fredag, oktober 31, 2014

Glamorøs fredagGod morgen! Her på glamourkontoret er arbeidsdagen forlengst i gang, jeg er allerede snart ferdig med en av dagens hovedoppgaver og planlegger derfor å få gjort ekstra mye før jeg tar helg. Vakker himmel på vei til jobb med Radio Glamourbibliotekar vol. 32 på øret ble den perfekte starten på Glamorøs fredag! Morgengavediamant rundt halsen, Guerlains Mitsouko og Chanels neglelakk i fargen Tulipe Noire står for dagens ytre glamour, i tillegg til kasjmir-cardigan og nye støvletter. Planen for aftenen er en tur i operaen med min elskede (tredje gang denne uka, woohoo!), i morgen skal jeg jobbe litt, og resten av helga består av mye tid til å slappe av! Og et loppemarked, samt en konsert med koret til min eldste og plutselig nesten voksne nevø (som synger andrebass) søndag kveld. Fin helg! 

Det var så hyggelig at så mange la igjen rapport her forrige fredag! Jeg håper virkelig dere vil gjøre det i dag også, dette er en fin tradisjon, og "the more the merrier" gjelder i høyeste grad på Glamorøs fredag her i bloggen. Det er vel sikkert flere enn jeg som skal på konserter rundtom, det er jo høysesong nå i allehelgenshelga. 

Ha en fin dag alle sammen, og la oss andre få høre hvordan deres fredager er!  

mvh Glamourbibliotekaren.

P.S. En fin liten melodi fra nevnte spilleliste - her er Michael Franks og "The lady wants to know". 

35 kommentarer:

Kjersti Nerum sa...

Jeg våknet klokka 08, og har akkurat satt på teen. Særdeles uglamorøs fredag hittil, med en real morgensveis, tøfler og joggebukse. Men den skal bli straks litt mere glamourøs når jeg har fått jobbet noen timer, for da skal jeg til byen og handle, og samtidig unne meg et besøk hos konditoren. Jeg misunner alle som har en jobb der man har bl.a. fredagskaffe og kollegaer med bursdag som har med kake, og når jeg ikke har det selv, så får jeg ordne det på annet vis :)
Forruten jobbingen, skal jeg bruke formiddagen til å spekulere på om jeg vil ha napoleonskake eller marsipankake.
God fredag!

Siri sa...

Jeg befinner meg på en svensk herregård - det kaller jeg glamour! Er her på et seminar med jobben og blir til i morgen. Har nettopp spist hotellfrokost, og det er alltid stas. Nå venter sosiale aktiviteter (det faglige gjorde vi unna i går) i den kjempestore, høstlige parken som omgir herregården.
Hjem i morgen, altså. Da venter en vennemiddag om kvelden, men ellers ingen store planer. Vurderer imidlertid å la meg inspireres av Glamourbibliotekaren og se Woody Allens "September" igjen på søndag.

God helg til alle!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Kjenner en real forkjølelse er under oppseiling, men prøver å ignorere det i det lengste. Dagens glamour er ganske nedtonet, med svart skjørt og strømper og grå genser. Tror jeg glemte parfyme i dag, men nye sko og varmrosa leppestift hever likevel nivået et par hakk.
Hvis helsa holder blir det synging i helga, og i kveld skal jeg bivåne noen fine unger i deres halloweenkostymer. Blir moro. Hvis forkjølelsen slår ut i all sin prakt, blir det en helg på sofaen med Hitchcock og popcorn. Kan leve med det også, kjenner jeg. God helg til alle!

Dahlia sa...

Feirer fredagen med hvite strømper med svarte bomber på - som vekker oppsikt hos mine kollegaer :-)

Og gleder meg til en helg uten planer. Håper på god tid til å lese, for jeg har flere spennende leseprosjekter på gang. Og så kommer det vel noen skumle små på døren vår i kveld.

HildeSofie sa...

Hurra for glamorøs fredag! Jeg hilser fra frokostsalen på et hotell i Kristiansand, hvor jeg nettopp har spist deilig frokost (og sjokoladecroissant!). Det er glamorøst,det! Etterpå blir det spa og ansiktsbehandling, før jeg treffer jentegjengen for den årlige mat- og vinreisen. Planene for helgen er altså hytte, hyggelig selskap og god mat og drikke. Null stress, bare kos!

Anonym sa...

Pen bluse og bukse for å føle meg fredagsfin. Leste akkurat om det gamle begrepet "gå-bort-klær". Det likte jeg så godt, at jeg vil si at jeg i dag har på meg nettopp det.

I morgen er det vennemiddag med planlegging av tur. Ikke første gang vi planlegger, men ingen tur ennå. Men hyggelige middager har det blitt.

Solide mengder godteri er kjøpt inn, slik at jeg er sikret en søt kveld selv etter at nabolagets barn har vært innom.

God helg!

Trude

Anonym sa...

Jeg har kjøpt Vincent Van Goghs brev, en skikkelig murstein som forskuddsvis bursdagsgave. Klarte ikke å vente :) Den ligger foran meg på bordet hjemme og jeg gleder meg til å begynne på den. Jeg skal nyte hvert ord. Han er en av mine favorittkunstnere. Ellers er det glamour at jeg skal gå tidlig fra jobb i dag og møte venninne i byen.
God helg!

S sa...

Åh, i dag er fredagsglamouren inne med skjørt og nyvasket hår. Og fra kontorvinduet kan jeg se ut på hvite fjell og snø som daler ned utenfor.

Planene for helga er mange, men innbefatter mye kos og bare litt arbeid. I kveld blir det utdeling av godterier til de små som ringer på (jeg har maska klar, jeg!) og ellers hygge med familien. I morgen blir det dugnadsarbeide før jeg gjør meg klar til kostymeparty hos en god kollega. Og siden jeg fikk antrekket klart i går må jeg si jeg gleder meg - skal virkelig være fjong og glamorøs på lørdagskvelden. Søndag blir det vel en del hvile, men på ettermiddagen skal vi feire en liten gutt som blir tre år i dag!

Nå gjelder det å komme ordentlig i gang med arbeidet, så jeg får gjort alt jeg må før jeg skal gå hjem.

God helg til alle!

Hilsen S

Lektor Tørrdal sa...

Helg med innleveringsoppgave på studier - lite glamurøst der gitt. Men også Halloween med venner og ungene. Jeg skal være utbrent gymlærer som er ganske skummelt. Så er det bursdag for mamma i morgen og champagnelunsj med jobben på lørdag. Så da stiger glamureffekten. Søndagen avsluttes med teater med elevne mine fordi vi vant billetter. Innimellom skal jeg analysere setninger og prøve å ikke bryte sammen av panikk.

Julia sa...

Nydelig morgenhimmel og god tid før dagens første programmpunkt er en fin start på dagen, som i stor grad vil tilbringes på Ashmolean (seminar straks, 1920-talls festaften ikveld). Helgen blir en blanding av jobb og fritid, og dagens ytre glamoureffekt er min crazy/fine silkeskjorte med Hieronymus Bosch-trykk. Ønsker alle en riktig god helg!

Kristin sa...

Jeg skal bare komme meg gjennom arbeidsdagen, også venter en helg i Paris! Blir ikke bedre enn det. Har hatt stor glede av innleggene dine fra turene dit, tusen takk :)

Josefine sa...

God fredag! Jeg er hjemme hos foreldrene mine i helgen og nyter å bli skjemt bort! Planene for helga er å ta det med ro, øve på korsanger til øvelse mandag og være sammen med familien. Ganske så glamorøst!

Anonym sa...

Startet dagen med fotpleie - det er om ikke glamour så iallfall en luksusgreie! Så bar det på jobb og innimellom jobb og ikke jobb planlegger jeg en forrett til morgendagens Bof Bourguignong-gryte. Forslag mottas med takk. God helg til alle - glamourbibliotekaren i sær. .mette

Anonym sa...

Boef boef boef må det blir :-)

Glamourlegen sa...

Sykemeldt med bihulebetennelse fra og med i dag. Har egentlig vakthelg men den derre kroniske forkjølelsen som kommer når man har barnehagebarn i heimen har bare ballet på seg. Ikke engang vasket ansiktet i dag, har på snørr- og youghurtflekkete kjole fra i går. Huden liker ikke væromslaget, føles som kløende sandpapir over hele kroppen.

SÅ! Da blir det glamour, da! Blir med mann og barn på helgetur til svigers, skikkelig luksus å ha barnepass (svigers er drømmebesteforeldre), så tenker jeg tar med nesespray, halspastiller, bok og strikketøy. Og en godispose med diverse pukka-te fra skapet hjemme.

God fredag, og deilig helg alle sammen :)

Anaruh sa...

MIn dag startet med superstressende IT-trøbbel og to møter som nesten overlappet hverandre. Men nå har jeg fått i meg lunsj, smilt av den ene avdelingen hvor alle har halloweenkostyme på (tøffinger, altså!), og nå går alt så mye bedre.

I kveld skal jeg følge yngstemann rundt på Knask eller knep-runde, og når barna er i seng, skal jeg lage popcorn og se Psycho. Gruegleder meg.

Ellers består helgen i 14-års kjærestedag, hvite liljer i vasen - en allehelgensdagstradisjon - og ellers tid til bøker, tekopper, film og tente lys. Helgen er svært etterlengtet; jeg skal bare slappe av!

God helg alle sammen!

koristen sa...

Litt forkjølet glamour i dag, men antrekket er fredagsfint - grå kjole med ugle på og mørk rød topp inni. Nå skal det jobbes intenst i noen timer til før jeg skal hjem og slappe av i et forsøk på å bli kvitt resten av basillene.

Helgens prosjekt er rydding av et kaotisk soverom, ellers blir det strikking, lesing og et venninnebesøk.

Nå skal jeg spille Radio Glamourbibliotekar nr 32 til arbeidet, tusen takk for den!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

AnneWilsonJewellery sa...

God formiddag!

Vakkert høstvær idag :) Antrekket består av svart trøye og svart cardigan fra Uniqlo, svarte jeans fra Gap, svarte Nike Airmax (passer godt til sjumilssteg om morgenen) og grått leopardskjerf i silke fra Yves SL. Duften er Liérac's bodylotion med "fleurs blanches".

I helgen skal det males, males, males. Muligens blir det en tur på kino for å se "Mr. Turner", som har fått veldig bra kritikk.

Ha en riktig god helg.

Huldra sa...

Lite glamour i dag; jeg ligger med varmflaska i sengen. På nattbordet en kopp kokt vann. Håper formen blir litt mer glamourøst utover dagen.
I helgen blir det en blanding av jobb og fritid. Med et østerrisk allehelgen/allesjelers teselkap som høydepunkt. Med noen venninner skal vi hente frem minner om våre kjære. Det serveres te med rom og stekt semulegryn med korinter. Jeg tror en ny tradisjon blir født.

Maren sa...

Dette er en skikkelig glamorøs fredag. Begynte dagen med havregrøt med kardemomme før frisørbesøk. Nå er håret friskt og fint, jeg er kjempefornøyd. Nå skal jeg lese i et par timer, og så skal jeg ta helt fri. Min første frihelg i Oslo på seks uker, og det kjennes så utrolig deilig! Jeg har bare koselige ting på agendaen, filmtitting med gode venner i kveld, og så to deilige dager med bok, tedrikking og kjærestetid. Perfekt! God helg!

Sørlandspige sa...

Regnvær på disse kanter, men gjør likevel klar for hyttetur i helga. God mat og drikke, fyr i peisen og fin musikk sørger for godfølelsen, og hav og skyformasjoner fascinerer alltid! God helg!

Stine Arkeologine sa...

God fredag! Jeg har hjemmekontor, spiser havrekjeks med nyrørte jordbær, hører fin musikk og leser korrektur. I helga skal jeg hvile hodet og har lastet ned "The man who loved Jane Austen" på lesebrettet, ei skikkelig tulle- og drømmeseglangtbortbok. Når jeg ikke drømmer om å møte Mr. Darcy på nasjonalbiblioteket skal jeg male på loftet akkompagnert av bl.a. Radio Glamourbibliotekar vol. 32 - det blir bra! :-)

God tur i operaen i kveld Glamourbibliotekar, og riktig god helg alle sammen - håper minst like mange vil rapportere her i dag som sist gang, det er så hyggelig å lese om andres fredager!

Ina sa...

Sitter i skrivende stund med glamourbibliotekarens nye spilleliste i hodetelefonene, og nyter roen i et nærmest tomt kontorlandskap. Jobbe noen timer til, så blir det en annerledes og morsom helg med noe så sjeldent som et sangoppdrag. I Oslo Spektrum, lissågreit! I helgen får jeg besøk av venninner på klesbyttefest, en økonomisk og miljøvennlig slager!
Parfymen er den klassiske Miss Dior, som jeg prøvde på evi tilbake fra en oppmuntrende vellykket tannlegetime tidligere i dag. God helg!

Ina sa...

evi = vei

Inger Marie sa...

Leser ofte her og får mye inspirasjon, takk for en fin blogg! Skriver dog sjelden selv, så det er nok på tiden med en fredagskommentar herfra også, man kan jo ikke bare få og få og aldrig gi noe tilbake! Helgen skal brukes til å dra til det for oss nesten nye (men egentlig veldig gamle) huset på Österlen og stenge det for vinteren. Det er lovet ca 15 grader og kanskje litt sol, så jeg håper på en lang tur på stranda, med termos og nistepakke. Det er luksus i begynnelsen av november, det! Og Hans Fallada: Was nun kleiner Mann ligger i handveska, håper å få litt tid til lesing framfor kaminen også.

Hilsen norsk Musikbibliotekar i Göteborg

Malicia Malurt sa...

På tur til Tromsø: en kald dag som krever glamour. Derfor: marineblå ullkjole, skyhøye Choo, lang kåpe og hatt. Vips har glam-følelsen overvunnet været!

Ingerid sa...

Glamouren er det så som så med her på mitt forskerkontor, bare uker før deadline på første utkast til avhandling. Gleder meg over at plantene på kontoret vokser, de var nylig pottet om. Bak øret: Burberry Woman, mmm, det er høst for meg. I koppen: Kremmerhusets Madame Butterfly-te, passer bra nå om høsten. Planer for helgen: flytte møbler, dugnad, være med familien, og jobbe. God helg til alle, og særlig til Glamourbibliotekaren! Du har en ekstra ivrig leser her på kontorloftet for tiden :)

Marianne sa...

Det mest glamorøse med min fredag er at jeg er i California og nyter sol og fridager :) Dagen starter i treningstøy, og så blir det nye øredobber fra Banana Republic og sommerkjole som dagens glamoureffekter. Riktig god helg til alle!

Anonym sa...

Våknet på hotell i morges etter en sen aften i går med gode kolleger. Litt redusert i både form og stemme.
Morgentur i nysnø, deilig hotellfrokost, te og litt faglig input før vi startet turen hjem.
I kveld blir det taco og horisontalen på sofaen med en film.

Kjersti sa...

Nå kan glamouren senke seg! Jeg er vel plassert i godstolen med bok, te og tente lys i stua. Har vært på en frisk tur i regnet med mann og hund, og nå har jeg tatt på meg en bluse som er veldig fin men som jeg har glemt bort. Snart skal det lages mat, men først nyter jeg å bare sitte her og være til.

KLY sa...

God, glamorøs fredag!
Gammelt jungelord: Let i skapet, og du skal finne på en grå regnværsdag. (Jeg fant, jeg fant en blå strikket kjole fra COS. Forøvrig et tips til alle som ser etter en kåpe nå i høst - de finner du mye fint, også i farger.)

Ingen planer i kveld, kjæresten er på reise. Mao. bare egentid med meg og en sparkende 5mnd gammel baby i magen. Litt (U)glamorøst i seg selv.

Ha en fin helg alle sammen.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her startet dagen i blodbanken, etterfulgt av jobb. Nå er jeg hjemme og har helg - det betyr sørlandschips, sjokolade og Aftenposten med A-magasinet. Herlig!

Glamouren besto i å ikke ha regntøy på seg; etter ei fuktig uke er det mye oppholdsvær og tørt hagl i dag. Dermed funka det med jeans, hoodie og rød boblejakke! Fjerna neglelakk i går og tror jeg går for lilla negler i helga, muligens.

Helga skal tilbringes på sanitetsvakt i morgen formiddag (barnas idrettsdag i Bodø Spektrum!) og konsert med Ida Maria på Sinus utpå kvelden. Søndag skal jeg ca ingenting pr nå. Det passer veldig fint, da blir det rom for strikking og en film - og lang tur i marka med den firbeinte.

God helg, alle som en!

Bringebaerdrops sa...

Dagens glamoureffekter her ble favorittskjørtet fra & Other Stories, stripete vintage genser fra eBay, høye skinnstøvletter og varm ullkåpe fra 60-tallet (også fra eBay).

Deretter fulgte en stressende dag på jobb, hvor alle kollegaene var borte og jeg helt alene. Litt kos og kvalitetstid med poden (3) etter at vi kom hjem fra jobb/barnehage, før han stupte i seg. Og siden mannen jobber sent måtte jeg klare meg selv på kjøkkenet. Det ble en gammel traver fra singellivet og litt 'guilty pleasure' til middag: fløtegratinert brokkoli, med en flaske Peroni til. Og nå, puste ut med deilig egentid i knusk stille hus, med bare lyden av regn utenfor.

Og krysser fingrene for at ikke flere nabounger kommer innom for knask eller knep, så jeg kan beholde resten av godteriet selv! ;-) Nammm!

a. sa...

God glamorøs fredag!

Jeg har hatt hjemmekontor, og startet dagen med å sende mann og barn ned på kjøkkenet kl. 07 og å gjøre unna dagens viktigste arbeidsoppgaver i senga, med laptoppen i fanget, før kl. 09 (!!). Føltes både litt rebelsk og litt glamorøst.
I ettermiddag har jeg dessuten hatt møte på kafé, og fikk luftet min fine nye svarte trenchcoat fra Tiger.
Nå er det Homeland og rødvin som skal sikre den siste lille glamouren før fredagen renner ut.
God helg!

RT sa...

Min første fredagskommentar :-) Lang arbeidsdag, endelig hjemme, har slengt meg ned i sofaen med en kopp kaffe og tenker å bli her til jeg legger meg. Koselig å lese gjennom alle fredagskommentarer, kommer skikkelig i helgestemning av det :-) Ha en fin kveld!

Populære innlegg