søndag, november 09, 2014

God søndagskveld!Høst, søndag ettermiddag, mørk november, og selv om jeg elsker Sagene året rundt, er det kanskje ekstra koselig å være der nå. Varm sjokolade med krem på Kafé Gram / Kaffegram (som egentlig heter Kaffe Gram, hvilket i mine øyne ser ut som særskriving),  og det var en fin avslutning på en svært innholdsrik helg: overnattingsbesøk av nevøer med film og tur til bakeren, bursdagsfest hos venninne, biltur til Sverige med hotellovernatting, boklesing og god te, bokmarked i Ullevål Hageby og nå søndagskveld hjemme, hvor jeg har sett mannens tv-opptredener som jeg gikk glipp av på direkten av ovennevnte grunner.  Men nå er det helt stille her. Øynene begynner nesten å gli igjen, og jeg holder nok ikke ut særlig lenge i kveld. 

Håper dere har hatt fine helgedager! God søndagskveld!

3 kommentarer:

Solveig sa...

Det høres ut som en skikkelig fin og koselig helg, med varm sjokolade =) Jeg fikk en etterlengtet skogtur, med te på termos. Regnet plasket ned, men det var ikke så farlig..

Glamourbibliotekaren sa...

Skogtur er fint! :)

Fagbibliotekaren sa...

Jeg var også på det bokmarkedet! Fylte opp posen den siste timen, det var ikke så utplukket som jeg fryktet. Tenkte først at vi kanskje var der samtidig, men med mindre du er en gubbe med skjegg tror jeg nok ikke det (jeg var eneste kvinne der!).

Populære innlegg