fredag, oktober 17, 2014

Woops


God fredag aften! Jeg pakker ut av kofferten min og legger funnene i stabler. Sånn apropos det jeg skrev om forrige helg... dere ser her hva jeg prioriterer å bruke penger på her i livet. Jeg var imidlertid heldig og fant svært, svært gode tilbud på plater i Paris! En musikkelskers drøm, selv om det også er et tegn på at platesalget stuper og alt det der. Jeg tok i allefall personlig ansvar for at salgskurven ble oppadgående i Paris akkurat denne uka! En del bøker ble også med hjem; sånn er det jo bare. Kveldsåpen Shakespeare&Company rett i nærheten av der man bor, Abbey bookshop like borti gata.. 

Håper dere har en fin fredagskveld alle sammen! Her går det i klavermusikk av Bach samt en fredagsdrink - i aften er det en sitron-lime-ingefær-juice-greie jeg har hellet oppi et pent glass. 

Au revoir!

5 kommentarer:

Maja sa...

Elsker disse kveldsstemningsinnleggene hos deg, Glamourbibliotekaren. Litt av en fangst du har med deg fra Paris! Hvor kan man egentlig få kjøpt klassisk musikk her i landet nå? (Har ikke kjøpt en klassisk plate etter at Musikkforlaget forsvant... *flau*)
Fin kveld til deg også! :-)

Anonym sa...

Wow! Imponerende! God fredagskveld, høres ut som om du koser deg :)

Marit sa...

Å, gleder meg slik til å se bilder fra turen din til Paris nå. Jeg skal i år tilbringe 3 uker i Paris for å feire jul på en husbåt ankret opp like ved Eiffeltårnet og bruker nå om dagen mye tid på å planlegge hva jeg skal gjøre og ikke gjøre i løpet av de 3 ukene.

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Takk, hyggelig! Det er en klassisk butikk i Eldorado-bokhandelen her i Oslo. De har mye bra, ikke et enormt utvalg, men en del. Ellers handler jeg på mdt.co.uk eller prestoclassical.co.uk, eller rett og slett Amazon. Og i utlandet, hvor det fremdeles finnes noen klassiske butikker! (i Berlin og Paris i allefall..)

Anonym: Koser meg glugg stort sett alltid! :)

Marit: Oi! For en spennende jul du kommer til å få! Bilder kommer i løpet av helga.

Stine Arkeologine sa...

O lykke for noen stabler! :-)

Populære innlegg