torsdag, november 06, 2014

Vil du være med på å støtte en Paul Auster-novellefilm?For noen uker siden ble jeg kontaktet av et filmselskap som lager animasjonsfilm av en Paul Auster-novelle, og de lurte på om jeg var interessert i å hjelpe dem litt på vei. Det er jeg naturligvis! Jeg har vært veldig konsekvent i alle år på å ikke drive reklame i denne bloggen, men dette er en film som trenger litt hjelp til finansieringen - crowdfunding - og det er jo en av mine yndlingsforfattere det handler om, så da vil jeg gjerne støtte opp. 

Her er mer info fra animasjonsselskapet:

Hei. Vi i Mikrofilm jobber med en animert kortfilm basert på en mikro-novelle av Paul Auster - fra hans «The Red Notebook». Den handler om R, som leter gjennom bokhandler på søk etter en spesiell bok, og er en klassisk Paul Auster-lek med tilfeldigheter i hverdagen. Kajsa Næss, vår prisbelønte animatør, har hatt lyst til å lage denne i hele ti år - og klarte å få rettighetene av Paul Auster, da han var på vei inn på Filmens hus på et arrangement for ti år siden. Men som kjent, så er det ikke så lett å få finansiert animasjonsfilm, og det er også utfordrende å finne og få tak i riktig publikum for kortfilmer. Så vi prøver å nå ut til alle som vil like Kajsas «visuelle dikt» om «R» både ved å poste innblikk i filmprosessen på Facebook-siden vår og med vår ferske crowdfundingkampanje.


Vi hadde blitt veldig glade hvis dere kunne følge oss på Facebook og kanskje dele siden og postinger med venner og kjente. Og naturligvis også hvis dere liker perks-ene vi tilbyr på crowdfunding-kampanjen vår. Kanskje Ex libris-merker, navn på ettertekst eller en tegning fra animasjonen kunne vært årets julegave?

På forhånd tusen takk for hjelpen!

Kajsa, Tonje, Lise og Elin 

Denne filmen gleder jeg meg til å se!
Boka kjøpte jeg i Brooklyn for noen år siden, her er omtalen

Lykke til, Mikrofilm-gjengen! (Tenk, de produserte den Oscar-vinnende "The Danish Poet"!)

1 kommentar:

Fagbibliotekaren sa...

Bra tiltak! Morsom måte å gjøre det på. Gleder meg til å se filmen, er glad i Auster.

Populære innlegg