onsdag, september 24, 2014

Dag 3


I dag valgte jeg en bodycream fra Chanel, nemlig Chanel no. 5, som jeg fikk av min elskede en gang. Den føles eksklusiv og velduftende på en helt ordinær onsdag! Jeg er svært fornøyd med mitt valg! Hva med dere?

Husk: Det er lov å bli med når som helst i uka, man må ikke ha vært med fra starten! Hjertelig velkommen skal dere alle være - mer info her


16 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen. Etter 3 km spasertur på vei mot jobb (droppet bussen noen holdeplasser) kan jeg meddele at jeg har et lekkert Desiqual-skjerf rundt halsen. Sjelden brukt - men veldig fint. .mette

Isolde sa...

Nå er jeg også med - hadde liksom ingen anledning de to andre dagene. Men i dag fikk det nye skjørtet som jeg liksom ville spare litt, komme ut av skapet. Rundt halsen har jeg et langt og dinglende smykke som heller ikke har sett dagslys på en god stund.
Ha en fin dag!

Kristine sa...

Inspirert av høstjevndøg har jeg jeg tatt fram tweed-drakten selv om jeg ikke skal i møte eller noe annet med dresscode. Dette er et av favoritt-plaggene mine og bør jo brukes så ofte som mulig.

Ellers tenkte jeg at tid er like mye en luksus som "fin-tingene" så jeg stod opp litt før og bakte grove scones til frokost selv om det ikke var helg. Scones med ost og te fra Palais de Thés gjorde onsdagsmorgenen passe glamorøs.

Marit sa...

Den fine, nye strikkekjolen fra Odd Molly og et nydelig smykke med lilla sten som jeg kjøpte på Kreta.

koristen sa...

Fin, gammel blåklokkebrosje i sølv og emalje kvikker opp antrekket som ellers består av jeans og hvit bluse :-)

Pernille sa...

Strålende tiltak! Jeg misset de to første dagene, så tar det igjen med tre sjeldent brukte ting I dag :-) Jeg tok på meg en ullcape jeg kjøpte for noen år siden, men som jeg alltid glemmer å bruke før det er for kaldt! Jeg har også på ett fint gammelt smykke med glitrende oransje sten, sølv og markasitter som jeg fikk av en veninne til jul for noen år siden, men som jeg sjelden husker å bruke. Og jeg har I tillegg nye, pene hansker som mamma kjøpte til meg I fjor.

Kjersti sa...

Foreløpig sitter jeg her i slapp joggebukse og ditto genser - MEN planene for ettermiddag / kveld er noe helt annet: Jeg skal på show med Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde! Nå er for så vidt begge de to både gamle og velbrukte, he he, men glemte kan de ikke akkurat sies å være... Derimot er skjørtet jeg har tenkt å ha på meg ganske glemt. Det er snakk om et tweed-skjørt i grønnblå nyanser, veldig pent - men altså lite brukt. I dag skal det på! Jeg må bare tenke ut en passende overdel, hmmm....

Stine Arkeologine sa...

Et svært tidstypisk 80-tallsgullsmykke fra min første ordentlige kjæreste henger rundt halsen i dag. :-) Pur nostalgi og pastellfargede minner om ung kjærlighet, veldig koselig å ta fram!

Elisabeth sa...

Dagens glam er en kanskje 20 år gammel gjenstand som knapt har vært brukt siden jeg fikk den. Usikker på hva jeg skal kalle det - det er som en brosje (med nål bakpå, brukes for å lukke en cardigan uten knapper) som er laget av en flat, rund stein med motiv på forsida. Kan det kalles brosje selv om det ikke er bling-steiner? Usikker. Men det er min gjenstand i dag.

Anonym sa...

Mine hvite skinnstøvletter med gullprikker på! Så sinnsvakt kule at jeg for ofte "sparer" dem til det perfekte antrekket, men ikke idag. Juhuu!

Anonym sa...

Sort, langt smykke med store steiner som jeg har fått arve av min mor :-)

Ina sa...

Dagens oppgaver krevde et sobert antrekk, så utfordringen ble satt på hold til jeg kom hjem. Nå derimot, har jeg funnet fram en sjokkrosa blazer jeg ikke har brukt på lenge, og en sjokkrosa t-skjorte, og en sjokkrosa lipgloss. Jeg er vanligvis er kledt i sort, hvitt, grått og blått, men synes det er forfriskende med litt farge!

Hazel sa...

I dag har jeg taget en sæbe i brug, som jeg købte på ferie i sommer. Rigtigt luksuriøs og med en fantastisk duft af lavendel :-)

Anonym sa...

Ikke helt relevant, men jeg lurer på hva slags app du har brukt for å få så fint lys på bildet ditt....

Glamourbibliotekaren sa...

Den heter Lumie!

Anonym sa...

Takk! :)

Populære innlegg