fredag, august 08, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Nok en solfylt fredag, ser det ut til! Jeg vanner tomatplantene som snart må bindes opp; grenene blir tunge etterhvert som de søte små tomatklasene vokser fram. Jeg står på farten og skal straks reise til Haugesund sammen med min musiker-mann, han har spillejobber, jeg tenker å utforske byen som jeg aldri har besøkt før! Glamourbibliotekar-relevante tips tas gjerne i mot! Bokhandler, filmklubber, gallerier, kaféer? Eventuelt også strender, selv om det er meldt torden i morgen...

Dagens duft er Tirrenico, antrekket er foreløbig meget casual, et morgenbad har jeg tatt (fjorden er SÅ nydelig og varm!), og straks skal jeg kjøpe ferske croissanter til frokost. Glamorøs sommerfredag i et nøtteskall for min del!

Ha en fin dag alle sammen, og hjertelig velkommen med rapporter!
16 kommentarer:

.mette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
.mette sa...

God formiddag. Værmeldingen har spådd torden og regn, men jeg vil ha sol og varme. Ikke noe morgenbad på denne damen, men dusj og yoga. Håret er i myk flette og jeg er klar for helg..mette

10:16 a.m.

Josefine sa...

God fredag! Mine planer er relativt glamorøse, da lunsj med Synne og frisørbesøk står på agendaen. :) I kveld skal jeg ut å ta et glass vin med noen venner, og i morgen blir det kinobesøk.

God helg!

Siri sa...

Armbåndet som gir adgang til Øya-festivalen er dagens mest glamorøse detalj. Knallbra kveld i går, og enda er det to dager igjen!

Ellers skal nok helgen brukes på husvask og lesing, og kanskje en tur i skogen søndag.

barnebibliotekaren sa...

Her drikkes det kaffe for fulle mugger. Det var litt tungt å starte på jobb igjen denne uka,- døgnrytmen er ikke helt på plass.

Men ferien har vært fantastisk, med sol, bading og ikke minst å få oppleve min nieses sørlandsbryllup. Friluftsvielse i havgapet med dønningene mot svaberget som bakgrunnsmusikk, og en fantastisk fest etterpå. Uforglemmelig!
Dagens duft er ck in2u, jeg har nye Birkenstock og 70-tallsvide jeans ... litt retrolook :-)
I helgen blir det litt lørdagsformiddagsjobbing på biblo, med årlig quizfest (med vandrepokal) hos gode venner på kvelden.

God helg til alle!

Anaruh sa...

Jeg drikker te, blar gjennom bildene på telefonen (som skal sikkerhetskopiere over på en ekstern harddisk) og spiser sjokolade.

Skal straks lage meg litt lunsj, og tenker å ta den og en bok med ut i hagen.

God tur til Haugesund! Vi var der i bryllup forrige uke. Jeg synes egentlig byen ser litt forfallen ut, men et par fine steder var det da. Byparken hadde minnestøtter for organister ( tror jeg det var); der er det fint å lese på en benk. Busstoppen i Sørhauggata 162 var skikkelig fin (bilde finnes i min instafeed - @anaruh) og i Haraldsgata var det en kafe/tehus/sjokoladebutikk. Dessverre var den stengt på søndagen da jeg gikk forbi.

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dette er en fin dag! Har fin sommerkjole og nyvasket hår i anledning fredagen, samt et nesten nifst ryddig kontor med nye planter som pynter opp. I ettermiddag vender jeg nesa sørover mot min barndoms dal for spel og familiehygge. Har bunkret opp med reisesnop og funnet frem fin musikk som skal ta meg gjennom fem timers biltur i ensomhet. Det blir fint!
God helg til alle!

HildeSofie sa...

God fredag formiddag! Jeg er på vei til brunsj med en kamerat - er i Oslo i anledning Øyafestivalen, så benytter sjansen til å treffe kjentfolk.

Glamouren er rød kjole - og det samme festivalarmbåndet som ble nevnt over her :) Det har følge av et armbånd til, nemlig det som viser at jeg er frivilligjobber der.

Planene for helgen er vel dermed ganske selvsagte, hihi, og jeg skal gjøre mitt beste for å bidra til en knallfestival for publikum. Visste dere at Øya er Miljøfyrtårn, med nesten null utslipp og avfall? Takket være Natur og Ungdom kildesorteres alt. Er ikke det imponerende, så vet ikke jeg!

God helg til alle!

Hermia sa...

Hej! Nu har jag jobbat i en vecka efter semestern och motvillig känner jag att jag börjar anpassa mig till ett lite annat tempo samtidigt som något slags tidig känsla av höstblues kom igår. Fast idag känner jag mig extra glamorös i linne (med både broderier, mönster och små speglar..) inköpt i New York :) Imorgon väntar en tur till ön där lilla stugan står och längtar efter mig. Ha en riktigt fin helg med festivaler, resor och hängmattshäng!

S sa...

Fin fredag!
Har glemt å rapportere i det siste - mye som har foregått i sommer. Første uke tilbake på jobb og det krever sin kvinne. Men føler vel jeg begynner å komme inn i det igjen. I dag er det meste klart for utflukt til fritidshuset vi nylig har skaffet oss, og selv om det bare er vel en uke siden vi dro derfra sist så gleder jeg meg.

Planene er dermed lagt: om godværet holder seg så blir det jobbing utendørs og blir det regn er det ting som må fikses innendørs også. Men det skjer noe når jeg reiser dit, og jeg opplever en stor ro. Det er liksom begrenset hva jeg kan ta meg til, og selv om vi har forskjellig som bør gjøres før vinteren så kjennes det ikke stressende ut - bare lystbetont.

Ellers har jeg bedrevet arbeidsdagen med å rydde på kontoret, og tatt en liten pause for å snuse på en nyfødt en. Nå blir det litt mer jobbing, og deretter et par ærender og så går kursen til "hytta". Oh lykke!

God fredag, folkens!

Ina sa...

Kjapt innom på en hektisk kontorfredag.
Her består glamoren av Eau de Chloe, sølvarmbånd, lysegul topp, smale jeans, høye hæler (av og på) og høye forventninger.
Om et par timer kjører jeg av sted til Hamar for å nyte "Lyden av Prøysen"- både favorittsangeren min, og favorittmannen min bidrar der. En av mine absolutte favorittsaksofonister og min favorittlydmann også, forresten. Det må jo bli bra.

Glemte å pakke badedrakt, men Mjøsa er nok uansett litt kald?

God helg!

Hazel sa...

Jeg tager det helt stille i dag. Vi har været ude at rejse i tre uger, så det er første weekend hjemme i lang tid. Altid en fantastisk følelse at komme hjem og kunne begynde at bruge nogle af de ting, man har købt :) Så her står dagen på Øhavs salve fra Ærø, te fra Paris og læsning af "We Are All Completely Beside Ourselves" af Karen Joy Fowler købt i England. Perfekt!

God fredag til alle! :)

Ine sa...

Her er det uvanlig stille og rolig til en fredag ettermiddag å være - vår lille gutt har nemlig sin første uke i barnehagen. Vi pusler litt i huset, vasker klær, drikker en kaffe på balkongen, leser litt bok og avis. Litt rart, og samtidig godt. Nå skal jeg snart hente lillen hjem, og etterpå skal vi bestille pizza og bare ta det med ro. Dagens glamoureffekter er min stripete favorittopp, forlovelsesring og noen biter mørk sjokolade til kaffen. God helg!

Stine Arkeologine sa...

Dagen begynte med lang tur i skogen, med mye fint å se og studere som alltid så det tok glamorøst lang tid. Nå har jeg sommerparfymen min "Womanity", oppsatt hår og hvit bluse, og snart får jeg et hyggelig besøk. Fin dag!

God helg alle sammen! :-)

Tannlege-trollet sa...

Jeg har reist til St.Petersburg på kunstferie.
Gleder meg til Hermitage i morgen.Det er så
utrolig vakkert her..............

Karrifuzz sa...

Sein rapport frå min kant, men det har seg at glamouren i dag har bestått i sauemanikyr og ormeog flått behandling av sau... slå den :) Ekstra glamorøst vart det å ta seg ein dusj etterpå :) God tur til Haugesund og til styggeveret, men det blir jo aldri feil å dra fram ei bok når det lynar og regnar :)

Populære innlegg