fredag, oktober 10, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Her er det hjemmekontor, levende lys, P2 og ny Prince Vladimir-te-ladning fra Kusmi, og en fin bunke med plater ved min side som skal utforskes. Dagens duft er Parfums DelRae Bois de Paradis, og i aften blir antrekket kjole - min elskede og jeg skal på restaurant og i filharmonien, og feire en god jobbnyhet som jeg fikk i går. Men først skal det jobbes!

Planene ellers er å jobbe litt i morgen, lese ut boka mi, og generelt bare ta det med ro. Henge litt i hagen. Kanskje ta et kjapt fjordbad, vi får se. 

Ha en fin dag alle sammen, og hjertelig velkommen med fredagsrapportene deres!


23 kommentarer:

Solveig sa...

Den største glamouren for meg i dag er at det er lønningsdag! Jeg skal på en real shoppingrunde og se etter både vinterjakke og sko. Og kanskje unne meg en ny leppestift, må ha en fargeklatt i ansiktet da brunfargen fra i sommer forsvant svært fort :-O Ha en fin fredag, Glamourbibliotekaren og alle leserne!

Isolde sa...

Prince Wladimir godgjør seg i koppen min også! Den er sååååå god! God fredag og god helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
Grått høstvær ute, men nydelige farger på trærne utenfor kontoret veier opp. P2 på radioen, Lady Grey i koppen og burgunderrøde strømpebukser under fredagskjolen. Dufter Coco Noir (som vanlig i høst).

Skal straks gyve løs på siste rest av ukens gjøreliste på kontoret (som for øvrig er stappet fullt av klargjorte bøsser til TV-aksjonen neste uke - pass på å være hjemme søndag 19. oktober, folkens!).

Planer for helgen: en tur til akevittfestivalen på Gjøvik er obligatorisk - ikke for akevittens skyld, men det er hyggelig når det skjer ting i nærområdet, og jeg er rimelig sikker på at det er mye godt der for et matvrak som meg! :)

Ellers blir det lesing av bok - jeg har også innsett at jeg faktisk ikke har lest hverken Animal Farm eller 1984, så de står på planen begge to.

Riktig god helg til alle!

koristen sa...

Gratulerer med god jobbnyhet!

Her er stille og rolig, men senere i dag strømmer det inn kunder til et møte. Jeg har svart kjole, sølvglitrende negler og hjertesmykker. Fredagsduften er Vetyverio fra Diptyque, mmm.

Senere i dag er det venninneklubb, i morgen besøke mor. Ellers i helgen blir det strikking, lesing og pugging av tekster som forberedelse til korkonserter neste helg.

God helg til Glamourbiblitoekaren og alle andre!

PS Fjordbad? Nå? Det vil jeg kalle å ta frem sin skjulte viking!

SilM sa...

Jippi for latmannsfredag! Her er dagens planer avlyst, og eneste plan er å passe på småen, drikke te og kose oss inne under teppe mens regnet pisker ute! Den ytre glamouren ditto, men skal se meg om etter restaurant i Oslo å feire tre års bryllupsdag! Forslag anyone?

Resten av helgen blir litt trening, besøk av søster'n, tur til biblioteket eller i skogen, eller begge deler.

God helg!

Ingerid sa...

Å, høst... det blir en helt vanlig helg med mye husarbeid og slikt, etter en intens jobbuke. Dagens glamour er - enda et ferdig kapittel til avhandling (fingrene krysset for å dra det i havn idag), kokos-oolongte i den russiske porselenskoppen mens jeg gjør ferdig kapittelet, Songes fra Annick Goutal bak øret, fine grønne øredobber og grønt antrekk, og lønningsdag=høstsko til barna. Ikke så verst, med andre ord! Helgen innledes med brettspill med åtteåringen ikveld, og kanskje til og med litt popkorn eller en siste kopp te. Mmmmm, høst. God helg til alle! Forresten, restauranttips i Oslo - siden vi sjelden går ut har vi etablert et lag med "tre sikre" nederst på Grünerløkka - Trattoria Popolare (italiensk), Le Benjamin (fransk gourmetbistro), Dr Kneipps vinbar (klassisk bistro som har hevet seg etter en bølgedal for et par år siden). De to første bør man reservere hos, den siste tar ikke bordbestillinger - alle er uformelle nok til at man slapper av, og mat og min er på topp. God feiring, SilM!

KariM sa...

Supertidlig på jobb i dag - men det gjør ikke noe for jeg Karin&Sara sin podcast på øret og kaffe i koppen.

Ikke så mye ytre glamour her - trekker i helsvart bortsett fra oransje sokker og grønn eyeliner. Parfymen er en prøve jeg fikk fra Heavenly Scent i går som lukter fantastisk. Fint å ha et bursdagsønske! Helgen skal gå med til å flytte en campingvogn fra 60-tallet som vi (endelig!) har lakkert og gjort vanntett (det tok bare 4 år...) til hagen til søsteren min. Det er en milepæl i dette prosjektet altså :) Ellers kom jeg plutselig på at jeg ikke har noen planer på søndag. Hva? Kan det være sant? Fantastisk deilig følelse! Da blir det nok skogstur, hvis været tillater det.

Spennende med god jobbnyhet (sprekker bare nesten av nysgjerrighet...)! Jeg ser også spennende ting i horisonten - det hjelper sånn på fredagshumøret!

God helg alle sammen!

Cecilia sa...

TGIF!
Jeg innvier ny kjole fra loppis i dag, og varierer mellom hele 2 par brand new gummistøvler. Smykkene er fra en søramerikansk butikk i Barcelona, og duften er Lady Million.

I helgen blir det et oppgjør med brukte klær, siden jeg har invitert venninner til bytteparty. Denne gangen skal jeg være usentimental og rett og slett kvitte meg med det som ikke brukes ... som jeg alltid tenker. De fleste er mest opptatt av å bli kvitt ting, men det er gøy når man finner noe nytt også. Overskuddet blir levert til et asylmottak og der blir visst hvert eneste plagg tatt i bruk.

Ja og så en konsert i kveld, Richard Bona, det blir fint.

God helg til alle!

Glamourbibliotekaren sa...

oooh, Richard Bona! Hørte han for noen år siden med Steve Gadd i bandet, og dessuten har jeg hørt han med Pat Metheny Group et par ganger - strålende! God fornøyelse!

Siri sa...

Hadde egentlig tenkt å innfinne meg på kontoret i dag, men ettersom det regnet så voldsomt, ble det hjemmekontor i stedet. Deilig. Fyr i ovnen og god kaffe.

Få planer for helgen annet enn noen venner på middag i morgen, noe som motiverer til å rydde og vaske litt i leiligheten, uten at jeg har tenkt å overanstrenge meg på den fronten. Synes ellers at det er litt digg at det skal regne i helgen, så kan jeg med god samvittighet synke ned i sofaen med en bok.

God helg til alle!

Salome sa...

Dagens glamourfaktor er utvilsomt fredsprisen til Kailash Satyarthi og Malala Yousafzai!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Jeg trenger ikke stort annen glamour enn høsten, for det er den alleraller beste årstiden. Den personlige glamouren er ellers ikke mye å skrive hjem om.
Har så langt ingen fastlagte planer for helga, men har lyst til å se Boyhood før den går av kinoprogrammet. Ellers skal jeg høre masse musikk og drikke te og nyte frihelgen.
God helg til alle!

Line sa...

I dag blir det en relativt rolig ettermiddag med tanteunger på besøk, og mulighet til handarbeid. I morgen skal vi på bytur med de samme tanteungene. det blir lekeland og kanskje ishall i tillegg til butikkene. Søndag er helt uten planer. men foreløpig er været fint i nord, så det kan vel bli litt utetid.

God helg til alle

Maren sa...

Dagens glamorøse effekt er selskap av Mr Darcy-nettet på dagens aktiviteter: Forelesning, trening og etterhvert middag med venner. I helga skal jeg jobbe både lørdag og søndag, men får tid til både venninnebesøk, kjærestetid og lesing. Må finne ut hva neste bok skal være, også. Alternativene er mange <3 Riktig god helg!

Anonym sa...

Joyful duft fra Escada innkjøpt i går. Og ny Dior Mascara. Emilie Nicolas i ørene til jobben og etterpå også. God helg !

Anonym sa...

Ingen tvil om at høsten er her, og da er det bare å kjøre på med "glitter og glam" for å lyse opp i mørket. I dag ble det en "festlig" kjole, halssmykke og armbånd.

Høsten er en hyggelig tid, så jeg ser frem til stearinlys og en god bok i kveld.

God helg alle sammen!

Trude

Synne sa...

Så hyggelig med gode jobbnyheter! Kos dere med feiringen!
Foreløpig har fredagen vært preget av været, men nå klarner det opp! Jeg har nettopp tatt en treningsøkt, så nå er jeg klar for helg. Har tenkt å begynne på en ny bok, ettersom jeg leste ut en i går kveld, og drikke kakao med ei venninne på søndagen. I kveld blir det Oktoberfest! Vi er en vennegjeng som hever seidelen hvert år. Jeg skal ha på meg fin rutekjole og har planer om å smake på minst tre øltyper jeg ikke har smakt før. Nam!
God helg til alle!

Lektor Tørrdal sa...

Her er det avslappet høstferie-fredag med piknik i stuen med glade og livlige barn pga regn i kolonihaven. Senere blir det kakebaking til besøk av venninne.
Ellers skal jeg vurdere engelskstiler i helgen, og gå litt på haustmarken i byen.

Frøken Desibel sa...

Siste lille inspurt før det er helg. Skjønt, jeg må jobbe i helga, men sove ut, det skal jeg få til!

Snart skal jeg på en yogatime, og deretter blir det fredagspizza og leftover godis fra bursdagsfeiring.

Føler meg litt som Jenny i Love Story hva stilen angår i dag. Og nå når høsten har kommet er det Infusion d'Iris som gjelder i duftveien.

God helg alle sammen:D

Julia sa...

Første fredag i the city of dreaming spires, og for en uke det har vært! Får jeg lov til å bo her, liksom? Et kikk på studentkortet mitt er glamoureffekt nok på daglig basis, enda kappen henger klar til flitting bruk. Ser frem til når ting roer seg litt ned og jeg begynner å føle meg hjemme her. Ønsker alle en riktig god helg!

Anaruh sa...

Etter en krevende dag på jobben skal jeg ta helg med god samvittighet! Jeg har flyttet inn i ulltøyet, sofaen og sesongens første kopp med Thé des Amants venter. Resten av helgen vil jeg lese, jobbe litt i hagen, bake og bare gjøre ting som er koselige. Og ja - på søndag skal jeg trekke en vinner av Listebloggens aller første gi-bort-lek! Jeg tror jeg er minst like spent som de som har meldt seg på :p

God helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Glamorøs fredag på helgebesøk hos gode venner, barna koser seg og jeg slapper av. Har vært på lang bokhandelromsteringsrunde, sett på hundre bøker og kjøpt ei, en perfekt dag. :-) Riktig god helg alle sammen!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle hyggelige fredagskommentarer!

Populære innlegg