lørdag, september 13, 2014

James!

I kveld skal jeg på mitt livs fjerde konsert med min elskede James Taylor! Derfor kjører vi reprise av følgende post fra februar i fjor: 
Som tidligere nevnt, her er en hel spilleliste tilegnet James Taylors musikk. Han er en av mine største musikalske helter, ikke minst på grunn av harmoniene og gitarspillet. At stemmen hans er den jeg ville hørt på hvis jeg av en eller annen grunn skulle bli vettskremt og trengte trygghet rundt meg, sier litt om hvilken rolle han spiller i mitt liv.
Love ya James.


6 kommentarer:

fivrelden sa...

Kos deg masse på konsert. Det er fint når vi ka ha et møte med de musikerne vi hører på :)

Ine sa...

Kos deg masse masse på konsert! Jeg har også James Taylor som en av mine trygge stemmer. Neste gang han kommer til Norge må jeg sørge for å være der, jeg også :)

Stine Arkeologine sa...

Så bra, ønsker deg en kjempefin kveld! :-)

fru winther sa...

Nyt kvelden, han har en av de vakreste og mest betryggende stemmene jeg vet om.

Hilde1981 sa...

Fantastisk ! Gleder meg til nyte denne til og fra jobb :)

Stine Arkeologine sa...

Jeg må bare fortelle at jeg hører gjennom spillelista nå, og at jeg synes denne musikken er noe av det fineste og mest harmoniske jeg har hørt! Så fint at jeg blir rørt. Jeg har mest klassisk musikk i ballasten hjemmefra og det er mer tilfeldig hva jeg har oppdaget selv av annen musikk, og jeg er så glad for at jeg nå har "oppdaget" James Taylor. En klem og tusen takk til deg! :-)

Populære innlegg