikk ferdig mine frilansaktiviteter i går, og tar helga litt ekstra tidlig. Merker at jeg er trøtt etter en regntung uke, så i dag drikker jeg ekstra sterk kaffe - nam! Jeg har iført meg perlekjede, fredagen til ære, og den røde leppestiften er også på plass. Har ingen store planer før på søndag, men jeg er sikker på at hele helga blir bra! I går plukket jeg opp en ny bok på biblioteket, så om ikke annet skal jeg lese og kose meg i passende høstvær. Jeg ønsker alle en fin og glamorøs augusthelg!

Anonym sa...

God fredag!
Her er min topp 3 liste for ukens glamorøse fredag:

1. Sublim blanding av Shalimar og Double vanille, begge fra Guerlain
2. Denne flammende verden av Siri Hustvedt
3. En kopp Bouddha Bleu, fra Mariage Freres

Ha en fortsatt glamorøs fredag alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Min uke har også flydd eller fløyet (namnam: begge er like greit å skrive! Sitter med manuskorrektur og har sjekket språkrådets nettordbok..). :-) Så fort at det var et lite sjokk å oppdage at det var fredag allerede. Jeg står foran ei arbeidshelg men skal også gå lange turer (i shorts, come rain or come shine!) og gleder meg vilt til å gå til køys med Vigdis Hjorts "Fryd og fare" som kom i postkassa i dag etter å ha ventet siden desember på at biblioteket eller en av mine lokale bokhandlere skal kjøpe den inn. Det er en essaysamling om forholdet mellom liv og dikting, er ikke det salgbar/lånbar litteratur fra en landets aller beste forfattere??

Har capribukser og bluse og da jeg skjønte at det var fredag satte jeg opp håret og tok på "Jaïpur" parfyme. ;-) Håper alle her får ei riktig god helg!

barnebibliotekaren sa...

I dag har jeg planlagt høstens aktiviteter på barneavdelingen. Det blir travelt men gøy. Glamoureffekter er blått blomstret skjørt, kjøpt på Mallorca i sommer, hjerter i ørene og bodylotion med mango og kokos.
I morgen skal jeg jobbe, men det er bare hyggelig. Dessuten har jeg bursdag, så det blir sjokolade bak skranken og en hyggelig kveld med kjæresten, barn og et vennepar litt senere. Jeg gleder meg!
God helg til alle der ute!

Julia sa...

Sent ute igjen, men tilbake på rapporteringen etter lengre opphold. Innledet glamfreddan med Magic in the Moonlight torsdag kveld (åh, Colin), fri igår og gooood tid til mange kaffekopper foran hjernedød senmorgens-tv. Stripete ny marininspirert kjole, thaimat og allsanghygge på konsert med tenåringsheltene mine, Franz Ferdinand senere på kvelden, som var bare kos. Bursdagsfeiring ikveld, en liten snifferunde på Heaven Scent tidligere, og så ser jeg frem til å høre Güra i domkirken neste lördag! Herlig helg etter en kjip og våt uke i felt. God glamorøs helg til alle og spesielt vertinnen!

Populære innlegg