onsdag, oktober 15, 2014

Dagens kåpe


Denne var fin!! Fra Anthropologie, ikke uventet. 

4 kommentarer:

Anja sa...

Jeg synes alltid at Anthropologie-plaggene du velger vise er så fine, men nå har jeg vært innom flere av butikkene deres, og fant ingenting som så fint ut. Fikk veldig Indiska-følelse, og synes ikke det var så spesielt likevel. Har du kjøpt noe der når du har vært på reise?

Reidun sa...

Kåpen er vakker, og jeg liker at du kaller den nettopp det; en kåpe. Datteren min kaller alt for jakker, både jakker og det som etter mine begreper er kåper - eller frakker.

Mildred sa...

Glamourbibliotekaren har jo så godt et blikk! Jeg har vært i Anthropologie-butikken i Meatpacking, NYC. Masse bohemske, deilige kjoler som på for eksempel Indiska, men jeg har funnet masse fint tøy av den enklere typen der også. Blant annet en superkul, mørkeblå skjorte til husbonden.

Glamourbibliotekaren sa...

Anja: Det høres ikke ut som den Anthropologie jeg kjenner, så jeg tipper du var litt uheldig med sesongens mote. Det kan jo fort skje i alle butikker egentlig - man synes vanligvis de har mye fint der, og plutselig kommer man inn også ser det ut som om de har fått dilla på et eller annet man ikke liker i det hele tatt. Jeg har aldri fått Indiska-følelse (no offense, Indiska kan ha en del fint) - Anthro har mye mer delikate plagg, og dessverre noe dyrere, og for ti år siden hadde de så mange fine kjoler at jeg holdt på å miste pusten. Har kjøpt både kjoler, bluser, undertøy, tilbehør og en bukse (!) der. Det kan jo hende vi har litt forskjellig smak også, men siden du har likt de plaggene jeg har lagt ut her i bloggen, sier jeg bedre lykke neste gang! :)

Reidun: Dette er definitivt en kåpe! Kjøpte en i Paris nå som jeg ikke vet om jeg skal kalle kåpe eller jakke.. må tenke på det.

Mildred: Takk for det, du! :)

Populære innlegg