fredag, desember 19, 2014

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 19


Å pakke inn presanger kan jo være en hyggelig ting å gjøre i kveld. Bruk gjerne papir som kan resirkuleres - det kan ikke alltid vanlig glossy julepapir. Man kan jo være kreativ på mange måter når det gjelder innpakking og også kort og konvolutter man sender i posten. Et år fikk en kamerat av meg sin gave pent pakket inn i notepapir. Selve konvolutten jeg sendte den i, var prydet av et relativt konservativt portrett av Maggie Thatcher, printet ut fra nettet. En annen pakke var dekorert med bilder av Glenn Medeiros. Fetterne mine fikk Strindberg-skuespill fra antikvariat pakket inn i Elvis-papir. Man kan rive ut blad fra magasiner og pakke inn presang i, f.eks. om det er fine bilder. Eller pakke inn i hvitt papir og lime bilder på. Mulighetene er mange, og vanlig papir kan jo resirkuleres. Til og med avispapir er mulig, så lenge det ikke er skrekkelige nyheter som pryder presangen. For to år siden pakket jeg inn en presang i andretrombonestemmen til en Barry Manilow-låt fra Nobelkonserten 2010, og en annen i obostemmen fra en av Jamiroquai-låtene fra samme konsert (oboen hadde pause i nesten hele låta). 

I min egen kalender fra Tante T: Økologisk rooibus-Earl Grey. Vanligvis ingen stor rooibus-fan, men denne var såpass earlgreyete at den funket bra. For jeg er jo en kjempe-earlgrey-fan!

1 kommentar:

Line sa...

Jeg har pakka inn alle gavene i sider fra juleinteriør-magasiner i år. Måtte teipe og fikse en del på de største, men det gikk bra! Det ble ganske fint faktisk. Teipa på en liten tyttebærlyng-kvist på hver pakke, får håpe de ikke mister alle bladene underveis :)

Populære innlegg